Victoria bär vinterns snyggaste kappa – här kan du köpa din egen

Kronprinsessan Victoria
Kronprinsessan Victoria visar återigen prov på hur trendig hon är – genom att bära vinterns absolut snyggaste kappa: den kamelfärgade.
Annons

Tisdagen den 5 februari besökte kronprinsessan Stockholm vatten och avfalls verksamhet i Högdalen samt Högdalenverket. Besöket inleddes på Stockholm vatten och avfalls kontor i Högdalen där kronprinsessan, tillsammans med finansborgarrådet Anna König Jerlmyr och miljö- och klimatborgarråd Katarina Luhr, fick information om avfallshanteringen i Stockholm samt om en ny automatiserad sopsorteringsanläggning för avfallshantering som planeras.

Annons
Kronprinsessan Victorias armband.
Kronprinsessan Victorias snygga armband. Favoriten med hjärtat kommer från Sophie by Sophie.

Kronprinsessan fick även se en pilotanläggning som framställer biokol och fjärrvärme av trädgårdsavfall. Biokol används som jordförbättring vid olika trädgårdsplanteringar i Stockholm.

Kronprinsessan Victoria i beige kappa
Kronprinsessan Victoria i beige kappa från Max Mara.

Som avslutning besökte kronprinsessan Högdalenverket, Stockholm Exergis anläggning, som producerar el och fjärrvärme av avfall, samtidigt som det renas från miljögifter. Anläggningen har kapacitet att ta emot 700 000 ton avfall per år.

Victoria i beige kappa och svarta byxor
Kronprinsessan Victorias svarta skor kommer från Acne Studios.

Victorias kamelfärgade kappa

Under dagen bar kronprinsessan Victoria årets absolut snyggaste kappa (reklamlänk via Apprl) – den kamelfärgade. Här kan du se hur hertiginnan Meghan prickar in trenden. Kronprinsessan Victorias kappa kommer från Max Mara. Kolla in den exakta modellen här! (reklamlänk via Apprl) Hennes skor kommer från Acne Studios (reklamlänk via Apprl) och hon matchar skor och kappa med burgundyfärgad polotröja och svarta byxor i kostymmodell. Hennes snygga silversmycken kommer från Ebba Brahe Jewellery och Sophie by Sophie.  (reklamlänk via Apprl)

Är du sugen på en kamelkappa du också? Svensk Damtidnings moderedaktör Johanna Lejon har valt ut säsongens snyggaste! Särskilt snygg är denna kappa i ull.  (reklamlänk via Apprl) Också denna, från svenska Stylein, är riktigt fin.  (reklamlänk via Apprl) Den här är också en favorit i vår bok, från H&M.  (reklamlänk via Apprl)

Kappa från Max Mara

Läs mer:

Foto: TT

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

9 kommentarer till “Victoria bär vinterns snyggaste kappa – här kan du köpa din egen”

 1. ancibergfeldt skriver: 8 februari, 2019

  Fin kappa! Härligt med färgen när vi nu går mot ljusare tider. 🌝 Men vart tog den andra beiga kappan vägen hon hade 2018 . ??


  1. konsttanten skriver: 8 februari, 2019

   Det är samma kappa som 2018; har jämfört bilderna i olika detaljer.


 2. josefin skriver: 8 februari, 2019

  Vad hände med de 2 hon hade förra vintern – de där med stora knappar i dubbel rad, en var röd o en var grön tror jag — hade dem bada när de engelska kollegorna var pa besok


  1. konsttanten skriver: 8 februari, 2019

   Imbecill fundering! SvDam visar ej Victorias utomhus-klädsel för varje timme i veckan. Vad vill du åstadkomma med frågan?


  2. josefin skriver: 9 februari, 2019

   hej konsttanten, i min imbecillhet sa undrar jag stilla hur manga vinterkappor man kan behöva…….
   och/eller hur länge de haller ……


 3. Decirée skriver: 8 februari, 2019

  Jag kolla insidan på ärmarna och den ser inte helt ren ut, typiskt med vissa material, har själv en jacka som de nästan fastnar i materialet när den blir smutsig, men Viktoria må ju ha ekonomi att lämna in den på kemtvätt


  1. konsttanten skriver: 8 februari, 2019

   Desireé: Om det är smuts, och så pyttelite, är en kemtvätt helt onödig! Det kan även vara skuggor i fotot. Även en bagatell-kommentar!


 4. ancibergfeldt skriver: 8 februari, 2019

  Deciree Ja det var en dålig
  Fotograf som tog bilden på
  smutsig kappa!

  Trevlig Helg!😉


 5. Ritva Forster skriver: 10 februari, 2019

  Vinterns snyggaste kappa!? Ja, snygg är den, men den är redan 2 år gammal, dvs Kronprinsessan Victoria hade den på sig bl.a. på sin namnsdag, 12 mars 2017. Frågorna om den “rosa” oversize kappan, som hon hade på sig när prinz William och hertiginnan Catherine var i Stockholm, har använts även den flera gånger, varvid den första gången var på Kungens födelsedag, 30 april 2017.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar