7 bevis på Madeleines succé-comback!

Madde
Prinsessan Madeleine gjorde en blixtvisit i Sverige för att prata om sin nya bok Stella och hemligheten på Bokmässan i Göteborg. Nu var det ett tag sedan vi såg henne på svensk mark, men vilken dag det blev! Vi har listat 7 bevis på att detta var en riktig succé-comeback!
Annons

1.     Prinsessan Madeleine har länge kritiserats för att inte arbeta och för att hennes kungliga kalender har gapat tom. Idag kunde prinsessan berätta att arbetet med boken Stella och hemligheten tog mycket längre tid än vad hon själv hade räknat med. Faktiskt flera år. Hon har tidigare inte kunnat bemöta kritiken, eftersom bokprojektet varit hemligt.Madeleine
2.     Madeleine har tidigare också kritiserats för att vara blyg och otillgänglig. Prinsessan Birgitta har berättat för Svensk Damtidning att det här är något som många i kungafamiljen lider av. Men idag var den eventuella blygheten som bortblåst. Prinsessan Madeleine talade säkert och engagerat om sin bok och om sexuella övergrepp mot barn, inför 700 åhörare i en stor aula på bokmässan. Hon skojade sedan oblygt med de många barnen på Talldungeskolan.
3.     Prinsessan Madeleine var snyggare och fräschare än någonsin, iförd vit sidenblus och lång kjol, trots att hon kom från Miami så sent som dagen innan och helt säkert måste ha varit supertrött av jet-lag.

Annons
Annons


4.     Prinsessan Madeleine gjorde succé hos barnen. Hon tog sig tid att svara på deras frågor och lät sig fotograferas med dem. Det märks att Madeleine är barnens prinsessa!
5.     Prinsessan Madeleine vågar, precis som drottning Silvia, att prata om det allra svåraste och mest tabubelagda – nämligen sexuellt utnyttjande av barn. Hennes 15-åriga arbete för Childhood Foundation har börjat ge resultat och det kallar vi en succé!

Annons

6.     Prinsessan Madeleine har länge varit tyst om sitt privatliv, men nu äntligen har hon öppnat upp. Idag berättade hon om hur hon läser boken Stella och hemligheten för sin äldsta dotter, prinsessan Leonore.

7.     Prinsessan Madeleine har inte alltid vågat vara öppen med sin dyslexi. Idag berättade hon för barnen om sin dyslexi och valde därför att överlåta läsandet av boken till sin medförfattare Marie Oskarsson.

Annons

Foto: TT

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

8 kommentarer till “7 bevis på Madeleines succé-comback!”

 1. konsttanten skriver: 28 september, 2019

  Om man vet sin plats, hur man vill leva, har en trygg familjesituation, bra vänner, och närmar sig sina 40 år….då försvinner ofta blygheten. Kanhända, att hon har fått lite hjälp med det också.
  Vid den åldern, sovrar man negativ kritik, lär sig vilka som måste “höja sig själv”.


 2. Bror skriver: 28 september, 2019

  “7 bevis på…”
  Tack och lov har SvenskDam inte något att göra med vare sig utformning av lagtext eller bevisvärdering.


 3. PernillaA skriver: 30 september, 2019

  ja Bror det är vi tacksamma för


  1. Bror skriver: 30 september, 2019

   Så sant Pernilla.
   Hoppas allt är bra med dig och att sommaren har varit skön och stärkande.


 4. PernillaA skriver: 30 september, 2019

  Tack Bror har haft två operationer sedan 28.8 och ligger nu tredje veckan på sjukhus, lite jobbigt ( ingen sjukdom utan en knäoperation och ett mikro kirurgiskt i grepp) så jag satsar på hösten 😉


  1. Bror skriver: 1 oktober, 2019

   God bättring Pernilla!
   Den höga och klara höstluften kan göra underverk – ända ner i knäna!
   Allt gott till dig.


  2. ananas skriver: 1 oktober, 2019

   Ojdå Pernilla. God bättring önskar även jag.


 5. PernillaA skriver: 2 oktober, 2019

  Tack snälla Ananas


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Laddar