Ännu ett kungligt bröllop 2010

Ännu ett kungligt bröllop 2010
Annons

Prins Carlos av Bourbon-Parma och Annemarie Gualthérie van Weezel.
Prins Carlos av Bourbon-Parma och Annemarie Gualthérie van Weezel.

Prins Carlos av Bourbon-Parma har förlovat sig med Annemarie Gualthérie van Weezel. Paret kommer att gifta sig nästa år men datum är ännu inte fastställt.

Prins Carlos, 39, har annonserat sin förlovning med Annemarie Gualthérie van Weezel, 31. Han är äldste son till prinsessan Irene av Holland och prins Carlos Hugo av Bourbon-Parma. Annemarie är journalist på holländska nationella tv-kanalen NOS.

Annons

Hennes far Hans Gualthérie van Weezel är en välkänd och respekterad före detta parlamentsledamot och diplomat som har jobbat både i Strasbourg och Luxemburg. Annemarie gick i skolan i Frankrike och Holland och träffade sin blivande make prins Carlos då de båda bodde i Bryssel en tid.
Prins Carlos har en 11-årig son med en kvinna som han hade en tillfällig förbindelse med, denne är inte officiellt erkänd av prinsen och hans familj. Carlos är också barnbarn till den avlidna drottning Juliana av Holland.

Av Ann-Sofie Lundin
Foto: Stella Pictures

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

3 kommentarer till “Ännu ett kungligt bröllop 2010”

  1. Karin skriver: 9 oktober, 2009

    Uinterresant


  2. Cathrine skriver: 9 oktober, 2009

    Carlos er så ekkel! Har en sønn på 12 år, men har aldri “godtatt” ham. Hele den familien er litt rar ;-). Moren, Irene, klemmer trær, søsteren Margerita beskyldte tanta (Beatrix) for å ha gjømt mikrofoner i veggene osv. Forelderene hans (Irene og Carlos) ville jo ha tronen i Spania istedenfor Juan Carlos. Takk gud for det ble sistnevnte :-).


  3. Martin skriver: 9 oktober, 2009

    #1 suck finns det inget annat for 12 aringar att gora pa fritiden ??


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar