Allt fler ifrågasätter prins Andrews roll i kungahuset

Allt fler ifrågasätter prins Andrews roll i kungahuset
Annons

Som vi förut berättat har ju prins Andrew haft den dåliga smaken att umgås med en dömd sexbrottsling. Men han har fler olämpliga vänner, så nu ifrågasätter allt fler Andrews roll i kungahuset.

Prins Andrew fortsätter tydligen att umgås med den stenrike amerikanen Jeffrey Epstein som är en dömd sexbrottsling. Epstein tillbringade 18 månader i fängelse för för att ha utnyttjat en underårig kvinna, det skulle säkert ha varit ett längre straff men rik som han är lyckades han korta tiden bakom murarna. Han dömdes för att ha utnyttjat den då blott 17-åriga Virgina, berättar nu flera tidningar, bland annat Daily Mail.

Annons
Annons

Sågs i New York

Flera andra kända personer ska ha distanserat sig från Epstein så fort det blev klart vad han sysslat med, bland annat försvann expresident Clinton från hans vänkrets. Men inte prins Andrew, han fortsätter att umgås med mannen, senast i julas förra året fotograferades de bägge tillsammans i New York.

Olämpliga vänner

Prins Andrew visar sig också ha fler olämpliga vänner, bland annat har han umgåtts med Saif Khadaffi, son till den omstridde ledaren i Libyen. Andrew är också vän med sonen till expresidenten i Kazakstan Timor Kulibayev, det som köpte prinsens gamla hem Sunninghill och som sedan lät stället förfalla helt. Ni kan läsa mer om förfallet av Sunninghill här.

Av Agneta Nisbeth
Foto: Stella Pictures

Läs även:

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

3 kommentarer till “Allt fler ifrågasätter prins Andrews roll i kungahuset”

 1. Julia skriver: 2 mars, 2011

  Den dömde sexbrottslingen Jeffrey Epstein har skaffat fram unga flickor åt prins Andrew enligt Daily Mail. En av dem bor nu i Australien och har låtit sig intervjuas.

  Detta faktum plus att Andrew är kompis med Gaddafis son Saif är nu föremål för frågor i Parlamentet. Man ifrågasätter bl.a. hans roll som något slags ambassadör för Storbritannien och hur han använt tiden och pengarna han fått för det jobbet.


 2. S.P.H. skriver: 3 mars, 2011

  Man kan stadigvæk undrer sig over HVORFOR prins Andrew
  og Sarah ” Fergie” Ferguson blev skilt….. de passer vel
  egentlig fortsat godt sammen ? !


 3. Anki skriver: 21 mars, 2011

  Det är nog lika bra att Andrew och Fergie, tar och gifter om sig så kanske det blir lite ordning på deras liv!


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar