Åsa Bönnelyche om Letizias hemliga liv

Åsa Bönnelyche om Letizias hemliga liv
Annons

Kronprinsessan Letizia var gift med en annan man innan hon äktade kronprins Félipe. Åsa Bönnelyche vet mer om vad som hänt med hennes ex Alonso Guerrero Pérez.

När kronprinsessan Letizia gifte sig första gången, var det med en journalist. Alonso Guerrero Pérez, född 1962, är idag lyckligt omgift. Letizia och Alonso Guerrero Pérez dejtade i tio år innan de gifte sig 1998. Året därpå gick de skilda vägar.

Annons

Foto: Stella Pictures

Läs även:

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

5 kommentarer till “Åsa Bönnelyche om Letizias hemliga liv”

 1. Rojalist skriver: 14 mars, 2011

  Det har inte varit ngn hemlighet alls att Letizia varit gift tidigare. Hon var ju tv -journalist och hela hennes liv har varit öppen för spanska tv hela tiden. Även innan bröllopet med Felipe visades hennes livshistoria flera ggr och pratades om förra livet och mannen.


 2. Pamela P skriver: 14 mars, 2011

  Letizia och hennes förste man var borgeligt gifta och det har inte samma status som att vara kyrkligt gift i det konservativa Spanien. Sedan har vi norska underklädesmodellen Eva Sannum. Hon accepterades varken av kungaparet eller av det spanska folket. Det sägs att Felipe sörde svårt när han måste avstå Eva och det var en eftergift från kungaparet för förlusten av Eva att tillåta Felipe att gifta sig med sin nya flickvän Letizia. Hade Letizia varit kyrkligt gift skulle hon och Felipe aldrig fått gifta sig!


 3. Lars Andersson skriver: 15 mars, 2011

  Kommer man från enkel bakgrund gillar man att byta upp sig.


 4. Observant skriver: 15 mars, 2011

  Detta kronprinspar har något sorgligt över sig. Ingen av dem verkar lyckliga och Letizia har ju ett sjukligt magert utseende. Hon springer bredvid sin ståtliga make och ser så liten ut. De är definitivt inget snyggt par.


 5. Alexandra skriver: 1 november, 2011

  Jag tror att folk blander kulturer. Den spank monarki är inte en light monarki som de monarkier här i norden.Att Felipe och Letizia tar sitt situation alvorlig betyder inte att de är olikliga….


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar