Andrea Casiraghis tragiska förfall

Andrea Casiraghis tragiska förfall
Annons

Andrea Casiraghi ser nu både mager och tärd ut
Andrea Casiraghi ser nu både mager och tärd ut

Den en gång så pigge Andrea Casiraghi börjar se allt mer sliten och mager ut. Många menar att han festat för hårt och att han nu är på väg in i ett riktigt missbruksbeteende.

Andrea Casiraghi har den senaste tiden fått Monacoborna att bli lite lätt oroliga. Han har magrat betydligt och många menar att prinsessan Carolines son hamnat i ett missbruk av både alkohol och kanske också illegala droger av olika slag. Han älskar ju att gå på partyön Ibizas alla vildaste fester.

Annons

På bilden ovan som är tagen vid årets Formel 1 tävlingar i Monte Carlo ser man tydligt hans allt mer utmärglade ansikte. Under tävlingarna såg många Andrea dricka sig så redlöst berusad att han fick lov att hjälpas från läktaren av sin flickvän Tatiana Santo Domingo.

Men om man tänker på vad “festprinsen” fått utstå hemma, med sin allt mer alkoholiserade styvfar prins Ernst August, så är det kanske inte så konstigt att hans mamma prinsessan Caroline inte lagt märke till vad som håller på att ske med den nu 24-årige grabben. Dessutom bor han numera mest i New York med sin flickvän Tatiana, långt borta från familjen.

Andrea Casiraghi och Tatiana Santo Domingo.
Andrea Casiraghi och Tatiana Santo Domingo.

För den unge mannen har också varit med om en hel del tragedier i sitt liv. Hans egen pappa Stefano Casiraghi avled 1990 i en båtolycka när Andrea bara var en liten pojke. Något som säkert satt spår i honom för livet.

Så för några månader sedan avled hans flickvän Tatianas pappa Julio Mario Santo Domingo Braga efter en kort tids sjukdom. Han blev bara 52 år gammal. Värt att tillägga är att Tatiana ärvde ett eget ölbryggeri efter sin pappa. Kanske inte precis den sysselsättning som kan passa Andrea just nu…

Av Agneta Nisbeth

Foto: Stella Pictures

[smooth=id: 55; width:430; height:700; timed:false; arrows:true; carousel:true; links:true; info:true; align:center; frames:true; open:true; text:Alla bilder;]


Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

10 kommentarer till “Andrea Casiraghis tragiska förfall”

 1. Anna skriver: 4 juli, 2009

  Han är snyggare än Carl Philip..


 2. Anna skriver: 4 juli, 2009

  Han är väl 25 år nu..


 3. Helena M skriver: 4 juli, 2009

  Har han en öronpropp i örat?

  Synd att det går så utför för honom. Han är väl inte så gammal 23 skulle jag tippa på.


 4. Marie-Louise skriver: 4 juli, 2009

  Han ser inte så särskilt avmagrad ut, tycker jag. Och ja, visst är det en öronpropp han har i örat, Helena M! Jag kan tänka mig att Formel 1-tävlingarna kräver detta, om man vill ha hörseln i behåll. Klok kille! Jag roade mig nyss med att titta på lite vimmelbilder från modemaffians festande i Stockholm och det där med att titta lite för djupt i glaset finns både här och där…tyvärr, måste jag säga. Hoppas hans drickande inte gör överstyr!


 5. Helena M skriver: 5 juli, 2009

  Jag tycker att han påminner lite om Michael Jackson i dragen kring mun och käkparti och med solglasögon.


 6. signesigne skriver: 5 juli, 2009

  Det är som något ont vilar över kungafamiljen i Monaco. Dessa stackars vuxna barn verkar leva ett allt annat lyckligt liv. Albert har fortfarande inte bildat familj. Han har visserligen 2 barn en dotter i USA och 1 son någonstans där nere vid Medelhavet. Caroline förlorade sin make i en båtolycka och hade tre barn med honom bla. sonen Andrea som det skrivs om i denna artikel. Det kan inte vara lätt för honom och syskonen att få en plastpappa som är alkis och ständigt ställer till med skandaler.Många tror ju också att det var han som misshandlade Caroline då visade upp sig med en massa blåmärken. Lillsyrran har ju också levt ett liv med olika killar och bott ihop med en cirkusdirektör under många år men hennes barn har inte jag hört något speciellt om. Jag hoppas verkligen att Andrea får hjälp och stöd av människor som han har förtroende för.


 7. Gunilla skriver: 6 juli, 2009

  Signe, du har sa ratt.
  Man undrar –
  Det sags att prinsessan Grace levde ett dubbelliv (med gifta alskare) redan under sin filmstjarnetid och i slutet av sitt liv var alkoholiserad och omgav sig med unga man. Darfor bodde hon i Paris dar hon kunde vara relativt anonym.
  Hon sags har varit mycket kravande och super-korrekt vad barnen betraffade sa kanske ar det inget under att de alla har betett som som de gjort.
  Carolines forsta och tredje man var ju inte sa bra val. Inte vet man mycket av hennes andra man forutom att de fick tre vackra barn.
  Det ar narmast otroligt att en Albert inte kunnat stadga sig. I hans kretsar finns det representativa unga damer som finner sig i det mesta om de far vara prinsessor.
  Man maste antaga at Stephanie var djupt traumatiserad av olyckshandelsen som tog mammans liv. Vad kunde de tva ha pratat om? Hur valdsamt gick det kanske ut?
  Sa inte har den yngre generationen sarskilt bra “role models” for att stabilt familjeliv.


 8. Alexandrine DiLago skriver: 7 juli, 2009

  I Italien och Frankrike är det “allmänt” bekant att Andrea Casiraghis problem inte är öl utan helt andra berusningsmedel.


 9. Anna skriver: 7 juli, 2009

  Alexandrine.

  Andra berusningsmedel som är?


 10. Get some milk from Dronning —
  people da northwind people da northwind loves”” at Ercis at Kongehuset .dk
  Queen Margrethe 2
  People da northwind 3

  People da northwind People da northwind


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar