Bara de närmaste var med på förlovningsmiddagen

Bara de närmaste var med på förlovningsmiddagen
Annons

Daniel Westling, kronprinsessan Victoria, Jonas Bergström, prinsessan Madeleine, Olle Westling, Eva Westling, Drottningholm Slott

När kronprinsessan och Daniel Westling bjöd in till förlovningsmiddag på fredagskvällen deltog bara den innersta kretsen.

Prinsessan Madeleine, Jonas Bergström och prins Carl Philip kom tillsammans till förlovningsmiddagen.
Prinsessan Madeleine, Jonas Bergström och prins Carl Philip kom tillsammans till förlovningsmiddagen.

På förlovningsdagen den 24 februari firade Daniel och Victoria sin stora dag med en familjemiddag på Drottningholm. Men den kvällen kunde inte alla i familjen delta, prins Carl Philip befann sig i Alnarp och Daniel Westlings syster Anna hade barnkalas för sin dotter. Desto roligare var det därför när hela familjen och de närmaste släktingarna kunde sammanstråla på fredagskvällen för att fira kärleksparet ordentligt.

Daniel kom efter i sin Lexus

Vid halv sju svängde en av Säpos bilar upp på grusplanen utanför Drottningholm. I baksätet satt kronprinsessan Victoria och samtalade med en livvakt. Strax därefter kom Daniel körande i sin Lexus. En stund senare tände slottspersonal en lång rad med marschaller utanför porten till kungaparets privata våning på slottet.

Annons
Olle, Eva och Anna Westling.
Olle, Eva och Anna Westling.

Kvällens middag var bara till för de allra närmaste. Självklara gäster var familjen Westling och den här gången gjorde Daniels syster Anna sällskap med Olle och Ewa Westling. Victorias faster prinsessan Christina kom med hela sin familj, Gustaf Magnuson och hans flickvän Emma Ledent skymtade genom taxibilens mörktonade rutor. Övriga gäster var kronprinsessans farfars far Carl Johan Bernadotte och hans fru Gunnila. De delade bil med prinsessan Desirée och hennes make Niclas Silfverschiöld.

Av Jenny Alexandersson
Foto: Charles Hammarsten

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar