Albert och Charlene på kunglig utställning

04 aug, 2011, 14:06 
https://image.svenskdam.se/agneta-200x248.jpeg.jpg?imageId=5470953&x=0&y=0&cropw=100&croph=100&width=1318&height=687
Agneta Nisbeth
Annons

Vardag igen för furst Albert och furstinnan Charlene. Som vi tidigare berättat var Albert åter på jobbet häromdagen och nu har bägge två besökt den magnifika kungliga utställningen på Grimaldi Forum.

Albert och Charlene såg så här sommarsvala och avslappnade ut när de besökte utställningen “The Magnificence and Grandeur of Royal Houses in Europe” på Grimaldi Forum i Monaco under onsdagen.

Annons

Åter hemma

Furst Albert och furstinnan Charlene är åter hemma efter en liten tur till den grekiska övärlden där de ska ha tagit ut något av en andra smekmånad. I Sydafrika blev det ju mest arbete.

Kungliga antikviteter

På bilden här nedan ser vi fursteparet tillsammans med utställningens kurator Catherine Arminjon och den assisterande kuratorn Patricia Bouchenot-Dechin mitt bland några kungliga antikviteter.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Agneta Nisbeth

Foto. Stella Pictures

Annons
Annons