Prinsessan Madeleines och Jonas Bergströms kärlekskris…

Prinsessan Madeleines och Jonas Bergströms kärlekskris...
Annons

Prinsessan Madeleine, Jonas Bergström

Prinsessan Madeleine och Jonas Bergström deklarerade sin förlovning på Solliden förra året .
Prinsessan Madeleine och Jonas Bergström deklarerade sin förlovning på Solliden förra året .

Det har rapporterats om en kärlekskris. Enligt uppgifter till Expressen är läget så dåligt att prinsessan Madeleine och hennes fästman Jonas Bergström under perioder till och med valt att bo isär.
Nu bryter drottningen Silvia tystnaden kring sin dotters situation:
– Tyvärr blir det inget bröllop i år, säger hon till Aftonbladet.

Annons

I augusti förra året strålade prinsessan Madeleine och hennes Jonas av kärlekslycka. Utanför Sollidens vackra sommarslott på Öland offentliggjorde paret sin förlovning och förklarade sin kärlek till varandra.
– Vi är otroligt lyckliga över att få stå här idag, var prinsessan Madeleines första uttalande.
– Jag föll för hennes vackra blå ögon och hennes härliga skratt, sade Jonas Bergström.

Annons

Bor på varsitt håll

Då sades det att bröllopet skulle stå ”längre fram på året”. Men sedan dess har det hänt en hel del. Enligt uppgift ska prinsessan Madeleine och Jonas Bergström den senaste tiden ha haft en uppslitande kärlekskris. Under perioder ska läget ha varit så dåligt att paret valt att inte ens bo under samma tak. I början av året åkte de på en kärleksresa för att reparera förhållandet men läget uppges inte ha blivit bättre. Istället för att åka hem till Hovstallet och Jonas på Östermalm har prinsessan Madeleine istället flera gånger sovit över hemma hos föräldrarna på Drottningholm och hos kompisar. Paret har inte setts tillsammans i officiella sammanhang sedan i december. Inte heller privat har de tillbringat mycket tid ihop. Jonas har jobbat mycket och Madeleine har varit på resande fot, både i arbetet och på olika semestrar tillsammans med vännerna. I mars kommenterade Jonas ryktena:
– Vi har ingen kris, sa han då.

Drottning Silvia.
Drottning Silvia.

Drottning Silvia bryter tystnaden

Annons

Trots det har inget bröllopsdatum satts. Och nu bryter drottning Silvia tystnaden kring prinsessan Madeleines och Jonas relation:
– Tyvärr blir det inget bröllop i år, säger hon till Aftonbladet.
Madeleine och Jonas kärleksfest skjuts till framtiden.
– Det säger sig självt. Det är mycket som händer nu och det är väldigt intensivt. Madeleine har rätt till en lugn tid kring sitt eget bröllop säger Silvia, till Aftonbladet.
Drottningen väljer dock att säga att “allt är okej” mellan Madeleine och Jonas.
– Jag måste bara säga att jag har läst lite tidningar och jag vill bara säga att prinsessan Madeleine mår väldigt bra och allt är okej.

Av Johanna Lejon
Foto: IBL

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

68 kommentarer till “Prinsessan Madeleines och Jonas Bergströms kärlekskris…”

 1. Pomperipossachintohs.blogspot.com skriver: 13 april, 2010

  Stackars lilla Madde !Jag läste att hon rest bort för att vila ut .Hur många har inte ett kris i ett förhållande någon gång utan att det står på första sidorna i en blaska.Min vän har inte hört av sig på ett år , inte reser jag bort .!


 2. Karin skriver: 13 april, 2010

  La Madeleine få litt fred!


 3. Netaadika.bloggspace.se skriver: 13 april, 2010

  Inget Madeleinebröllop i år

  Publicerad: 13 april 2010, 09.21. Senast ändrad: 13 april 2010, 09.24

  Det blir inget bröllop i år mellan prinsessan Madeleine och Jonas Bergström, säger drottning Silvia till Aftonbladet. När paret förlovade sig i augusti stod det klart att bröllopet skulle få vänta till dess att storasyster Victoria och Daniel Westling har gift sig. Kronprinsessans stora bröllop äger rum den 19 juni.


 4. Lars Andersson skriver: 13 april, 2010

  Jonas är väl som alla andra normala människor: Han måste jobba dygnet runt för att komma någon vart i karriären. Sådant är ju aldrig populärt.


 5. smulan skriver: 13 april, 2010

  Madeleine är en bortskämd unge! Hon har aldrig behövt arbeta för brödfödan (Child Hood räknar jag inte som ett arbete) Skattebetalarna betalar ju hennes lyxliv! Jonas är väl som folk är mest. Han vill arbeta och inte åka runt på kändisställen och bara göra av med pengar. Heder åt Jonas. Shame to Madeleine.


 6. Anna skriver: 13 april, 2010

  Nu är väl “jobbat sent” en omskrivning för att partat sent och om man ska tro andra forum även kanske gått hem med andra…


 7. Gittan skriver: 13 april, 2010

  Vi var väl många som reagerade på deras förlovning så snart inpå Victoria och Daniel´s.. Överraskande och roligt ! Självklart förväntade sig folk att det var ett bröllop inplanerat att se fram emot. Nu säger drottningena att Madeleine behöver lugn för att planera sitt eget bröllop.. Var det då kanske lite hals över huvudagerat att förlova sig med vetskapen om storasysters bröllop så nära inpå, som kräver så mycket planering och uppmärksamhet..


 8. Olivia skriver: 13 april, 2010

  Vår drottning har alltid en förmåga att svänga sig med sanningen.

  Drottning Margrethe hade ärligt sagt det alla nu förstår , men icke vår drottning.
  Det är helt enkelt slut på denna relation.

  Men det är väl bättre med en bruten förlovning än ett upplöst äktenskap, där barn ofta är inblandade.

  Så lycka till Madelene!
  Du kommer att hitta Den Rätte.


 9. Pomperipossachintohs.blogspot.com skriver: 13 april, 2010

  Tror inte att Madelaine har fattat att en advokat måste jobba Hon lever lyxliv och har inte en aaning om vanliga människors liv.Tror att Jonas är en ordentlig kille .


 10. Pomperipossachintohs.blogspot.com skriver: 13 april, 2010

  Nu är red ute och cyklar!Har skrivit,men då säger ni att jag redan skrivit samma!


 11. Margaretha Öberg skriver: 13 april, 2010

  Lämna de unga ifred! Tänker själva att hela tiden vara påpassade i allt vad de gör, det måste vara förfärligt.
  Jag förstår om de håller sig undan.
  Lycka till Madelaine och Jonas


 12. ZOOMARE skriver: 13 april, 2010

  Snälla folk lämna våran käraste prinssesa i fred. Hon har rätt att vila sig. Jonas & Madeleines har ingen kris tro inte på detta.
  KÄRLEKEN SEGRAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!


 13. Dikte skriver: 13 april, 2010

  Dronning Margrethes far var jo forlovet med en græsk prinsesse.

  Den græske prinsesse brød forlovelsen.

  Det var en stort held – for siden blev Kong Frederik som bekendt gift med en prinsesse fra Sverige – bedre kendt som Dronning Ingrid.


 14. Anna skriver: 13 april, 2010

  Om man har en kris så är det verkligen inte så kul att behöva se det på löpsedlarna var eviga dag skulle jag tro. Jag vet själv.- När jag och fästmannen krisade för några år sen ville jag helst bara gå under jorden. Strunt samma att man är offentlig person- det är inget man vill bansunera ut!! Å adra sidan tror jag att Jonas och Madeleine borde varit rätt säkra på vad de gav sig in i när de förlovade sig. Att bryta en kunglig förlovning är inget man gör i första taget skulle jag tro. Tror faktiskt kanske det inte är så dumt att flytta utomlands ett tag efter bröllopet (gjorde inte Märta Louse och Ari så för att komma undan? Eller har jag fel?).


 15. Anna skriver: 13 april, 2010

  Om det blir bröllop förstås- men det räknar vi väl med….


 16. Astrid skriver: 13 april, 2010

  Låt prinsessan vara i fred. Snälla….


 17. signe skriver: 13 april, 2010

  Ett råd till Jonas: Ta ditt pick och pack och lev ditt eget liv utan den där bortskämda Madeleine! Hon har ingen aning om att människor måste arbeta för sin brödföda. Hon lever bara lyxliv på skattepengar!! Nej se till att hennes ” lön” (även C-P) dras in så hon också måste jobba för brödfödan. Heder åt Jonas som står på sig och den vassate tistel till Madeleine. Tror att de väntar till efter bröllopet och meddelar sin separation. Tror inte heller att Madeleine kommer att hitta den rätte,möjligtvis en miljadär som kan försörja henne och ständigt utan avbrott leva lyxliv 24 tim/dygn med henne. det är ju löjligt att klaga på att Jonas arbetar för mycket eller åker iväg med sina killkompisar. Fortsätt med det Jonas!


 18. Kiana, Norge skriver: 13 april, 2010

  Håper paret kan få være litt i fred. Media vet nok ikke alt om hva som foregår bak lukkede dører hos Madeleine og Jonas. Det er ikke sikkert at alt er så galt som media sier det er. Likedan kan det desverre hende at paret har problemer. Håper de kan overvinnes. Ønsker dem lykke til videre.


 19. Ronja skriver: 13 april, 2010

  Fortsätt med det Jonas

  …och också med otroheten? Om man läser på Aftonbladet mellan raderna är det uppenbart, vad den verkliga anledningen till krisen är.


 20. lotta skriver: 13 april, 2010

  Heja smulan
  Du läste mina tankar jag håller med dig till 100% jag kunde inte ha skrivit det bättre


 21. rasmus skriver: 13 april, 2010

  Är man offentlig får man räkna med att bli omskriven, likt Carola & Dokussåpakändisar, likt Carl Philips väninna, det är inte mer synd om Madeleine Bernadotte än dessa andra medmänniskor. Madeleine förtar sig inte i övrigt, Childhoodarbetet är sådant ALLA hennes kollegor dom oftast äldre.Snart 30 åriga Madeleine hade kunnat utnyttjat sina ungdomsdagar bättre än vad hon gjorde, till att sätta fokus på en mängd viktiga frågor istället för att följa med mamma…, vara beskyddare för Min stora dag (något svenska kändisar gör samma insatser för)…nej sluta behandla den snart yngre medelålders Madeleine som om hon vore ett barn, svenska tidningar är mer än “snälla” mot vårt Kungahus.


 22. Pia skriver: 13 april, 2010

  Der skrives mere om Madeleine og Jonas kærlighedskrise i udenlandsk presse end om Victoria og Daniels bryllup !


 23. Karin skriver: 13 april, 2010

  Det är många som skulle behöva tänka över sitt beslut om bröllop.


 24. Lelle skriver: 13 april, 2010

  När man såg TV-programmet i går från förberedelserna kring det norska kronprinsparets bröllop så förstår man vilken enorm organisation det är bakom ett så stort bröllop. Det är klart att det då inte finns resurser att planera ytterligare ett bröllop kort inpå. Nu är det viktigaste att fokusera på kronprinsessans bröllop. Resurserna räcker inte till för planering av två bröllop med kort tid emellan. Låt all fokus vara på Victoria och Daniel och sedan nästa år kan man fokusera på Madeleine och Jonas. Låt de sistnämnda vara ifred nu, tids nog blir det deras tur också.


 25. Lotta skriver: 13 april, 2010

  Alla kan få problem med sin relation. Nu tycker jag att vi skall låta paret reda ut det här själva utan vår inblandning. Särar de på sig är det helt ok. Men det får ju inte dröja förlänge.
  Förlovning är en prövotid. Det är där kanske inte många som vet.


 26. Lennart von Hoftstallet skriver: 13 april, 2010

  Oavsett vad som ar orsaken …att Jonas “jobbar for mycket” eller Madeleine ar “sotis” detta forhallande ar slut och det ar bara att sla upp forlovningen EFTER brollopet…….sa har mycket brak innan ett aktenskap….nej nej ingen grund finns for att fortsatta och det behoevs inte heller man maste inte halla masken 2010 …. tom danske prinsen slog upp en forlovning … och se han fann prinsessan Ingrid istellet…. lycka till Jonas !! lycka till Madeleine !!
  pa var sitt hall alttsa !!


 27. Pomperipossachintohs.blogspot.com skriver: 13 april, 2010

  En sak är säker.Inte roligt att bli en vanlig fru Bergström!


 28. Louise skriver: 13 april, 2010

  Blir hellre fru Bergström än prinsessa av Sverige.


 29. Lars Andersson skriver: 13 april, 2010

  Om man nu måste satsa på en prinsessa måste det ändå vara i Snövit-kategorin. En person som utsatts för hårda prövningar som barn, och som växt upp bland hårt jobbande dvärgar. Kanske ville bröderna Grimm lära ut något med det?


 30. Bridget skriver: 13 april, 2010

  Det förstår väl ALLA på denna sidan att det ligger tyngre saker bakom “pausen i förhållandet”. Madeleine är både kunglig och vacker och de hade eklaterat sin förlovning för hela svenska folket. Hon skulle inte bryta ett förhållande för att Jonas är duktig och arbetar. Ingen rök utan eld…bara att inse att sagan är över och svenska kungahuset tiger som vanligt tills ingen återvändo finns. Så var det också med Daniels sjukdom.


 31. Agda skriver: 13 april, 2010

  Om Jonas vore min son skulle jag dra en lättnadens suck om han bröt med den egocentriska lillsessan. Han kommer annars att hela livet få gå i hennes ledband. Om det krisar gång på gång redan nu så blir det ju knappast bättre efter några års äktenskap. När barnen kommer är det de som får sitta emellan vid skilsmässorna. Man kan ju se sig omkring och notera alla dessa fall av “delad vårdnad”, ett annat namn för att barnen ska flyttas varannan vecka. Så Madeleine och Jonas, bryt innan ni ställt till med mer trassel än vad som är fallet just nu. Ni kan lyckas bättre med var sin annan partner.


 32. Susanne skriver: 13 april, 2010

  Håller med dig till fullo Smulan!

  Bortskämd är vad hon är, utan ambiton till egen försörjning!


 33. Gurra skriver: 13 april, 2010

  Varför bry sej???


 34. Anna skriver: 13 april, 2010

  Silvias örhängen är kul..


 35. Coronolina Chardonnay skriver: 13 april, 2010

  Klart at t det är påfrestande att behöva vänta på att storasyster gifter sig först. Vad är det för en konstig rangordning syskonen emellan? Kungens systrar gifte sig inte i åldersordning och inte de danska prinsarna hreller. Varför kommer alltid Victoria i första rummet? Det är säkert victoriakulten som förstört det för Carl Philip och Emma också.


 36. Lotta skriver: 13 april, 2010

  Nu tycker jag vi fokuserar på kronprinsessan Victorias och Daniels bröllop.Jag tycker det skrivs mer om prinsessan Madeleine och hennes semestrar och kärlekskris.
  Det förstör kronprinsessbröllopet.


 37. Mia skriver: 13 april, 2010

  Ibland sätter en förlovning press på förhållandet. Jonas verkar vara en skojfrisk kille men han kanske förändrades när han blev “nästan-prins”, kanske hade svårt att leva upp till det som eventuellt skulle förväntas av honom. Bara en tanke…

  Men visst känns det mer tryggt med en kille från norr=Daniel? Han och Victoria vet nog var de har varandra. Frågan är bara var de har njurarna??


 38. Hariett skriver: 13 april, 2010

  Prinsessan Madeleine och Jonas Bergström är ett fantastiskt fint par. Hoppas att allting bara är felaktiga skriverier.
  Det passar så bra ihop och de blir ett modernt ungt par som får bilda sig en egen familj och en lycklig framtid.


