Åsa Bönnelyche om varför Victoria och Daniel kan fira idag…

Åsa Bönnelyche om varför Victoria och Daniel kan fira idag...
Annons

Åsa Bönnelyche skriver idag på sin blogg att kronprinsessan Victoria och prins Daniel har en härlig anledning att fira idag.

För det är ju precis två år sedan de offentliggjorde sin förlovning för hela världen. Den 24 februari 2009 satt turturduvorna i förlovningssoffan på Kungliga slottet och Victoria visade upp sin gnistrande ring med ett stort leende. Daniel gjorde sitt allra första framträdande i media och man får ju säga att han klarade debuten med glans. I kväll är det ju….

Annons

Läs även:

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

8 kommentarer till “Åsa Bönnelyche om varför Victoria och Daniel kan fira idag…”

 1. Sollan skriver: 24 februari, 2011

  Grattis Victoria och Daniel!


 2. perenna skriver: 24 februari, 2011

  Grattis Victoria & Daniel !!!
  Men gud så mycket jag längtar efter, att det ska komma något meddelande från hovet att storken är i antågande !!!!!!!!


 3. sigrid ingemarsson skriver: 24 februari, 2011

  Kronprinsessans förlovning – och senare giftermål – med prins Daniel är det bästa som hänt svenskt kungligt liv på mycket länge. En svenskfödd make, till och med från Gävleborg som undertecknad, och med en gedigen bakgrund i de svenska folklagren under århundraden då vår historia formats, det är fint. INTE bara en överklassbakgrund, mer eller mindre verklighetsfrämmande. Detta visar att kronprinsessan är av prima virke. Hennes make kommer att tillföra både henne och vårt svenska folk mycket gott framöver. Det var ett gott val!
  Varmaste gratulationer till tvåårsdagen av förlovningen till detta fantastiska par!!!
  Moi


 4. kismet skriver: 24 februari, 2011

  Jag tycker att kungen och drottningen kan vara stolta över svärsonen även om de var lite -hur ska jag säga – något tveksamma i början.


 5. pia skriver: 24 februari, 2011

  “Perenna”, du kan väl sysselsätta dig med något annat under tiden. Jag tycker inte att vi ska stressa genom att ideligen återkomma till frågan. Det kan ha direkt motsatt effekt även om man inte menar något illa.


 6. Danny skriver: 25 februari, 2011

  #3 En mycket bra kommentar Sigrid!


 7. Anita Kuusela skriver: 26 februari, 2011

  Håller med föregående talare att bättre svärson kunde dem inte ha fått, ett mycket bra val av kronprinsessan och dem är så lyckliga tillsammans.


 8. Sthlm skriver: 27 februari, 2011

  Jag hoppas verkligen att kronprinsessan får valuta för sitt val. Det måste vara oerhört svårt för kungabarnen att välja make/maka. Kan de någonsin vara säkra på att deras kärlek är besvarad på riktigt?


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar