Även farmor Eva O’Neill har träffat den lilla prinsessan

Även farmor Eva O'Neill har träffat den lilla prinsessan
Annons

EvaONeill-ao-2

Prinsessan Madeleine och maken Chris har fått ytterligare ett fint besök. Under gårdagen kom Eva O’Neill till familjens lägenhet i New York för att se bebisen.

Under måndagen kom även Chris mamma Eva O’Neill till prinsessan Madeleine och maken Chris lägenhet i New York för att hälsa på den nya familjemedlemmen. Det var första gången hon träffade sitt lilla barnbarn. I tidningen Expressen kan man se nya bilder på när Eva kliver in genom porten till familjens lägenhet med en påse i handen, kanske en present till den lilla prinsessan.

chris-ibl

Av Agneta Nisbeth
Foto: Arkivbild/All over press och IBL

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

26 kommentarer till “Även farmor Eva O’Neill har träffat den lilla prinsessan”

 1. Sthlm skriver: 25 februari, 2014

  Trevligt att vi läsare har Johan T Lindwall som ger oss aktuella rapporter.


 2. Sandra skriver: 25 februari, 2014

  #Ja han har koll, och nu när kungen är påväg hem får vi snart redan på vad Madeleines och Chris dotter heter.


 3. Titti skriver: 25 februari, 2014

  johan T lindwall verkar bra och en kul prick.Jag misstolkade honom först men jag tror nog att man kan lita på honom. Han gillar prinsessan Madeleine och tycker nog som så många andra att Carl Philip skall tänka sig för flera gånger.


 4. Maja skriver: 25 februari, 2014

  Finns knappast någon mer entusiastisk reporter som Lindwall när han rapporterar om kungligheter. Hela ansiktet lyser på honom och i synnerhet när han talar om exklusiva intervjuer som han gör.
  Sådana som han lyssnar jag till med en udd av salt.


 5. Lotta skriver: 25 februari, 2014

  Det vore kanske dags för Chris att lägga av med rökningen nu när han blivit pappa – förhoppningsvis har hans fru redan gjort det.


 6. Grodan skriver: 25 februari, 2014

  Måste vara härligt för Farmor att äntligen få träffa sitt senaste lilla barnbarn.


 7. wiwiCarine skriver: 25 februari, 2014

  Tack till #6 som höll sig till rubriken..

  Farmor Eva betyder förstås också mycket för barnet.


 8. Britt PerssonÄvenfarmorEva skriver: 25 februari, 2014

  Gissar att farmor får fler tillfällen att träffa detta barnbarn än morföräldrarna som måste tänka på representationen för Sverige och denna farmor vistas mycket i USA!


 9. Monica skriver: 25 februari, 2014

  Tycker det är viktigt med far och morföräldrar. Men när vår älskade Victoria fick vår lilla prinsessa var det inte lika mycket uppståndelse med Daniels föräldrar. Vilka har betytt mycket för vår Victoria. Men så är ju drottningen och Chris mamma goda vänner. Undra vilka intressen de delar? Jag önskar dom lycka till med sitt nya barnbarn.


 10. Maja den första skriver: 25 februari, 2014

  #9 All respekt åt Daniels föräldrar som ligger lågt och aldrig har sökt publicitet. Jag tror att de är underbara farföräldrar till Estelle och att de kan ge henne nyttig distans till allt det blingiga kungliga.


 11. Flora skriver: 25 februari, 2014

  Expressens Johan T Lindwall är en riktigt bra reporter. Han är på plats, han tar reda på fakta och skriver inte så insinuant som många andra journalister.


 12. fia.andersson skriver: 25 februari, 2014

  Vill gärna säga att min beundran är stor f ör Daniels föäldrar .De har hela tiden legat lågt, diskreta och verkarvha hjärtat på rätta stället. Tror att de har mycket att lära Estelle vad gäller naturlighet och omtanke .
  Inget tramsande utan verkar genuint naturliga och fina människor.
  Synd att Daniel ej tycks behålla den naturligheten!


 13. Karin Nilsson skriver: 25 februari, 2014

  Ni får gärna gilla Johan T Lindwall. Men i mina ögon är han en av de värsta inom svensk skvallerpress. För mig känns det inte rätt att han, och andra journalister, hårdbevakar familjen dygnet runt i hopp om att få en helt betydelselös rubrik i Expressen.
  Vem bryr sig om var och med vem Chris äter lunch, hur han klär sig eller vilka affärer han besöker? Är det viktig information för er?
  Är det J.T.L som fått er att tro att Silvia och Chris mamma är goda vänner?
  # 9 Monica, vilken uppståndelse har det varit kring Chris familj iom.födseln? Hur vet du vad som har betydelse i familjesamanhang för Victoria?


 14. Hilde skriver: 26 februari, 2014

  Enig med Maja i at han er ganske entusiastisk denne Lindwall.
  Han snakker mange ganger som om han kjenner kongefamilien personlig. Får inntrykk endel ganger at han er den eneste som vet alt om kongefamilien,til og med hvordan de føler og tenker.

  #9 Monica
  Hvordan vet man at Dronningen er nær venninne med moren til Chris?
  At hun har et bedre forhold til henne enn til Daniels mamma?
  Da Estelle ble født ble sagt i flere media at Ewa Westling flyttet inn på slottet for å ta hånd om Victoria og Estelle. Silvia skulle på reise.


 15. Marianne skriver: 26 februari, 2014

  Chris skulle lade skægget falde, det er ret gråt og får ham til at se ældre ud — Til gengæld gør hans mor alt for at se yngre ud. Det er ikke pænt med kort-kort til kvinder på hendes alder.


 16. My skriver: 26 februari, 2014

  #10, hela familjen O´Neill Håller en mist lika låg profil gentemot media och sin ingifta kunglighet. Sedan så har familjerna helt olika bakgrund så det finns överhuvudtaget inget att jämföra.


 17. emma_h skriver: 26 februari, 2014

  HILDE_denne JTLs uppgifter därom är ju samstämmiga m vad denna tidning skrev om deras relation de tycks ju ha gemensamma vänner i USA tillika liknande bakgrund(ursprung, uppväxt) och intressen aktiviteter (välgörenhet) etc de presenterades enligt SVDAM hemma hos Silvias väninna Kaplan då chris dejtat M bara ett par månader – att jämföra med DWs föräldrar som strålade samman med kungaparet vid eklateringen (efter åratals väntan) …som också framgår av en bok som bygger på ett flertal intervjuer med Victoria


 18. Flora skriver: 26 februari, 2014

  13 Det är väl ganska uppenbart att vi som läser skvallersidorna här på SV Dam är intresserade av familjen O`Neill särskilt nu i samband med födelsen av deras barn. Då är det också viktigt med en reporter som tar reda på fakta och inte har en egen agenda.


 19. Gneta skriver: 26 februari, 2014

  #17 Jag har iof ett svagt minne om en bild på kungaparet och P. Daniels föräldrar tagen långt innan dom förlovade sig.
  Liten kuriosa i sammanhanget, Kungafamiljen träffade Olle Westling långt innan deras barn var ett par. Han höll nämligen tal till kungaparet i samband med att dom gjorde ett kommunbesök i Ockelbo


 20. Pamela P skriver: 26 februari, 2014

  Det går inte att få fram vad Eva O’Neills föräldrar hette. Chris farföräldrar var däremot lättare att få fram.


 21. signe skriver: 26 februari, 2014

  Vilken lycka för Farmor att få träffa sitt lilla barnbarn !!!
  Gillar också Johan T Lindvall rapporter ! De är alltid nya och färska !!


 22. Britt PerssonÄvenfarmorEva skriver: 26 februari, 2014

  Pamela!
  Är det inte så att man inte får fram någonting om denna dam vad
  hon gjorde o.s.v. innan hon gifte sig första gången? Märkligt i så fall? Skriv gärna och berätta var man kan hitta uppgifter! Tack på förhand!


 23. Hilde skriver: 27 februari, 2014

  emma_h
  Jorda jeg vet alt det der. Men det sier ingenting om deres relasjon,hvor ofte de treffes og hvor nære de står hverandre.
  Det kan vel tenkes at kongeparet treffer Daniels familie ved jevne mellomrom. At de også kommer godt overens. Det så da i hvertfall slik ut både på bryllupet,barnedåpen og da de traff hverandre i Ockelbo under kongeparets jubileumsreise. Daniels pappa er også med i kongens jaktlag.det betyr at de ihvertfall deler en interesse og at de kommer godt overens.
  Selv om man har ulike bakgrunner og oppvekst kan man vel være venner for det. Det er ikke det som er avgjørende for vennskap.


 24. Hilde skriver: 27 februari, 2014

  My
  Hvilken rolle spiller bakgrunn og oppvekst? Det forteller jo egentlig ingenting om hvordan du er som person.
  Det er jo ikke sånn at alle med lik bakgrunn er like som mennesker.
  Vi har alle ulike personligheter,interesser,holdninger etc etc
  Hvorfor må mennesker jamføres og settes opp mot hverandre hele tiden?


 25. Linnea skriver: 27 februari, 2014

  Eva O’Neill beskrivs bland de som känner henne som ett socialt geni.Hon har som man säger "gift upp sig" Hon omtalas som trevlig, vänlig o gladlynt.Hon umgås i yppersta överklassen i USA o England.i dessa länder uppskattas och beundras kvinnor som från ingenstans når framgång genom att gifta sig till socialt o ekonomiskt oberoende. Har försökt men inte funnit något om hennes tidigare liv eller om fru O’Neill har någon utbildning. Att hon har bildning förstår man då hon kan umgås i de finaste kretsar.Hon har varit gift fyra gånger med män som haft god ekonomi.I ett av dessa fick hon sonen Chris.Det finns inga uppgifter om hennes tidigare liv.Hennes första man är fortfarande i livet.Att hon har varit o fortfarande är vacker är lätt att se hon utstrålar både det o livsglädje.Hon är elegant o stiligt klädd,har inte stagnerat i tantnormer.Det uppskattar jag.Hon o Silvia kan säkert finna en del gemensamt att umgås kring, förutom barn och barnbarn som för alltid binder dem samman.Hon är förmodligen en stark o intelligent kvinna.Vore trevligt lära känna henne lite bättre.


 26. Ulla-Greta skriver: 27 februari, 2014

  Grattis Farmor Eva O`Neilli. Roligt att Du får träffa den jätte söta prinsessan Leonore

  Svensk Damtidning !!!

  Varför får vi inte se bilder på Estelle med Farmor , Farfar ock Kusiner ???
  Träffar inte Prins Daniels Familj Estelle ???


Annons

Laddar