 39. Annelie skriver: 13 april, 2010

  Hur bisarrt är det inte att Silvia refererar till sin dotter som “prinsessan Madeleine”? Hur kan någon ta detta på allvar?


 40. Agnetha skriver: 13 april, 2010

  Ja bortskämd är vad hon är. O jobba ids hon ej. Så gå Jonas o lev ett vanligt hederligt liv du. Nån sa att Madde behövde en rik karl som kunde försörja henne? Tja ta William i England då, så får svärfar blivande kungen Charles stå för fiolerna. Eller de engeska skatte betalarna…


 41. Yvonne skriver: 14 april, 2010

  Hon vill ha uppmärksamhet, den lilla bortskämda sessan. När Victoria nu äntligen får gifta sig så unnar hon inte sin syster uppmärksamheten, utan då skall hon också gifta sig. Sedan övergick skriverierna till Vickan igen. Vad händer, jo, fröken uppnäsa har en “kärlekskris” och är på löpsedlarna varenda dag.


 42. Kristina skriver: 14 april, 2010

  Det vet man ju att tidningarna i första hand skriver för att få sälja. När det gäller bröllopet mellan Madeleine o Jonas var det efter vad jag förstått inte bestämt att det skulle ske under 2010. Sanningen kommer fram förr el senare om det verkligen är en kris. Ingen idé att spekulera.

  Ni som tycker att Madeleine är bortskämd o lever lyxliv, undrar om ni själva skulle tacka nej om ni erbjöds samma glamourösa liv om det så vore på skattepengar? Avundsjuka tror jag att det handlar om.


 43. Lövis skriver: 14 april, 2010

  Jonas är INTE Advokat !


 44. Bittan skriver: 14 april, 2010

  De är väl inte mer än människor, de kan väl få kris och göra slut som andra par. Det kan hända den “bästa”.
  Om det nu är så, varför inte berätta det direkt så accepterar man det, som det har sagts nu blir det en massa spekaulationer och skriverier. Håller med Olivia, Margrethe skulle sagt det rent ut.


 45. Sollan skriver: 14 april, 2010

  Bättre en bruten förlovning än en skilsmässa och kan man inte reda ut en kris ens under förlovningstiden går det knappast bättre senare. Madeleine har tydligen inte fått tillräcklig uppmärksamhet tack vare Victorias och Daniels bröllop, så det gäller att hålla sig framme. Till Jonas vill jag bara säga att han skall fundera noga på fördelar och nackdelar.


 46. Margaretha skriver: 14 april, 2010

  Prinsessan Madeleine, bra att det hände så snart efter förlovningen,så det inte blev direkt efter bröllopet.En annan passande kärlek till Dig,kommer säkert snart. Koppla av och känn nya vindar och tider. Jonas,snygg,duktig,trevlig och framåt i sitt yrke ,hittar säkert lyckan i en mera passande
  partner. Lycka till båda två —-på var sitt håll.


 47. Bridget skriver: 14 april, 2010

  Varför förutsätter alla här inne att det är prinsessan Madeleine som är boven i dramat? Vad vet Ni om Jonas Bergström, mer än att han är framgångsrik, trevlig och snygg


 48. nea skriver: 14 april, 2010

  Det att han vill göra rätt för sig (jobbar hårt) är ju t.ex. en sak att ta i beaktande


 49. Ramnit skriver: 14 april, 2010

  min känsla sedan ett tag tillbaka är att detta slutar med att Madeleine träffar en rik amerikan i New York, som kan ge henne den lyx o trygghet hon behöver…sanna mina ord : Madeleine blir gift i USA och kommer att leva lycklig och på härligt avstånd från lilla Sverige
  nånstans på den amerikanska östkusten…..och amerikanarna kommer att älska Madeleine….hon blir en ”omvänd Grace Kelly”
  med fyra barn och ett lyckligare liv an storasyrran, varje Nobelmiddag flyger Madeleine in och skänker glans åt festligheterna… på sommaren kommer hela hennes familj för att fira semester pa Solliden i Juli 🙂
  signatur ” framtidsforskare”


 50. AnnaDanmark skriver: 15 april, 2010

  Otrolig så många som kænner både Madeleine och hennes förhållande med Jonas!

