Beviset på prinsessan Eugenies mammalängtan

Fergie
Prinsessan Eugenies instgram flödar av bilder på mamma Fergie. Ett bevis på att hon själv längtar efter att bli mamma?
Annons

“Jag tänker i dag tillbaka på #worldcancerday och mitt besök på “Alder Hey Teenage Cancer Trust Unit”. Jag är så stolt att vara beskyddare för denna organisation.”

Tillsammans med sin storasyster Beatrice och mamma Sarah Ferguson är hon beskyddare för “Teenage Cancer Trust”. Välgörenhetsorganisationen stödjer tonåringar med sjukdomen. Prinsessan Eugenie vet hur det är att kämpa på sjukhus.

Skoliosen har präglat prinsessans liv och hon vet hur det är att kämpa med operationer och behandlingar på sjukhus. Prinsessan Eugenie av York föddes med skolios och opererades när hon var tolv. När hon gifte sig oktober med sin Jack Brooksbank var ryggen på hennes klänning bar och Eugenie, 28, visade stolt upp vad hon gått igenom.

– Ärr berättar en historia om din kropp. De påminner dig om hur stark du måste vara, och att du överlevde och nu kan berätta om vad du gått igenom. Att dela med sig av ett trauma kan vara helande för dig. Och att prata om det gör att andra får tröst, sade hon till brittiska The Telegraph.

På instagram har hon nu lagt upp en bild för att belysa en annan viktig kamp – den mot cancer. Mamma Fergie är också med på bilden. Det är viktigt att forskningsanslagen ökar och att organisationen får in mera pengar för att fler ska kunna få hjälp. Prinsessan Eugenie hjälper till att sätta ljus på detta i och med sitt arbete med Teenage Cancer Trust.

Annons

Väldigt nära relation

Att Fergie står sina båda döttrar väldigt nära är ingen hemlighet. Prinsessan Eugenie har även delat med sig av den här fina bilden på instagram. Det är lite av en kärleksförklaring till modern.

– All denna snö får mig att minnas hur coola mamma och jag var på 90-talet.

Ja, det är onekligen en gullig bild, där Fergie bär sin yngsta dotter på axlarna i skidbacken. Lika rödhåriga är de på bilden. med tiden blev prinsessan Eugenie mycket mörkare medan systern Beatrice har samma härliga nyans som sin mamma.

Prinsessan Eugenie är hemlighetsfull vad gäller familjelivet. Nyligen berättade hon att “det blir ett spännande år”, vilket tolkades i många brittiska medier som om hon är gravid eller vill bli det. I “väntans tider” delar hon med sig av bilder på sig själv som liten med mamma Fergie. Det ses av många följare som ett bevis på att längtan är stor efter att bilda familj. Jack och Eugenie har varit tillsammans sedan 2011 och nu är de man och hustru. Det är lätt att förstå, eftersom nygifta Eugenie talade mycket om detta inför bröllopet och den 23 mars fyller hon 29 år, så det är ju naturligt att längta efter en liten baby!

Läs mer:

Foto: TT

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

5 kommentarer till “Beviset på prinsessan Eugenies mammalängtan”

 1. ananas skriver: 12 februari, 2019

  Bevis?


 2. PernillaA skriver: 13 februari, 2019

  Trams


  1. konsttanten skriver: 13 februari, 2019

   Instämmer!


 3. josefin skriver: 13 februari, 2019

  Hemlängtan betyder ju att man längtar hem, sa mammalängtan betyder väl att man längtar efter mamma?


  1. ananas skriver: 13 februari, 2019

   Jo. Borde väl vara bebislängtan. Men håller även med PernillaA: trams.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar