Prova PLUS!
Klicka här för att skapa ditt konto och få obegränsad tillgång till en sluten värld. Första månaden gratis!

Angelina Jolie hembjuden till drottning Noor

Angelina Jolie hembjuden till drottning Noor
Annons

Drottning Noor.

Drottning Noor.

Jordaniens drottning Noor har bjudit hem Angelina Jolie till sig i Amman. De har blivit goda vänner genom sina gemensamma intressen och inte minst genom att bägge är mammor till stora barnaskaror.

Den 57-åriga änkan efter kung Hussein och den 34-åriga skådespelerskan Angelina Jolie är goda vänner. Och nu har drottning Noor bjudit hem henne att bo hos sig under hennes besök i Amman.

Jolie är i Jordanien för att medverka vid den arabiska barnkongressen som i år hölls för tjugofjärde året. Filmstjärnan är FN-ambassadör och har stött barnkongressen under många år.

Annons
allover_ngelina

Angelina Jolie med Maddox.

Det är troligt att fyrabarnsmamman Noor och Jolie, som har sex barn med Brad Pitt, blivit så goda vänner på grund av sitt moderskap men också såklart genom att de båda är mycket engagerade i olika välgörenhetskampanjer.

Jolie har besökt Jordanien ett flertal gånger, och hon var även med på barnkongressen 2004. Den här gången var det hennes 7-åriga adpotivson Maddox som fick följa med och göra henne sällskap.

Av Ann-Sofie Lundin

Foto: Allover Press, IBL

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

5 kommentarer till “Angelina Jolie hembjuden till drottning Noor”

 1. Linda skriver: 27 juli, 2009

  Jag är djupt imponerad av Angelina Jolie, jag beundrar henne enormt!


 2. Christina Helsinki skriver: 27 juli, 2009

  Linda, har länge frågat mig själv, hur är det möjligt att Angelina kan vara så duktig? Beundransvärd.

  Hon filmar, ingen kan väl påstå att det inte är jobbigt att göra en film eller två per år. Såg Changeling för ett halvt år sedan, och hon var fantastisk. Oscar nominerad.

  Hon engagerar sig på allvar i nöden, och ger donationer på löpande band. Man tycker nog att många kändisar och kungliga förbleknar vid hennes sida.

  Hon tycks ha tid, trots sitt fullspäckade arbete att hälsa på soldaterna i Irak, vilket måste kännas mycket uppmuntrande för dem.Hon är definitivt ingen galjonsfigur som figurerar på varteviga ´kattevenemang, utan är verkligen än kändis som behövs här i världen.


 3. Isabella Carlsson skriver: 28 juli, 2009

  Hon är beundrandsvärd, Angelina – Vilken fantastisk kvinna!


 4. Anna skriver: 28 juli, 2009

  Svartklädd som vanligt…


 5. Helena M skriver: 28 juli, 2009

  Angelina är fantastisk i sitt jobb för allt och alla, det kunde man inte tro på 90talet då hon och hennes dåvarande pojkvän skar sig och drack varandras blod och så.

  Hon har utvecklats enormt och är nu en super mamma och månar om allt och alla.


Annons

Laddar