  Man bør inte utala sig om personers karakter om man inte kænner dem personligt.

  Låt dom få fred at reda ut trådarna – med eller utan bibehållen førlovning!


 51. anna nilsson37 skriver: 15 april, 2010

  Jag tror dom löser detta bästa själva utan svenska folket alla dumma kommentarer.Dom är ju jämt i blickpunkten oc kan ej göra nåt ensamma nån endaste gång,vem vill egentilgen ha det så?


 52. Oskar skriver: 15 april, 2010

  Det är klart Jonas rättar in sig i ledet och drar ner på jobbet. Han är ju kungens “favorit”.

  Madeleine förefaller vara en väldigt naiv ung dam. En rkitig lipsill. “Skall jag sitta ensam hemma varje kväll buhuu…” Det är klart Jonas som färsk jurist vill göra sig ett namn och kunna redovisa en inkomst. Madeleine har aldrig behövt arbeta. Hon köper dyra handväskor och klär sig i det senaste på våra skattebetalares bekostnad. Och P-böter? Vad är det för nåt.

  Man skulle tro att Madeleine har lite insikt i att man måste arbeta hårt för att nå toppen inom juridiken. Då kan man inte bara sitta o gosa framför en dvd varje kväll o planera hur barnkammaren skall inredas.


 53. Spretiss skriver: 15 april, 2010

  Men vem har sagt att, Madeliene inte är sugen att ge sig ut på nya äventyr med Jonas?! 🙂 Det hade nog deras nuvarande relation, mått ganska bra av och det tror jag vid det här laget båda två är ganska medvetena om.
  Men han verkar ju tycka det är roligare att gå ut och flasha själv och verkar helt oberoende henne? 🙂


 54. U skriver: 15 april, 2010

  Jonas och Madeleine gör ett sjukt bra drag nu, men svensk media och skvallerpressen i synnerhet begriper ju inte det:)

  Skvallerpressens trovärdighet kommer sjunka till 0 när datumet för bröllopet tillkännages senare iår!

  Och lika mycket som pressen hackar på paret nu, ska jag hacka på skvallerblaskapressen!


 55. Margaretha Öberg skriver: 15 april, 2010

  Varför ge prinsessan Madelaine så mycket uppmärksamhet? När all uppmärksamhet ska vara riktad till vår vackra kronprinsessa Viktoria, det är henne som ni ska skriva om. Viktoria är inte bara vacker, hon är både duktig och interligent och det är hennes och Daniels bröllop som bör stå i fokus, inte en bortskämd snärta. Låt Madelaine sitta och tjura, hon kan inte alltid få som hon vill och dessutom förstöra för andra. Jag tror att många med mej fullständigt struntar i om hon är med vid stora evernemang eller inte, så viktig är hon inte även om hon tror det. Tack och lov så är hon inte kronprinsessa.


 56. Anneli skriver: 16 april, 2010

  Kungafamiljen lever på skattepengar, någon slags socialbidrag kan det väl kallas! Parasiter är ett bra ord….


 57. Hans från Danmark skriver: 16 april, 2010

  At ni inte skäms, ni kallar er finaste represetant før Sverige för
  bortskämd unge, en snärta som aldrig har provat at jobba, och en parasit. Stackars tjej, hon får inte ens svara igen eller söka job eller vara som andra unga tjejer, TÂNK om ni hadde en president med et barn som Madde det var samma smörja om igen.
  Inte är en president gratis inte. vil man då riva ner alla slotten och bygga et stort presidenpalads inte är det gratis, ni kunne kanske få en som den Italienska presidenten eller Putin
  At kalla dom før parasiter, då är alla arbetslösa och gamla i Sverige ochså parasiter som inte jobbar.
  klappa er själva på axlarna och säg i kor, jag är en skitstövel och en blabla humanist.


 58. Martin skriver: 16 april, 2010

  #42 Hans forbannat bra sagt Tack !!


 59. Axel skriver: 18 april, 2010

  Även den som “har allt” kan tappa sin papperslapp i livet.
  Och just henne älskar vi mest ty hon behöver vår omsorg och vår gränslösa kärlek.


 60. Netaadika.bloggspace.se skriver: 18 april, 2010

  #44. Axel, det var sött sagt !!!


 61. Eva Holmqvist skriver: 18 april, 2010

  Jag hoppas att det inte är pga hovprotokollet som brytningen drar ut på tiden. Varför vänta till efter vigseln?? Där tvingas de ju komma tillsammans för att visa upp sig. Måttligt roligt för Viktoria och Daniel inte minst. Bryt, så blir pressen och övriga nöjda och kan ägna krafterna och intresset åt det viktiga – Bröllopet med stort B. Vad händer förresten med “drömhuset” , Sjövillan heter det väl. Får det boende bo kvar tills Madde hittat en ny sambo eller kommer hon att bo ensam där. Man kan ju undra.


 62. Roger Thornhill skriver: 19 april, 2010

  Komisk reflektion från Nr. 28. Dessutom kan tilläggas att Silvia refererar till sin man som kungen, och sig själv som drottningen. “Hallå det är drottningen som talar i telefonen”. Visst är det tramsigt. Skvallrar om lite enkel bakgrund.


 63. Marko. Meriläinen skriver: 19 april, 2010

  Jag tycker att Prinsessan Madeleine måste få lugn och frid omkring sig, eftersom det har varit både bra och dåliga tider för henne. Jag tycker att hon borde ta resor ibland med enbart sina vänner och ha kontakt där var hon befinner sig till föräldrarna. Jag ber till Herren att han ger råd och styrka i livet.


 64. JacquelinePrinsessanMadeleinesochJonasBergströms skriver: 19 april, 2010

  Ett sådant praktexemplar som Jonas växer inte på träd. Mycket svårt att få tag i även om man är prinsessa, eller vunnit fröken Sverige-tävlingen eller vunnit miss-World-tävlingen eller är miljardärsdotter eller har hög utbildning och ett välavlönat jobb.


 65. Lena Nilsson skriver: 19 april, 2010

  De flesta skriver så pennorna glöder ang,Madeleine och Jonas.Men vad vet vi, vad som ligger bakom?Jonas är kanske inte alls den han ser ut att vara,Jag tycker också att de är ett väldigt stiligt par,men nog tycker jag att det är känslorna dem emellan som är viktigast.Eftersom Madeleine har tagit ett avsteg så har naturligtvis något hänt,ingen rök utan eld.Och jag stöder nog henne i det hon gjort.Det är bättre nu än efter brölloppet.Att det sedan kom vid ett ganska olämpligt tillfälle och fråntar Victoria lite uppmärksamhet kanske Victoria tycker är lite skönt i hela denna cirkus.Madeleine skall inte behöva hålla fast vid Jonas bara för att vi utomstående tycker det.Hon är säkert lika ledsen för det som hänt vad det vara må,som jag och du varit.Sluta och klaga det är inte era problem och låt henne få lugn och ro.


 66. hattfnatt skriver: 20 april, 2010

  Till Smulan och alla som hàller med med henne!!

  Önskar er en sk..stövel till man som ska bedra er varenda sekund, flirta med andra i er närvaro etc. etc.Känns härligt, eller hur?
  Finns det pengar kan man slösa, varendas egen sak. Finns inte ,knip igen och gör dem tills du kan slösa.


 67. Klara K skriver: 20 april, 2010

  Det finns ett uttryck som lyder så här: som man känner sig själv känner man också andra. Ett ordspråk som passar ganska bra in uppenbarligen här!!


 68. Annabelle skriver: 20 april, 2010

  Lurer på om mange av dem som har kommentert her at Madde er bortskjemt fordi hun ikke forstår at Jonas må arbeide, at han er et prakteksemplar osv er _litt_ embarassed etter dagens avsløringer om hans utroskap….


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar