Bildextra! Här fäller drottning Sonja glädjetårar

Bildextra! Här fäller drottning Sonja glädjetårar
Firade 80 år 4 juli.
Annons

Det blev en känslofylld dag för 80-årsfirande drottning Sonja som fick ta fram näsduken ett antal gånger för att torka sina glädjetårar. Festligheterna avlöste varandra under dagen, men det blev ändå mest en kunglig familjefest.

Bland annat samlades alla i Drottningparken i Oslo för att se när en staty avtäcktes. Vid drottningens sida fanns givetvis maken kung Harald, men också kronprins Haakon, kronprinsessan Mette Marit och deras barn, prinsessan Ingrid Alexandra och prins Sverre Magnus.

Även prinsessan Märtha Louise kom med sina barn Maud Angelica, Leah Isadora och Emma Tallulah. Exmaken Ari Behn såg vi dock inte en skymt av, han hade väl fullt upp med sin konst och nya flickvännen.

Annons

Se bilderna från drottningens firande:

Foto: Stella Pictures

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

11 kommentarer till “Bildextra! Här fäller drottning Sonja glädjetårar”

 1. Monarkisst skriver: 5 juli, 2017

  Vilken härlig staty av drottning Sonja! En Sonja avslappnad och fritidsklädd på en sten. För mig är detta klockrent! Det är liksom Sonja. Hon är en av mina absoluta favoriter.


 2. Kristin skriver: 5 juli, 2017

  Monarkisst:

  Ja, ikke sant?! Det er en av de fineste skulpturene jeg har sett!! Så mange fine detaljer, og til og med ryggsekken er med. Jeg får lyst til å dra på tur med det samme. Det er billedhuggeren selv, Kirsten Kokkin, Sonja er sammen med på bildet. Ellers takk til SD for fint “billedspel”.


 3. Ulla-Bella skriver: 5 juli, 2017

  En fullständigt onödig och “plump” kommentar om Ari Behn…… varför skulle han vara med överhuvud taget? Han är ju skild från Märtha Louise så vitt jag förstår.


  1. Maria skriver: 5 juli, 2017

   Håller fullständigt med dig, onödig kommentar. Han har ingen skyldighet och varför skulle han medverka då han är skild från Märta Louise??


 4. M skriver: 5 juli, 2017

  Varför förstöra reportaget genom att nämna kommentaren om Märta Louises exman?


 5. Millan skriver: 5 juli, 2017

  Grattis Sonja! Man skulle ju inte tro att hon fyller 80!


 6. Margaretha skriver: 5 juli, 2017

  Håller helt med Ulla-Bella- Det var en så onödig kommentar om Ari Behn!


 7. annica, helsingfors skriver: 5 juli, 2017

  Ja, vilken härlig staty av Sonja! En sportig modern norsk landsmoder behöver inte ha tiaror och smycken på sig.
  Och kommentaren om Ari Behns frånvaro var som sagt plump. Att han inte kommer på officiella mottagningar som denna och kungaparets 80-årsmiddag behöver inte kallas att han “nobbar kungaparets utsträckta hand”.
  Han är taktisk nog att utebli för att inte det skall bli pinsamt för t.ex Märtha och alla fotografer. Han umgås kanske privat med kungaparet, och det räcker väl?


 8. Pia skriver: 5 juli, 2017

  Jag försöker se drottning Silvia i samma pose. Det vill sig inte riktigt. Grattis sportiga och chosefria Sonja.


 9. Ingrid Lindell skriver: 10 juli, 2017

  Pia, håller med dig, Silvia är fin på många sätt, men någon “landsmoder” är hon inte, hon är alldeles för “fin på kanten”. Sonja är härlig, rättfram och enkel och naturlig.


 10. konsttanten skriver: 29 augusti, 2017

  Ingrid Lindell: Sonja är inte någon landsmoder, hon är en bra drottning, mor och far-mormor, svärmor, precis som vår drottning Silvia.
  Det är en fin tradition att “gå på tur” i Norge, men tyvärr håller den på att ändras till turer till köpcentra precis som i Sverige, tyvärr.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar