Bildspel: Gravida Marys glamourösa galakväll

Bildspel: Gravida Marys glamourösa galakväll
Annons

mary

Kronprinsessan Mary vinkade glatt till folkmassan som samlats.
Kronprinsessan Mary vinkade glatt till folkmassan som samlats.

I måndags kväll var det fest i tronsalen på slottet Schwerin under det danska kronprinsessparet två dagar långa besök i Tysklnad. Och nu börjar magen synas på den gravida kronprinsessan.

Kronprinsessan Mary kom i en vacker svart långklänning med ena axeln bar och nu kan man faktiskt se att tvillingmagen har vuxit en hel del sedan sist. Bredvid henne fanns givetvis maken kronprins Frederik i en matchande gråblå kostym.

Annons

Besökte sjuka barn

Under tisdagen var det åter ett späckat schema för de bägge. Kronprinsessan, som nu klätt sig i en klädsam beige kappa, besökte sjuka barn på en cancerklinik i Rostock. Medan maken lärde sig mer om Östersjöns vatten under ett besök på Ostseeforschung Warnemünde.

Av Agneta Nisbeth
Foto: All Over Press, IBL


[smooth=id: 388; width:430; height:850; timed:false; arrows:true; carousel:true; links:true; info:true; align:center; frames:true; open:true; text:Alla bilder;]

 

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

48 kommentarer till “Bildspel: Gravida Marys glamourösa galakväll”

 1. henri skriver: 29 september, 2010

  Hvilken knockout fra Mary, supersnyg! Hun ligefrem stråler. less is more.


 2. BEN skriver: 29 september, 2010

  Det danska kronprinsparet är rart, men kronprins Fredrik ser trött ut på de flesta bilderna numera.


 3. Emma skriver: 29 september, 2010

  Faktiskt en vacker svart klänning på en brunett med mörka ögon – det är den bara axeln som gör det. I största allmänhet är svart inte en klädsam färg på brunetter med bruna ögon – det blir liksom lite sorgekläder över det hela – påminner om gamla svartklädda änkor vid Medelhavet.


 4. Nanna skriver: 29 september, 2010

  Er det mon tanken om snart at blive far til fire, der har givet
  Frederik så mange grå hår de sidste par måneder ?


 5. Estella skriver: 29 september, 2010

  SA OTROLIGT SNYGGT . Stil och klass sager jag bara.


 6. CARIN skriver: 29 september, 2010

  SÅ SNYGGT! RIKTIGT STILIG, ÄR VAD HON ÄR DEN DÄR MARY!


 7. Katalin skriver: 29 september, 2010

  Vacker som en grekisk gudinna från Olympen.


 8. Karin skriver: 29 september, 2010

  Mary ser nästan sjukligt smal ut …kolla hennes högra axel.


 9. nina skriver: 29 september, 2010

  Ja Mary var snygg på dessa bilder, men kolla hennes mage på bilden överst, ser ut som att magen delar sig, jag tror hon gör nånting för att magen inte ska synas så stor.
  Men ja, hon liknade verkligen en gudinna från Olympen!


 10. Vibeke skriver: 29 september, 2010
 11. Carina skriver: 29 september, 2010

  Allt för smal tycker jag att hon är.


 12. nea skriver: 29 september, 2010

  Det danska kronprinsparet tar hem alla poäng! De är stiliga, belevade, vackra,värdiga, varma människor som danskarna må vara såååå stolta över! Ingen, absolut ingen kan överlänsa detta par. Mary ser underbar ut – som alltid, kan man tillägga. Dessutom är hennes verkliga engagemang för barnen uppenbar; hennes sätt att se på dem, röra vid dem etc. Om du A-B läser detta eller ser dessa bilder hoppas jag att du lär dig någonting av dem (hur riktiga kungligheter agerar m.a.o. 🙂


 13. ISABELLA skriver: 29 september, 2010

  Kronprinsessan av Danmark, Mary, är verkligen vacker, samt att kronprins Frederik ser så förälskad ut i sin Mary. Danskarna är säkert mycket förtjusta i deras kronprinspar.
  Högutbildade är de också, båda två. Jag som svensk hade också tyckt att ett kronprinspar som Frederik och Mary hade axlat den svenska monarkin men så är det inte, tyvärr………….


