3 kungliga bröllop att se fram emot i höst

3 kungliga bröllop att se fram emot i höst
Meghan Markle blir årets brud helt klart med det magnifika vårbröllopet i minnet. Men de kungliga bröllopen är inte förbi för den här säsongen. Här listar vi några som vi kan se fram emot i höst!
Annons

Prinsessan Eugenie, 28, gör en “Prins Harry” och gifter sig i kapellet Saint George’s i Windsor den 12 oktober, bara några månader efter kusinen. Jack Brooksbank, 33, heter fästmannen och paret är överlyckliga att äntligen bli man och hustru. Att Eugenie längtar efter barn är ingen hemlighet. Vännerna har redan bildat familj och pratar småbarnsprat. Eugenie är prins Andrews och Sarah Fergusons yngsta dotter.

Annons

https://www.instagram.com/p/BkjZKpuFpSi/

Annons

Men innan dess hinner vi vara med om ytterligare ett kungligt bröllop. Precis som prins Harry fyller den japanska prinsessan Ayako år den 15 september. Bara fyra dagar senare ska hon stå brud. Den 19 september är det bröllop i Tokyo och då gifter sig prinsessan Ayako av Takamado och Kei Moriya. Han kommer från en vanlig familj och därmed ryker prinsessans kungliga titel när Ayako blir fru Moriya. Men lika glad är hon för det.
– Jag blev blixtförälskad direkt, berättade Ayako vid presskonferensen när förlovningen eklaterades. Ayako är dotter till prinsessan Hisako, Prinsessan Takamado och Norihito, Prins Takamado.

Datumet är fortfarande hemligt men visst kommer vi att snart få se bilder från Charlotte Casiraghis bröllop med fästmannen Dimitri Rassam. I somras samlades parets respektive familjer på ön Pantelleria, där Dimitris mor har en privat vingård. Charlotte är gravid och vill säkerligen vänta med att gifta sig tills barnet är fött. Men ett rykte surrar bland de flotta yacht-armadorna i Medelhavet att vigseln är på gång precis just nu. Därav denna släktträff. Monaco-skönheten Charlotte var bara borgerligt gift med exmaken Gad Elmaleh. Deras gemensamma son Raphael har hunnit bli fem år. Dimitri Rassam var tidigare gift med den ryska modellen Masha Novoselova, som han har dottern Darya, 5, med. Charlotte och Dimitri har alltså två femåringar som blir perfekta brudnäbbar på bröllopet. Så gulligt!

Foto: IBL

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

7 kommentarer till “3 kungliga bröllop att se fram emot i höst”

 1. Kristiina från Turku skriver: 17 augusti, 2018

  Nicholas de Roumanie Medforth-Mills, sonen av prinsessan Elena av Rumänien, och hans hustru Alina-Maria gifter sig kyrkligt den 30 September i Sinaia. De gifte sig borgerligt i oktober 2017.
  Nicholas och Alina-Maria
  https://romani-buni.info/wp-content/uploads/profimedia_036264069_DB3xO.jpg


 2. Ina Lykkegaard skriver: 17 augusti, 2018

  Prinsesse Eugenie gør en “Prins Harry” wtf? Så har Prins Harry gjort en “Prins Edward” og en “Prins Charles” for både Edward og Sophie blev gift samme sted. Prins Charles og Camilla blev velsignet, samme sted efter deres borgerlige bryllup.

  Stop nu med det Meghan og Harry – de er ikke verdens ottende vidundere.


  1. M skriver: 17 augusti, 2018

   Bra skrivet, börjar bli löjligt med dessa superlativa hyllningar av Meghan och Harry. Övertygad om att de andra kvinnorna kommer att bli fantastiskt vackra på sina bröllop.


  2. G.u.i.d.v.v.O.Skaffa dig ett liv, Gredeline! skriver: 17 augusti, 2018

   Ina Lykkegaard & M
   Instämmer med er! Idoldyrkan inför enstaka kungligheter blir mer och mer skrämmande.


 3. PernillaA skriver: 17 augusti, 2018

  instämmer helt m


 4. vesna skriver: 18 augusti, 2018

  Det skall bli underbara bröllopsceremonier för paren för det handlar om människor som tycker om varandra och vill leva och bilda familj tillsammans. Jag skulle gärna vara där. Alla är mycket bundna vid traditioner men ett temabröllop höst vore magiskt för alla har råd för en sådan. Oavsett vad de väljer blir det magi.


 5. Birthe Vejrum skriver: 18 augusti, 2018

  Saint Geoge’s Kapel er en populær bryllupskirke i Windsor familien, når det ikke skal være for storslået.
  At Eugenias bliver en “kopi” af Harrys og Meghans har måske en ikke udtalt hensigt, i hvert fald den del som sker uden for kirken med den inviterede offentlighed – præcis den del som amerikanerne ikke forstod.
  Edwards og Sophies bryllup er det mest sete af de kongelige bryllupper.


Annons

Laddar