Allt om Beatrices nya pojkvän – från lägenhetsbilderna till exet

prinsessan beatrice
Kanske inte den mest väntade partnern till en brittisk prinsessa, nyligen separerad och pappa till en två år gammal son. Men prinsessan Beatrice verkar säker, hon har redan presenterat Edoardo "Edo" Mapelli Mozzi för sina föräldrar. Vi har kartlagt hennes nya kärlek!
Annons

Systern prinsessan Eugenie gifte sig i höstas med sin fästman Jack Brooksbank. Och redan börjar det ryktas om att Beatrice talar om bröllopsklockor. Kanske får vi ytterligare ett kungligt bröllop i Storbritannien under år 2020, om allt går som det ska.

Annons

Prinsessan Beatrice, 30, var under närmare 10 år tillsammans med Dave Clark som hon plötsligt separerade från år 2016. Men sorgen vändes snabbt till glädje och prinsessan sägs nu vara lycklig tillsammans med entreprenören Edoardo Mapelli Mozzi, 34 år gammal. Han kallas Edo av vännerna och är en snygg multimiljonär med rötterna i Italien, han föddes dock i London och är involverad i flera olika välgörenhetsorganisationer.

Annons

Visst låter det som rena drömprinsen? Ja det är han säkert också, men nu finns det några små detaljer som kanske kan ses som problematiska i den strikta kungliga världen, med drottning Elizabeth som måttstock. Edo har nämligen varit förlovad tidigare, med den 37-åriga arkitekten Dara Huang som han också har en tvåårig son tillsammans med, kallad för Wolfie. Ni ser pojken på bilden ovan, dock med ansiktet gömt bakom pappa Edoardos hatt.

På bilden ovan, från Edos egen twitter-sida, ser ni honom i kostym till vänster, tillsammans med några vänner. Edoardo arbetar med med fastighetsutveckling och inrednings-design. Så det är inte konstigt att hans hem hamnat i glassiga inredningstidningar.

Annons

Edo bor numera ensam i sin lilla men lyxiga lägenhet i London sedan han lämnade Dara. Ni kan själva titta in i lägenheten på bilden här nedan som är från House & Gardens Facebook-sida. Vi kan väl anta att prinsessan Beatrice blivit bjuden dit ett antal gånger.

Edo Mapelli Mozzi downsized to a flat housed within one spacious room of a Victorian house in west London. Every inch of…

Posted by House & Garden on Tuesday, May 15, 2018

Dessutom var Edoardos styvfar Christopher Shale god vän med Storbritanniens forne premiärminister David Cameron samt prins Andrew och Sarah “Fergie” Ferguson. Bea och Edo känner alltså varandra sedan tidigare. Tyvärr avled Edos styvfar under ett besök på Glastonburys musikfestival år 2011.

Annons

Men detta gör ändå att familjerna umgåtts i samma kretsar sedan många år tillbaka, vilket innebär att Beatrice inte behövt presentera sin nya pojkvän för föräldrarna, de hade ju redan mött honom!

Själv har Beatrice presenterat Edo som sin pojkvän inför ett antal vänner och paret har redan varit på semester tillsammans, bland annat i Afrika.

View this post on Instagram

Lost in Africa

A post shared by Edo Mapelli Mozzi (@edomapellimozzi) on

Beatrice och Edo har redan setts ute tillsammans på en välgörenhetsgala i New York. Men de vägrade att visa sig på samma bild. Och för några dagar sedan kunde vi se honom och prinsessan hand i hand på en strand på ön Lamu i Afrika i tidningen Daily Mail. För övrigt samma ställe som Edo en gång friade till sin gamla flickvän.

Annons

Förr i världen vågade ju kungligheter inte visa sig ute tillsammans innan förlovningen, men se bara på prins Harry och Meghan, de visade upp sig hand i hand på idrottsgala Invictus Games i Kanada ett par månader innan de förlovat sig. Om de vågade bör väl även Beatrice ställa upp på en bild med sin älskade. För nu väntar alla bara på en förlovning.

Läs även:

Foto: TT

 

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar