Babyproffs hjälper Kate

Babyproffs hjälper Kate
Annons

Här ser vi prinsessan Estelle i den kungliga vaggan! I England har nu Kate fått hjälp av prinsessan Dianas barnkammarinredare för att få en både gullig och “kunglig” stil i babyrummet.

Att lirka ihop hundraåriga släktklenoder med en modern och praktiskt babyinredning kräver sin kvinna. Därför har Kate vänt sig till samma familjeföretag som hjälpte prinsessan Diana att skapa lille Williams rum.

Annons

Foto: Stella Pictures

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

10 kommentarer till “Babyproffs hjälper Kate”

 1. Anne Sofie skriver: 3 juli, 2013

  Naturligvis skulle lille Estelle prøve at sove i denne historiske vugge, som står på Stockholm Slott, men jeg vælger at tro, at hendes barneværelse på Haga er et moderne og praktisk et, og ikke et gammeldags udstyrstykke med ting fra flere hundrede år tilbage.
  Kort og godt, jeg synes det er latterligt og middleton-snobben-opad, hvis barnet skal have et “kongeligt” rum at sove i og at Kate ikke selv kan indrette det, det er ikke 10 rum i Kensington Palace, men et rum til en baby.


 2. Pamela P skriver: 3 juli, 2013

  William och Catherine har den polska barnsängen att inreda barnkammaren med. Dessutom får de en moderskapsförpackning som present av den finska staten och Fpa/Kela likt den som Victoria och Daniel fick då Estelle föddes. Undrar om Estelle någon gång fick sova i papplådan som de flesta finska barn brukar göra? Få se om den nya engelska babyn får sova i lådan?


 3. Pamela P skriver: 3 juli, 2013

  Här är några länkar om den polska barnsängen och den finländska modersförpackningen som Catherine och William fått som gåva till den kommande babyn.
  http://www.authintmail.com/news/art/gothic-cradle-william-and-kate
  http://www.bbc.co.uk/news/blogs-magazine-monitor-23138306
  http://svenska.yle.fi/artikel/2013/07/02/kungligt-barn-far-fpas-mammalada
  http://www.kela.fi/web/sv/mammaladan


 4. emma_h skriver: 3 juli, 2013

  även VoD tog hjälp av hjälp utifrån o fr Slottets Husgeråds-personal då Haga iordninggjordes, huruvida K bara fått råd&tips eller anlitat inredare framgår ju inte de facto… hon är tydligen inrednings-intresserad och liksom W föredrar att göra saker själv
  finska regeringen har enligt brittisk media givit födabarn-gåva innehållandes bland annat 1 pkt kondomer (?) som Kensington P redan kommenterat på diplomatiskt vis… http://www.dailystar.co.uk/news/view/324159/Kate-Middleton-and-Prince-William-given-CONDOMS-as-baby-gift/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+daily-star-news+%28Daily+Star+%3A%3A+News+Feed%29


 5. Aino Samuelsson skriver: 3 juli, 2013

  Vilka dumheter av finska staten att skänka en moderskapsförpackning till kungliga bebisar! Tillika en papplåda att sova i. Vore bättre att skänka dylika saker till de bättre behövande. Det finns ju massor av barn världen över som saknar både kläder och mat. Finska staten, ändra på det här och sänd hjälpsändningar till de som verkligen är i behov av det!


 6. emma_h skriver: 3 juli, 2013

  Tidningen PEOPLE har kartlagt vilka o-l-i-k-a affär-er Kate & Carole anlitat/shoppat i… “Six Places Kate Middleton Shops for Her Royal Baby” http://www.people.com/people/package/article/0,,20395222_20708861,00.html
  bland annat har K gynnat ett Svenskt märke vad beträffar vissa babyprodukter


 7. Pamela P skriver: 3 juli, 2013

  #5 – Svenskarna brukar vara avundsjuka på att alla som blir föräldrar som bor i Finland får en moderskapsförpackning från staten.
  #4 – Kondomerna är omdebatterade, många tycker de är onödiga och att färäldrarna kan köpa kondomer själva. Det var någon kvinnlig underchef på Fpa som drev igen att kondomer skall vara med i lådan med motiveringen att nyblivna föräldrar inte tänker på att skydda sig så att nya barn för hastigt blir till vilket kan leda till abort. Jag är av den meningen att kondomerna ingenting har att göra i lådan och därför skall de bort.


 8. Cupcake skriver: 3 juli, 2013

  Det stämmer inte att de flesta finska barn sover i moderskapsförpackningens låda. Inga av våra tre barn har gjort det och jag kan inte komma på en enda baby i bekantskapskretsen som gjort det heller. Fast jag gjorde det själv då jag var baby, men det är ju över 30 år sedan.

  Som en finländsk mamma som fått moderskapsförpackningen så tycker jag det är lite kul att kungliga också får den. De kan ju skänka vidare lådan till nån som behöver innehållet bättre om de så vill. Vad jag har förstått så är detta med moderskapsförpackningen unikt.


 9. Pamela P skriver: 5 juli, 2013

  Eftersom finländska kvinnor har erfarenhet av att svenska kvinnor är avundsjuka för att inte de och deras barn får en sk “förstagåva” från svenska staten så undrar jag om Victoria vågade behålla sin box? Hon kanske gjorde det men visade inte upp Estelle i offentligheten med kläderna från boxen för att inte skapa upprördhet bland svenska kvinnor. Hon behöll ju babyfilten som Svensk Damtidning gav henne. Kate kanske gör på samma sätt att endast använda innehållet i boxen privat och inte i offentligheten.


 10. Pamela P skriver: 5 juli, 2013

  En lokal hjälporganisation i min forna hemkommun samlade ihop begangnade mammalådor och gav dem till fattiga estniskspråkiga mödrar i estnisk stad på 90-talet. Ryktet spred sig hastigt bland stadens fattiga ryskspråkiga mödrar och förbittringen var stor. Maffian kom över en lista på vem som fått lådorna och gick hem till dem, tvingade dem att samla ihop innehållet. Sedan tog maffian lådorna och gav dem till ryskspråkiga mödrar. Den lokala hjälporganisationen sände inte fler lådor till Estland utan bytte till Litauen där inget sånt har skett så vitt jag vet.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar