Allt det senaste från Lindo Wing i London

Allt det senaste från Lindo Wing i London
Annons

Här kommer lite uppdateringar från London. Vad händer med Kate som just nu ligger på ett sjukhus i London för att föda sitt och prins Williams första barn. Nu har drottningen Elizabeth åkt till London.

Annons

Sedan kungahuset bekräftat att Kate anlänt till St. Mary’s Hospital har rojalister världen över överöst sociala medier med lyckönskningar. Första födseln tar ofta lång tid och i väntan på den lilla prinsen eller prinsessan roar sig många med att ta del av microbloggen Twitter som nu flödar över med rykten, kommentarer och funderingar kring födseln. Även kändisar som Kelly Osbourne kan inte låta bli att kommentera beskedet att bebisen är på väg och skriver: “Det är bara så spännande alltihop! Den kungliga bebisen är på väg!”

Drottningen har nu lämnat Windsor, för att åka till London och Buckingham Palace berättas det från England i Daily Mail.

Daily Telegraph meddelar att för övriga familjemedlemmar är det ”business as usual” som det heter då Charles är i York, Harry vid Royal Air Force med sin skvadron och prins Edward är i Devon. Men på Twitter strömmar lyckönskningarna in till Kate som ligger på sjukhuset och världen över verkar man älska att diskutera födseln. Spana in vad man skriver under #RoyalBabyWatch.

Funderingarna är många och diskussionerna går heta om det är en pojke eller flicka som Kate kommer att föda. Enligt en omröstning på Daily Telegraph:s hemsida tror i alla fall 71 procent att Kate och William får en flicka medan 29 procent tror på en pojke. Oavsett så är det många som väntar spänt och som kommer att glädjas åt födseln av en liten prins eller prinsessa. Tänk er att hela landet väntar på att du ska föda. Vilken press. Lycka till Kate!

Alla vill vara med när det händer…

Av Viktoria Sundin
Foto: Stella Pictures och IBL

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

20 kommentarer till “Allt det senaste från Lindo Wing i London”

 1. Pamela P skriver: 22 juli, 2013

  Hoppas att det går bra! Föds barnet före 4.54 pm brittisk tid så är det en kräfta och föds det efter så är det ett lejon. Om en flicka föds får hon dagen till ära Mary som första namn då det idag är Maria Magdalenas dag?
  http://www.dailymail.co.uk/news/article-2373192/Will-Kate-Middletons-Royal-baby-Leo-Cancerian-Twitter-frenzy-childs-star-sign.html


 2. ♥ Moder Svea ♥ skriver: 22 juli, 2013

  Det är verkligen spännande!
  Har tidigare in varit särskilt intresserad av det brittiska kungahuset/Drottningahuset menar jag 😉 men då jag har fått en oerhört fin bild av prins William och även utav Kate Middleton har jag ändrat åsikt och gillar dem båda väldigt mycket. Charles känner jag naturligtvis inget för. Kate är en representabel och seriös kvinna som tar sitt uppdrag på allvar.

  Dessutom känns det väldigt roligt att börja läsa om riktiga kungligheter nu och inte bara de som solar sig i den kungliga glansen. LYCKA TILL KATE!! Håller tummarna!!!


 3. ♥ Moder Svea ♥ skriver: 22 juli, 2013

  Händelseförloppet, ett litet klipp -så exalterad är jag!!! Detta är monarkisternas julafton!!

  http://www.youtube.com/watch?v=dNbj_WyHoZ0


 4. Solstrålen skriver: 22 juli, 2013

  #2 Moder Svea
  Charles är väl mer av “riktig” kunglighet än vad Kate är? Han har dessutom gjort mer för landet under åren, i många sammanhang, än vad Kate troligtvis kommer att göra. Så, varför känner du “naturligtvis” inget för Charles?


 5. Midnattsol skriver: 22 juli, 2013

  4. Moder Svea
  Tack för länken! Nu har smittade bebisyran av sig på mig också! Jag ska gå och köpa mig något gott (brittiskt) och fira när bebisen anlänt! 🙂

  Ja, RIKTIGA kungligheter ska det vara!


 6. Anna skriver: 22 juli, 2013

  Spännande!
  Hoppas man får veta tilltalsnamnet redan idag…
  Få se om det stämmer att det är en tjej..
  Snart är det 13.30 brittisk tid.
  Då har det pågått i över 7 timmar.


 7. Midnattsol skriver: 22 juli, 2013

  Jag hoppas naturligtvis på att det blir en Alexandra! 😉


 8. emma_h skriver: 22 juli, 2013

  enligt färska rapporter har det samlats så mkt folk nu utanför B. Palace att det liknar W&Ks bröllopsdag i ivrig förväntan att de snart kommer ut till grindarna med skriftligt besked om den nya efterlängtade tronarvingen på det traditionsenliga staffliet. Drottningen har tydligen begett sig från Windsor till Buckingham Palace redan. Stämningen i London beskrevs bra av 1 person intervjuad av DailyM “…I feel like a spinning washing machine that can´t stop spinning…” http://www.dailymail.co.uk/news/article-2373239/Charles-continues-official-visit-York-Kate-Middleton-goes-labour.html
  http://www.dailymail.co.uk/news/article-2373153/Royal-baby-The-wait-finally-royal-watchers-Kate-Middleton-goes-labour.html


 9. Vicki skriver: 22 juli, 2013

  De vill säkert ha någon timme för sig själva innan nyheten blir offentlig <3


 10. Singoalla skriver: 22 juli, 2013

  Tror på en flicka. Hon får säkert ett par traditionella namn och ett modernt och ett ovanligt. Victoria Elisabeth Alice Dorothea t ex.


 11. Hanne J skriver: 22 juli, 2013

  #8 Vicki
  Der er en ret gammeldags procedure, der skal udføres, før vi får høre om, at fødslen er overstået: Der skal overbringes et brev til QE på Buckingham med fødselstidspunktet, barnets køn og vægt, derefter bliver brevet hængt op på en yderdør på slottet og først derefter, vil prins William stå frem og fortælle nyheden for pressen og andre fremmødte.
  Det er faktisk meget lig den måde, man bruger ved en kongelig fødsel i Danmark.
  Der bliver brevet til dronningen/kongen skrevet i hånden af faderen.


 12. emma_h skriver: 22 juli, 2013
 13. Eva H. skriver: 22 juli, 2013

  Vad är en “riktig” kunglighet? Kate har vad jag vet inte kunglig börd, men jag kanske har fel. Att föräldrarna har kommit sig upp och gjort sig en förmögenhet, som nu förmodligen ökar i allt snabbare takt, gör inte att man blir kunglig. Men det gör att man kan sättas i en skola där man har stor chans att träffa en lämplig äktenskapskandidat. Snälla ni sluta med dravlet, håll er till sak!


 14. Marie skriver: 22 juli, 2013

  Det är någon som med utbildning, erfarenhet, bakgrund och stort etisk och moraliskt liv kan vara en tillgång för samhället.
  Kungafamiljen ska vara en förebild så vi i samhället kan känna oss trygga. De ska stå enade gentemot alla problem som folket känner i Sverige.
  Det går inte att leka när man är vuxen och tro att andra löser problemen.
  Svenska kungafamiljen verkar ha abdikerat. De finns inte någon vid några som helst sammanhang.
  Jättetråkigt!!!


 15. ATL skriver: 22 juli, 2013

  #14 Marie – Hur gammal ar Du – 10 ar? “Kungafamiljen ska (sic) vara en foreblild so vi i samhallet kan kanna oss trygga. De ska sta enade gentemot alla problem som folket kanner i Sverige.” Har Du nagonsin hort talas om “taking responsibility for your own life” Du tycks tro att andra, namligen kungafmiljen, skall losa Dina problem. Du har sa ratt att det inte gar att leka nar man ar vuxen och tro att andra loser problemen, men det ar vad Du tycker att kungafamiljen skall gora for Dig.

  This is a laughable comment, so full of contracictions.


 16. ATL skriver: 22 juli, 2013

  Corrections – I am a lousy typist – contradictions, it should read. Marie, I sincerely hope that your comment was tongue in cheek. If not, it is a poor reflection on you and other people who think that it is other peoples responsibility to see to your well being.

  I work hard even though I am past retirement age. I would not dream of asking other people to make me feel safe, unless it is from crime etc., the rest is up to me. You make your own happiness. You want the royal family to be God, well they are human beings just like you. Although, I must say they seem to be non reliant on others to provide for their emotional security but you think they should provide that for you. Pathetic.


 17. elisa delisa skriver: 22 juli, 2013

  Kate födde en pojke, klockan 4.24 lokal tid uppger hovet. Den vgde 3600 g. Prins William fann på sjukhuset under födseln.


 18. emma_h skriver: 22 juli, 2013

  video_A traditional British town crier announces a son for the Duke and Duchess of Cambridge, whose child is now third in line to the throne

  http://news.sky.com/story/1117995/royal-baby-boy-live-updates


 19. Hilde skriver: 23 juli, 2013

  Marie
  Du er som vanlig ute å sykler.
  Er det kongehusets oppgave å få folket til å kjenne seg trygge?
  Trodde det var polisens,domstolene og politikernes oppgave.
  Enad mot alle problem? Å hvordan skal de få til det? Så vidt jeg vet så er kongeligheter upartiske, nøytrale, upolitiske. De har ingen makt til å fatte beslutninger.
  Litt merkelig å snakke om etikk og moral når det gjelder kongeligheter, for der finner man elskere\ elskeinner, barn utenfor ekteskap,utagerende festing, lyxliv på skattebetalernes penger etc.


 20. Marie skriver: 23 juli, 2013

  Jag är också “retired” efter 30 år utomlands på olika kontinenter. Jag klarar mig alldeles utmärkt var som helst. Utan kungligheter! Jag har tagit hand om mig själv och är helt oberoende. Du förstår, jag talar inte om mig själv. Överraskad?

  Jag tycker dock att kungahuset, om de ska vara berättigade, ska ha en funktion i samhället. Vad ska de annars vara till för? För sig själva och sitt eget nöjes skull? Någon nytta ska de väl vara till för?

  Annars kan vi ju lika väl skrota det hela, tycker jag. Men det har de ju redan nästan sett till att göra.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar