Några privata bilder på den belgiska kungafamiljen…

Några privata bilder på den belgiska kungafamiljen...
Annons

Inför trontillträdet i Belgien den 21 juli så har det nu kommit in några mer privata bilder på det blivande kungaparet och deras barn.

Kronprins Philippe blir som bekant Belgiens nya kung vid en ceremoni på landets nationaldag den 21 juli, då kung Albert abdikerar. Nu har det släppts att antal mer privata bilder på den blivande kungafamiljen, som på bilden ovan kronprins Philippe och makan kronprinsessan Mathilde.

Annons

På bilden här ser vi prinsessan Elisabeth, som nu blir landets “kronprinsessa”, tillsammans med sin far Philippe och den nuvarande kungen Albert.

En charmig bild på kronprins Philippe i trädgården med sina barn.

Av Agneta Nisbeth
Foto: All Over Press/Royal Palace / Christian Lambiotte/Olivier Polet

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

12 kommentarer till “Några privata bilder på den belgiska kungafamiljen…”

 1. Anci Sköld skriver: 12 juli, 2013

  Härliga bilder!


 2. Eva skriver: 12 juli, 2013

  Vilken känsla i dessa bilder!


 3. Nan skriver: 12 juli, 2013

  Så fin blivende kongefamilie!


 4. Kiana skriver: 12 juli, 2013

  Kjempefine bilder av en skjønn familie. Men så veldig privat er de ikke disse bildene og ikke vises de for første gang heller, jeg har sett dem på nettet før. Men fine er de.


 5. Eva M skriver: 12 juli, 2013

  Fint blivande kungapar som visar sina känslor precis som vårt kronprinsesspar . Numera visar de kungliga att även dom älskar sin partner.


 6. Beata skriver: 12 juli, 2013

  Vill minnas att prins Philippe var kung Baudoins favorit, som själv var barnlös.


 7. caterineg skriver: 13 juli, 2013

  När får vi se kungen och Silvia vara så där kärvänliga?


 8. Hm skriver: 14 juli, 2013

  # 7 Varför måste vi se det, det är ju privat. Kungen och Silvia hör till en tidigare generation när man inte var kärvänlig offentligt.


 9. Titti W skriver: 14 juli, 2013

  #7 caterineg
  Det kommer du inte att få se, inte heller får du se Margrethe o Henrik, Sonja o Harald, Elisabeth o Philip, Albert o Paola “så där kärvänliga”.

  #8 Hm
  Instämmer!


 10. Eva Andersson skriver: 15 juli, 2013

  Jodå nr 7. Margrethe o Henrik visar kärleken offentligt.


 11. Titti W skriver: 15 juli, 2013

  #10
  Ja de brukar hålla varandra i handen och det är fint, jag får väl ta bort dem från mina exempel då. Vad jag vill framhålla är att det är lite märkligt att dra in och jämföra vårt kungapar med Mathilde och Philippe och deras generation av kungligheter.

  Över huvud taget är det väldigt tröttsamt med detta ständiga jämförande som pågår på dessa sidor. Varje gång en artikel handlar om någon kunglig från övriga Europa så vet man att det kommer en kommentar som påpekar att “varför gör inte vår kung, drottning, kronprinsessa etc. detta” osv. Håll er till det artikeln tar upp och kommentera det!


 12. girlie skriver: 25 juli, 2013

  Jag tycker mig minnas att vårt kungapar visst visat sin kärlek för varandra! En bild som etsat sig fast hos mig är när Drottningen står tätt bakom Kungen och har sin haka på hans axel, (några år sedan) – och har man inte sett otaliga gånger henne ge kärleksfulla och ömsinta blickar till sin make vid t ex intervjuer, på fester osv. Dessutom har man ju fått veta om en och annan kärlekssemester dom smitit iväg på under åren…
  Man kanske kan tycka att Kungen inte är så öppen med sina känslor även om man anar att dom finns där! Önskar dem allt gott!


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar