Ari Behn nära döden i Gaza

Ari Behn nära döden i Gaza
Annons

Ari

Märtha Louise och Ari BehnSin vana trogen skapar prinsessan Märta Louises make Ari Behn återigen rubriker med sitt äventyrliga liv. Nu avslöjar författaren att han varit nära döden i Gaza.

Han älskar att chockera och skapar dramatik var han än kommer, nu senast på en träff kring sin sjätte bok som utkommer i dagarna. Ari Behn berättade att bokens handling är förlagd till västbanken och Gaza. Samtidigt avslöjade han att han också själv varit nära döden i Gaza:
– Jag var där 2001 då det också var spänt och väldigt dramatiskt därnere. Men tack och lov vakade en ängel över mig och jag klarade livhanken, trots att många strök med på samma platser som jag besökte bara timmarna före, berättade Ari Behn enligt danska Billedbladet.
Ja, Ari gillar att krydda vardagslivet, det vet vi. Hans sjätte boks huvudperson gifter sig också in i den norska kungafamiljen, med allt vad det innebär. Hur mycket sanningen det ligger i boken? Nja, det vill inte författaren Ari Behn avslöja … men det känns som han återigen kommer att servera garanterad dramatik!

Annons

Av Eva Österlind
Foto: All Over Press

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

4 kommentarer till “Ari Behn nära döden i Gaza”

 1. Netaadika.bloggspace.sett skriver: 3 september, 2009

  Boken kommer säkert att sälja bra, Ari. Åtminstone i Norge, fniss.


 2. Kristine, Oslo skriver: 3 september, 2009

  He-he, det spørs. Da han utkom med “Trist som faen” omtrent samtidig som han ble kjæreste med landets prinsesse var det mange damer i pensjonistalderen som kjøpte boken. Jeg tror ikke han selger i så store opplag. Men han anses som en seriøs forfatter, også av sine kolleger på det norske parnasset.

  Jeg trekker ikke ut kontakten, men jeg stikker over på Friskisog Svettis her rett i nabolaget en times tid. Må prøve å holde formen, og ikke minst linjen og det har sin pris. Sånn var det ikke for noen år siden, akk.


 3. MollyMolly skriver: 3 september, 2009

  Nå driver Ari og promoterer boken sin!! Trekke frem dramatikken på Gaza for 8 år siden!!
  Boka “Trist som faen” var en meget velskrevet novellesamling som fikk en “sekser” av anmeldere, de to siste bøkene har ikke levd opp til den.
  “Bakgård” synes jeg var lesverdig,- men den tredje (husker ikke tittel) var en lettvekter. Men Ari,- jeg kommer nok til å lese den neste (av ren nysgjerrighet).
  Han er jo en “fargeklatt” denne Ari, jeg klarer ikke å la meg opprøre over han………….


 4. signesigne skriver: 6 september, 2009

  Jag fattar inte varför folk vill utsätta sig för såna faror då man som Ari har fru och tre små barn att sörja för.Barnen kunde ju ha blivit faderslösa…!!!


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar