Världens bästa nagellack – 4 klassiker som håller

Klassiska negllack
Ett rött, ett svart, ett ljust och ett mörkt. Kronprinsessan har alla klassiska nagellack – lack som håller år efter år – i sin kungliga nagellacksgarderob. Vilka det är? Vi listar dem!
Annons

1. Det blekrosa

Victoria rosa nagellack
Kronprinsessan Victoria i det perfekt ljusrosa nagellacket.

Ballet Slippers från Essie är både en favorit hos den brittiska drottningen – och hos Meghan Markle. När Meghan gifte sig med Harry var Ballet Slippers det självklara valet då bröllopsmanikyren skulle göras. Ballet Slippers är dock är långt ifrån en nykomling i nagellacksortimentet. Kvinnan och skaparen bakom Essie – Essie Weingarten – kreerade denna perfekta ton redan 1981. Tonen är i samma pudrigt ljust rosa som klassiska ballerinaskor.

Annons

2. Det röda

Kronprinsessan i röda naglar.
Kronprinsessan i röda naglar.

Ingen nagellacksgarderob är komplett utan det klassiska röda lacket! En mer klassikt röd än Diors numera ikoniska lack Rouge 999 går knappast att finna. Lacket är flott högglansigt och ger en riktigt lyxig finish. Tonen Rouge 999 lanserades 2014 och finns även som läppstift.

Rött lack från Dior

3. Det svarta

Kronprinsessan Victoria i ett svart nagellack
Kronprinsessan Victoria i ett svart nagellack.

Att bära svart lack och samtidigt se elegant ut är lite av en konst – en konst som kronprinsessan bemästrar. Det gäller att det svarta nagellacket har ett djup. Det snyggaste svarta lacket kommer, precis som det blekrosa, från Essie. Essies korpsvarta Licorice är lyxigt högglansigt. Och precis som namnet skvallrar om – resultatet ser ut som saltlakrits!

Essie svart nagellack

4. Det mörka

Kronprinsessan Victoria i det perfekt mörka nagellacket.

Det djupa, mörka, nagellacket passar perfekt under vår, höst och vinter. Kombinera med en grå, mjuk kashmir tröja eller en sidenskjorta! Åh så snyggt! Det här lacket är lyxigt läckert och lyfter hela din look. Som vi älskar bordeauxfärgade naglar!

Bordeauxfärgat nagellack

Nailpolish 50 Bordeaux från Essie. Läs mer och köp här.  (reklamlänk via Apprl)

Läs mer:

Foto: TT

 

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar