Bertil Ternert tar över som informationschef på slottet

Bertil Ternert tar över som informationschef på slottet
Annons

Det blir Bertil Ternert som fått jobbet som ny informationschef på slottet, det står nu att läsa på hovets egen hemsida.

Bertil Ternert, 61, heter hovets nya informationschef som tar över efter Nina Eldh. Han börjat sitt nya jobb vid årsskiftet. Bertil Ternert kommer närmast från SAS, där han varit koncernens informationschef sedan 1998. Innan dess var han ÖB:s och Försvarsmaktens presschef.
Läs mer på hovets egen hemsida här››

Annons

Foto: Faksimil hovets hemsida.

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

12 kommentarer till “Bertil Ternert tar över som informationschef på slottet”

 1. Elias skriver: 26 november, 2010

  Suck … en gammal militär. Har inte den senaste månaden visat att hovet måste se över sin informationspolicy? Önskar kungen hade varit lite djärvare i sitt val av informationschef.


 2. Ina skriver: 26 november, 2010

  Suck, verkligen! Finns det inte ngn kvalificerad människa under 50 åtminstone som kan tänka sig att arbeta som hovets infochef.


 3. Ronja skriver: 26 november, 2010

  Allt är bättre än Eldh. Men jag tycker också att hovet behöver en yngre person, som är bekant med Internet och moderna medier


 4. pix skriver: 26 november, 2010

  jaha ja finns det inte någon ännu äldre avdankad militärgubbe de kan ta till den tjänsten???tycker det borde vara en yngre person !!


 5. Rickard skriver: 26 november, 2010

  Bertil Ternert skulle ha blivit informationschef redan förra gången istället för den inkompetenta surpuppan Nina Eld. Han har precis rätt bakgrund för att passa in som hovets informationschef. Däremot håller jag med om att det hade inte skadat med någon som hade lite fler år kvar till pensionen. Är man 61 så kommer man ju inte bli så långvarig tyvärr.


 6. Irena. skriver: 26 november, 2010

  Vad hände med Jan Mårtensson??? Nu skall informationsflödet stramas upp i givakt!


 7. Margaretha skriver: 26 november, 2010

  Trist, suck,är en fd. militär och SAS. Visst finns det flera kvalificerade personer som kan komma ifråga.Ansiktet utåt för hovet ,bör ge mera intryck och PR,för landet!


 8. Margaretha skriver: 26 november, 2010

  Ps.Det har inte med åldern att göra.Ålder ger erfarenhet.


 9. caracas skriver: 27 november, 2010

  det bor vara ett superproffs ur medievarlden pa den posten. Det ar hovets viktigaste jobb.


 10. Ulla-Bella skriver: 28 november, 2010

  Det är otroligt viktigt vem som blir infochef på slottet och jag tror verkligen att Bertil Ternert har den bakgrund och kunskap som behövs för att jobba med kungafamiljen. Bakgrunden från Försvaret och SAS är perfekt.


 11. Pärlan skriver: 29 november, 2010

  Är man i 60 års åldern så har man säkert en mycket hög kompetens Det jag reagerar på är att han kommer från militären och SAS. Militären följer sina egna normer och har man varit många år inom den militära sfären så har man inte en kompetens att arbeta utanför.


 12. fridolina skriver: 30 november, 2010

  ja jag är då verkligen inte avundsjuk på den här herrns fina utnämning som info.chef! de gäller att va nån som kungen o nu senast drottningen kan få hålla i handen nu när åskan åter mullrar o går över kungahuset… ja önskar ärligt talat faktiskt att de snart ska komma lite roliga snälla glada nyheter om vårt kungahus ist för all denna hetsjakt o smutskampanj som i synnerhet de sk kvällstidningarna bedrivit de senaste månaderna… hoppas nästa löp i exempelvis aftonbladet fullkomligt skriker ut: victoria o daniel väntar smått eller victoria har köpt en ny hundvalp!!!! vad som helst- bara man inte blir trött o ledsen…lycka till önskar jag den nye informationschefen och hoppas du inte får alltför mycket att göra…


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar