Beatrice och Dave – nästa kungliga förlovningspar

Beatrice och Dave - nästa kungliga förlovningspar
Annons

Snart förlovning för prinsessan Beatrice och Dave Clark.

Äntligen! Det var kusin Beatrice reaktion då prins William friade till sin Kate Middleton. För nu kan Beatrice och pojkvännen Dave Clark planera sitt bröllop.

Det blir alltså ännu ett kungligt bröllop i Storbritannien inom kort. År 2012 vill  nämligen prinsessan Beatrice och pojkvännen Dave Clark knyta hymens band. Enligt en källa nära paret har Beatrice och Dave bara väntat på att William ska slå till och fria till Kate Middleton. Han har liksom förtur, som nummer två i tronföljden. Beatrice innehar ju bara plats fem och får stå tillbaka för kusin William.
– Det blir förlovning rätt så snart!
Och varför inte? Det skulle ju göra placeringen så mycket enklare på Williams och Kates bröllop i april! Beatrices och Daves bröllop får dock vänta till 2012.

Annons

Ett par i fyra år

Annons

Prins Andrews och Sarah Fergusons dotter Beatrice och Dave Clark träffades på en fest som William anordnade och har nu varit ett par i fyra år. Så önskan att bilda familj är stark.
Den senaste tiden har varit svår för Beatrice. Hon har tagit mycket illa vid sig av att hennes mamma, Sarah Ferguson, har förlorat sina pengar och i princip är bankrutt. Och ännu värre var att mamma Fergie försökte tillskansa sig extra pengar genom att förmedla kontakta med sin exman till en affärsman… Skandalen har fört Beatrice och Dave närmare varandra. Det är pojkvännen som varit Beatrice största tröst under detta tunga år berättar en av hennes närmaste vänner. Nu vill de stadfästa sin kärlek med ett romantiskt bröllop – så snart som bara möjligt.

Av Eva Österlind
Foto: Stella Pictures

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

6 kommentarer till “Beatrice och Dave – nästa kungliga förlovningspar”

 1. Bakom vattnet skriver: 15 december, 2010

  Före prinsessan Beatrice och Dave Clark i “förlovningstur” är Zara Phillips, prinsessan Annes dotter, och hennes sambo Mike Tindall. De har varit tillsammans länge än B och DC.


 2. Nanna skriver: 15 december, 2010

  Måske bliver der alligevel et sommerbryllup i England næste
  år ? Hvorfor skulle de vente til 2012, det år sker der så meget andet – bl.a. dronning Elizabeths 60 års regentjubilæum.

  På den anden side bliver det nok ikke større end da prinsesse Annes søn Peter Philips giftede sig. Det var der ikke særligt
  meget “officielt” over.


 3. allegra skriver: 15 december, 2010

  Men vad har den blivande fästmannen för jobb?
  Beatrice å sin sida företräder brittiska överklassflickors
  tillvaro: absolut inte “bli” något dvs absolut inte satsa på
  utbildning som leder till ett avlönat jobb.

  I Sverige har prinsessan Madeleine hamnat i samma sits. Hon ska inte “bli” något. Hon sysselsätts med välgörenhet.
  Prins Carl Philip däremot sätts i den ena utbildningen efter den andra.


 4. Lydia skriver: 16 december, 2010

  #3 allegra Prinsessan Madeleine är något. Eller du kanske inte räknar akademisk examen? Bara yrkesutbildningar så att du begriper vad det är “för något” de jobbar med? Vad har Victoria för utbildning som leder till ett avlönat jobb?


 5. Pia skriver: 16 december, 2010

  “allegra”. Ja, prinsen sätts i utbildningar, men blir det något resultat av det hela. Han verkar snäll men inte särskilt klipsk. Dessutom har han inget vidare omdöme vad gäller det kvinnliga könet. Problematiskt det här.


 6. Jenny skriver: 17 december, 2010

  Men, Madeleine har ju mer utbildning än vad prinsen har och hon har även arbetat mer än vad han har gjort! Men jag instämmer i att hennes liv i New York verkar kretsa mest kring nöjen!


Annons

Laddar