Alexandra och Martin firade jul med barnen i Kenya

Alexandra och Martin firade jul med barnen i Kenya
Annons
AlexandraMartin
Här ser vi Alexandra med familj i Turkiet, målet för deras resa till värmen i höstas. Nu ryktas de vara i Kenya.

Det har varit spöklikt lugnt på Svanemøllevejen i Köpenhamn där Alexandra och Martin Jørgensen bor och det har spekulerats om varför. Nu avslöjar Alexandras pressekreterare att småprinsarna Nikolai och Felix tillsammans med mamma Alexandra och styvpappa Martin har befunnit sig på varmare breddgrader!

Annons

Prins Joachim och exprinsessan Alexandra turas ju om att ha barnen över julhelgen och i år var det Alexandras tur. Men det blev ingen traditionell jul i år för Nikolai och Felix. Jullekarna byttes mot safari! Alexandra och maken Martin Jørgensen älskar sol och bad så nu ville de utnyttja den långa ledigheten vid jul till en långresa. Och enligt danska Billedbladet har resan gått till Kenya.
– Jag kan bekräfta att grevinnan, Martin Jørgensen och prinsarna befinner sig på julferie i utlandet, säger grevinnans sekreterare Nina Fabricius till Billedbladet. Och det är möjligt att de valde Kenya, jag vill inte kommentera det.
Vi får väl se, snart kommer de i alla fall hem till kyliga Danmark, pepparkaksbruna och med laddade batterier!

Av Eva Österlind
Foto: All Over Press

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

6 kommentarer till “Alexandra och Martin firade jul med barnen i Kenya”

 1. Gittan skriver: 3 januari, 2010

  Danskarna tyder Margrethes nyårstal som en avisering om abdikation…

  http://ekstrabladet.dk/flash/kongelige/danskekongelige/article1276653.ece


 2. Åse skriver: 3 januari, 2010

  Nu tror jag danskarna (eller i varje fall 24% av tidningens läsare) övertolkar dronningens tal. Jag tycker hon uttryckte medkänsla med gamla och sjuka. Jag tror inte hon avgår förrän liemannen hämtar henne alt. om hon blir så sjuk (läs: dement) att hon inte förmår regera. Margrethe är alldeles för plikttrogen och väl medveten om att Frederik och hans familj behöver tid att låta barnen bli större i relativ frihet, innan föräldrarna blir kung och drottning.


 3. Sanne skriver: 3 januari, 2010

  Nej der er ingen i Danmark som betragter nytårstalen som et forvarsel om abdilkation. Til gengæld betragtes nytårstalen som en utilladelig politisering når hun udnævner miljøkonferencen som et godt grundlag for fortsatte forhandlinger. Margrethes synspunkt er meget mærkeligt når nu hele resten af verden bl.a. Angela Merkel mener at vi er dårligere stillet end før cop15 i København.


 4. Catharina skriver: 4 januari, 2010

  Enligt Svensk Damtidning nr 1 sidan 10 och 11, “ryktas det” att grevinnan Alexandra är -citat -“pank, utblottad, och har tvingats pantsätta sin villa utanför Köpenhamn.” – slut citat. Enligt artikeln, skriven av Åsa Bönnelyche, “verkar det som om exprinsessan är en riktig slösa. Trots att Alexandra inte behöver jobba för pengarna som strömmar in – hittills har hon fått omkring 10 miljoner av exmaken – så är hon luspank och har intecknat bostaden.”

  “Alexandra och hennes man Martin Jörgensen har pantsatt huset för att låna tre miljoner kronor. Troligen ska pengarna gå till lyxvillan som Alex och Martin nyligen köpte i Alanya, Turkiet.
  Martin Jörgensen är delägare i NetPublications som ger ut den mjukpornografiska tidningen Monkey Magazine. Dessvärre tyder saker och ting på att sexmagasinet bara har strippat Alexandra på pengar. Tvåbarnsmamman får akta sig så att hon inte blir en barskrapad exprinsessa.”

  Allt detta – ordagrant – enligt Svensk Damtidning.

  Stackars Alexandra!
  Det verkar som om guldregnet från Martin Jörgensens delägarskap i ovanstående, något tvivelaktiga företag, hittills har uteblivit.
  Filmfotografen och ljudteknikern Martin Jörgensen hade (förr) det danska kungahusets förtroende tack vare sin fars företag JJ Film, som sedan början av 90-talet haft rättigheterna att göra alla tv-filmer om kungahuset.


 5. Sanne skriver: 7 januari, 2010

  Nu har Alexandra jo en universitetsuddannelse og en fortid som økonomidirektør i Hong Kong med en kæmpelønindkomst samt taler flere spog flydende så hun kan altid finde et superjob – det er jo ikke altid manden der skal tjene pengene. Det kan lige så godt være kvinden som er hovedforsørgeren. Med Alexandras uddannelsesmæssige ballast vil de altid kunne klare sig.


 6. William skriver: 8 januari, 2010

  …… och med Alexandras apanage på mer än 3 miljonor danska kronor


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar