97 dagar kvar: Kronprinsessan Victorias bröllop närmar sig…

97 dagar kvar: Kronprinsessan Victorias bröllop närmar sig...
Annons

97-dagar

Vi räknar ner till kronprinsessan Victorias och Daniel Westlings bröllop med 100 snabba nyheter… Det är full fart på bröllopsplaneringen och varje dag fram till dagen D, den 19 juni, serverar vi en kittlande spännande nyhet om det kungliga bröllopet…

Annons

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

3 kommentarer till “97 dagar kvar: Kronprinsessan Victorias bröllop närmar sig…”

 1. Bridget skriver: 15 mars, 2010

  Hallelulja svenska folket och svensk damtidnings läsare. Själv tänker jag se spektaklet men bara för att jag vill se vart mina skattepengar går till.

  Men att köpa frimärken med Daniel Westling …där går gränsen och många höjer ögonbrynen och sneglar åt republikanerna. Vart går gränsen egentligen?

  Tänk att i USA förstår man ingenting, där förknippar man prinsar och prinsessor med Walt Disney eller förlegade gamla sagor. Tänk ibland undrar jag ifall kungahusets medlemmar med dyslexi bara är ett finare ord för mindre begåvade – i övrigt känner jag till vad dyslexi innebär.


 2. Helena M skriver: 15 mars, 2010

  Bingo Bridget, det är ett skattespektakel, men jag är nyfiken, frimärken på Daniel är inget hinder han är snygg.


 3. angelica skriver: 31 mars, 2010

  Vad är det med alla som gnäller över att bröllopet delvis kommer betalas med skattepengar? Jag bidrar gärna till bröllopet när jag vet att vi (sverige) väntas tjäna 2,4 miljarder på ökad handel i och med bröllopet.
  Sjukt bra investering!


Annons

Laddar