Albert och Charlene stöttar sina olympier

Albert och Charlene stöttar sina olympier
Annons

ste_albert-charlene_2

Snart är det dags för vinter-OS i Ryssland. Häromdagen tog fursteparet emot två av Monacos idrottare.

Furst Albert och furstinnan Charlene de Monaco ställde upp på ett pressmöte tillsammans med sex av landets OS-deltagare som ska åka till de kommande spelen i Sootji i Ryssland.

fursteparet-hovet

På hovet i Monacos egen Facebook-sida kan man se denna bild, på dem alla tillsammans.

ste_albert-charlene

 

Fursteparet i olympiska outfits.

 

Av Agneta Nisbeth
Foto: Stella Pictures

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

14 kommentarer till “Albert och Charlene stöttar sina olympier”

 1. Maja den första skriver: 31 januari, 2014

  Fina Charlene, men hon ser som vanligt lite sorgsen ut. Kanske hon bara är sådan? Alla är ju inte kvittrande lärkor med ständiga smil.


 2. Birgitta skriver: 31 januari, 2014

  Nu är Charlene snart lika korthårig som Albert.


 3. Mia skriver: 31 januari, 2014

  Charlene gravid? Eller bara dåligt foto? På närbilden ser hon ut att inte må så bra.


 4. annica* skriver: 1 februari, 2014

  Tänk ändå vad rabalder ett par bilder kan väcka? På bild nummer två ler ju Charlene, inte på bild nummer ett, och det är bild nummer ett som zoomar in en allvarligare Charlene, och genast är hon en "sorgsen" person!? Tror inte alls att hon är särskilt "sorgsen" eller "ledsen" av sig. Det korta håret klär henne väl, och är nog också praktiskt då hon simmar i stort sett varje dag. Hon gör väl vad hon vill med sitt hår? Liksom gnällspikarna här? Fursteparet är mycket intresserade av idrott och medverkar på många sådana arrangemang varje år.


 5. Anitha skriver: 1 februari, 2014

  Fursteparet som är mycket idrottintresserade är rätt personer att stödja Monacos OS-kandidater. Charlene har ju själv varit aktiv som simmare i stora sammanhang så hon vet vilken press som stora tävlingar där OS är den största utsätter deltagaren för.


 6. Nina skriver: 1 februari, 2014

  Furstinnan är mycket elegant i rött!


 7. Lina skriver: 1 februari, 2014

  #3 Mia, är på din linje.


 8. lena bengtssonDorren skriver: 1 februari, 2014

  Är inte Charlene det mest grå och sorgliga man kan se? Är ju egentligen vacker men klär sig i ingafärger och ser alltid ledsen ut. Vad gör denne man mot henne???


 9. annica* skriver: 1 februari, 2014

  Hon väljer oftast naturfärgat och milda färger vilket hon klär utmärkt i. Här är det dock lite mer färg i rött och svart som är Monacos officiella OS-kläder, alla är ju likadant klädda! Färger är ju en smaksak och hon klär väl sig för att känna sig själv nöjd, inte för att glädja någon annan? Hon är en vuxen kvinna och klarar av att både välja kläder och färger som hon behagar! Den som hade hennes garderob!


 10. Mia skriver: 2 februari, 2014

  Ja men visst är det trist att man mest fokuserar på den ledsna bilden. Hon kanske inte blir så bra på bild. Tänker på Daniel som kan se så stel ut fast han inte är det i rörlig bild. Men sorgsna prinsessor är högvilt, även för mig… Det är någon laddning där mellan att ha allt och ändå inte vara lycklig. Särskilt efter prinsessan Diana.


 11. Mia skriver: 2 februari, 2014

  Victoria Beckham ler ju inte alls på bild, varför ska alla smila hela tiden egentligen? Håller med #1


 12. Ulrika skriver: 2 februari, 2014

  #4 #5


 13. Dorthe skriver: 3 februari, 2014

  Parret har kendt hinanden flere år som venner/kærester, inden forlovelsen og både før og efter er fyrst Albert kommet med nogle lidt besynderlige udtalelelser i interviews, såsom da han endnu var single, at han ikke troede på ægteskabet og senere, som gift efter et år, at parret havde for travlt til at få børn! Han bliver 56 år i næste måned og Charlene 38 eller 39, også i år.
  Jeg synes, det virker som om Albert ikke er interesseret i at få flere børn end de to, han har erkendt faderskabet til… hvis så, håber jeg at Charlene er enig ! Men forhåbentlig tager jeg helt fejl.


 14. Sthlm skriver: 3 februari, 2014

  De ser ut att trivas tillsammans och är ett representativt par. Albert har hunnit komma upp i åldern och är numera en farbroder. Dessutom har han ju minst två fina barn redan. Det här paret har väl varit tillsammans i många år och hade paret haft för avsikt att skaffa gemensamma barn hade väl inte Albert skaffat barn med andra kvinnor.


Annons

Laddar