 14. Lydia skriver: 29 september, 2010

  Gillade inte alls den klänningen. Jackan däremot var snygg och alla som vill se henne gravid fick det tillfredsställt. Syns också att byxor när man är gravid är sällan smickrande, som i detta fall.


 15. Lars skriver: 30 september, 2010

  #1 Hen
  En kyndig mandlig beundrring der vil noget… på hele 3 “gebrokne” sprog. ! Amen 😉


 16. Louise skriver: 30 september, 2010

  Egentlig er den sorte kjole ret ordinær, en lige op og ned model,
  men på Mary ligner alt “en million” !
  Men hvorfor hun vælger tøj og farver (sort), der bedst skjuler, at
  hun er gravid, er lidt mystisk, det er næsten som om hun ikke
  bryder sig om forandringen i kroppen. Men hun virker
  strålende glad og ikke spor træt, som hun ellers sagde for
  nogle måneder siden, før hun begyndte at rejse ” verden rundt”.


 17. kerstin skriver: 30 september, 2010

  Isabella! tror jag inte majoriteten av svenska folket håller med om. Alls. Förutom dom som vill ha republik, men det är en helt annan sak. Och, ursäkta, till vårt södra grannland, inget ont menat därmed mot Frederik och Mary. Victorias popularitet är stor i Sverige. Och därmed även hennes man.


 18. maggi skriver: 30 september, 2010

  I Danmark er specielt Marie populær – det kan man læse i mange danske ugeblade/magasiner. Mary er også, men jeg tror også en del opfatter hende som noget stiv og kølig i det.
  Kronprins Frederik er der delte meninger om, nogle opfatter ham som genert/blyg og andre ser ham som rar og menneskelig.


 19. Lydia skriver: 30 september, 2010

  #17 kersin
  tror faktiskt Isabella har rätt. De flesta hade nog både förväntat sig och hoppats på en mer bildad och utbildad gemål till kronprinsessan. Sedan att hon är populär har du rätt i och att Daniel per automatik hänger med på det tåget. Han är också acceperad, men förväntningarna innan prinsessan besämde sig för honom såg nog annorlunda ut.. Detta är min uppfattning i alla fall.


 20. kerstin skriver: 30 september, 2010

  Den stora och viktiga frågan i våra nordiska länder är ju, ska vi behålla våra arvsmonarkier eller införa republik? Hur dom respektive representanterna för kungahusen ser ut, uppför sig ,klär sig, talar hur många språk, har si eller så många högskolepoäng etc.etc. är inte huvudfrågan. Dom är som dom är, har fötts till sina ämbeten, och ingen är perfekt. Det den ena saknar, har den andra. Frågan monarki eller republik är ju grundfrågan. Ska vi välja våra statsöverhuvuden i val eller inte. Några “perfekta” presidenter som alla är nöjda med tror jag blir svårt att hitta också.


 21. henri skriver: 30 september, 2010

  well rent “gebroken” sagt, måske ønsker mary denne gang at være lidt private med sin mave………no matter what, min kommende hustru, må da gerne bærer vores børn ligeså snyggt!


 22. Lone S. skriver: 30 september, 2010

  #12 nea
  Ja, generelt er næsten alle stolte og glade for BEGGE vores
  prinsesser: Mary og Marie – men der findes enkelte, som
  ikke kan “rumme” dem begge (præcis som med Victoria
  og Madeleine) og absolut skal tale og skrive “bullshit” om
  den ene. Men sådan vil det nok altid være – også i Sverige.

  Og medierne skal hele tiden gøre dem til konkurrenter, ikke mindst på modefronten. Det har jeg svært ved at se, de
  skulle være. Man kan sige det kort : Mary går op i at være det perfekte modeikon – Marie går ikke op i at være det.

  Men jeg er faktisk lige så vild med Victoria, som med Mary
  og Marie Jeg synes hun har en enorm skøn personlighed
  og udstråling!


 23. Lydia skriver: 30 september, 2010

  #20 Kerstin

  Tycker inte alls den frågan är den stora frågan på denna webbsida. De är inte speciellt många som skriver om republik och inte handlar reportagen om det heller. Det är väl en politisk fråga som i så fall våra respektive riksdagar får ta upp. Under en enda vinkel tas frågan på allvar och det är när det gäller Sofia, annars verkar vi väl vilja diskutera kläder, barn och så vidare.


 24. Hansen skriver: 30 september, 2010

  #21 Jeg tror du har ret i, at Mary gerne vil være lidt privat med sin mave. I Danmark er det jo ellers sådan, at mange gravide vælger tøj, der ligefrem fremhæver maven.
  Når Mary gør det modsatte tror jeg egentlig ikke, det handler om at hun vil virke tynd/slank, men snarere altså en slags generthed. Selvom graviditeten er kongelig – og derfor har offentlig interesse, kan man nok godt have brug for at have den lidt for sig selv.
  Mary har en lille kerne af reserverethed, som ikke skal forveksles med snobberi, arrogance eller kulde. Men hun er, tror jeg, en anelse genert og måske også stadig hæmmet af en usikkerhed om, hvor grænsen går for kongelig optræden.
  Marie er tilsyneladende mere umiddelbar og sikker på sig selv. Man skal huske, at hun jo kommer fra velhaverkredse og er mere vant til at færdes på “de bonede gulve”.


 25. henri skriver: 30 september, 2010

  #21 af en eller anden grund, så virker Mary som om at hun har lært fra dronning Ingrid(selvom de aldrig nået at møde hinanden). Dronning Ingrids styrke var hendes til tider kølige(positivt) optræden. Hun var om nogen royal. Hendes miks med Frederik den 9s down-to-earth, joviale tilgang til folk, var perfekt. Det samme virker tilsynladende med hensyn til Mary og Frederik.


 26. Helle skriver: 30 september, 2010

  # 21 henri og # 24 Hansen
  Jaså….. hvorfor oplyste Hoffet det så…. så tidligt ? Mary er høj
  og langlivet, hvilket gør at graviditeten ikke ses så tidligt på hende. En overgang troede jeg, at det var fordi Marie også var gravid, men det var hun ikke.
  Og nu venter hun forhåbentlig også et år……. ellers har vi
  ingen til at repræsentere i hele 2011 – Jo, Frederik og Joachim, men det er ikke det samme. 😉 🙂


 27. Sara skriver: 30 september, 2010

  12 Nea
  Det danska kronprinsparet tar ingen poäng men det holländska
  kronprinsparet tar alla poäng utan tvekan. Mary är vacer har båda dyra kläder och smyckar.


 28. MaryK skriver: 30 september, 2010

  # 24 Hansen:
  At Marie kommer fra “mer velhaverkretser” definerer vel ikke akkurat hennes personlighetstype. Da skulle vel alle i middelklassen være som Mary og ! Nei, det har vel heller med at de innehar helt forskjellige roller “også – i tillegg til at Marie er mer utadfvendt, kanskje litt for mye – hun gikk jo ikke gjennom “dronning Margrethe-kontrollen” første gang – men forbedret seg vel litt, til hun ble mer kongelig! Og så kunne hun få Joakim ved neste forsøk….har jeg lest (gossip) – men er det sant?


 29. Nanna skriver: 30 september, 2010

  #25 henri
  #21 ??? Ha ha, her er da vist en dansker, der taler med
  TO TUNGER – og svarer på egne kommentarer. 8) 😉


 30. MaryK skriver: 30 september, 2010

  Forresten er det moro å se at Mary er tidlig ute med den nye moten – gullfarget armbånd – som jo har vært “ute” en lang tid! For et par nr siden hadde hun kjole med gullmønster – også det en ny (retro?) trend! Hun våger være tidlig ute (som MM) – i motsetning til andre prinsesser, som henger på slep! Men som likevel har pen kledsel!


 31. Irina skriver: 30 september, 2010

  @ Lone
  >Mary går op i at være det perfekte modeikon<

  Modeikon! Du har faktiskt rätt, men Mary har glömt att det ska finnas en skillnad mellan hon och Hollywoods superstjärnor! Synd. Hon ska inte vara en modeikon! Hennes uppgift är en hel annan sak, men hon har inte lärt sig än sin viktiga uppgift.


 32. Anita skriver: 1 oktober, 2010

  # 30 Maryk
  Mette Marit først med det nye og trendy, modeikon…. øh.. ?

  Og det nogle besynderlige fiktive konklusioner, du er nået
  frem til mht. til Marie og Joachim. 😀
  Dronning Margrethe blandede sig overhovedet ikke og
  mødte først Marie, da hun blev inviteret til Marselisborg i
  påsken 2007……

  Marie slog op med Joachim, fordi hun ikke var sikker
  på, at det liv ( bl. a. med medierne!) var noget for hende.
  Men Joachim var stædig og ville have hende. Det udtalte
  parret til tysk tv i en udsendelse (produceret for det danske mindretal i Slesvig) kort før brylluppet.


 33. maggi skriver: 1 oktober, 2010

  Modeikon og genert. Det tror jeg altså ikke på. Burde Mary ikke have vænnet sig til rampelyset nu? Og burde hun ikke vise maven stolt frem? Læste i BT (dansk avis) at hun ikke gider mere “graviditets-pladder”. Hvad er det for noget at sige? Virker ikke særlig moderligt på mig.

  Jeg tror hende og Marie, som flere siger, bare har forskellige personligheder. Det ses tydeligt når man kigger på billeder og læser reportager. Mary er distanceret, måske også pga hendes rolle som kronprinsesse, og Marie er umiddelbar og spontan, måske fordi hun “kun” er prinsesse. Jeg ved det ikke.
  Det værste er bare at jeg synes Mary ser så mistæksom ud!
  De andre prinsesser ser meget mere afslappede ud og tager tingene som de kommer.


 34. Gittan skriver: 1 oktober, 2010

  Ännu fler bilder på Mary med putande mage… 😀

  http://members3.boardhost.com/scandinavia/msg/1285863809.html


 35. Lydia skriver: 1 oktober, 2010

  #32 Anita

  Tror det är den officiella versionen angående Maries och Joachims break. Tror hon snackade för mycket med pressen och fick en åthutning.

  #33 maggi

  Det är väl lika moderligt att behålla sina ofödda barn för sig själv som att basunera ut det i tid och otid.


 36. Gittan skriver: 1 oktober, 2010
 37. Anita skriver: 1 oktober, 2010

  #35 Lydia
  Den officielle version ? Tror du mener Se & Hør og
  Expressens ( S) version …. eller ?

  Maries “fejl” var at hun, som den velopdragen societypige
  hun var SVAREDE på journalisternes spørgsmål, men det
  lærde hun så “the hard way”, at det SKAL man IKKE!
  De vinkler “historien”, som det passer dem, så den kan
  sælges – “en kioskbasker”, kalder vi det.


 38. henri skriver: 1 oktober, 2010

  #29
  sorry meningen var at jeg svarede tilbage til #15…….smil


 39. Inge skriver: 2 oktober, 2010

  Lydia
  Du har ret.
  Marie udtalte til pressen at hun elskede Joachim men at hun ikke havde fortalt Joachim det endnu.
  Den danske presse antog derefter at Marie måtte være noget småt begavet.

  Hvad der herefter skete er svært at vide. Angiveligt kom Joachim op at skændes med Marie fordi hun virkede som en “wunschen so gern”.

  De blev dog gode venner igen.


 40. Emma skriver: 5 oktober, 2010

  #charli-henri, som du kaldte dig før……. indtil “Charli” viste sig
  at være Dikte og et af hendes mange alias….. faktisk tror
  jeg ikke, der i realiteten er mere end 4-5 danskere her.

  # Inge er 100 % sikkert Dikte, for hun har skrevet og skrevet
  det samme om Marie og Joachim, men gør sig store anstrengelser for at omformulere det og hele tiden bruge
  nye navne!
  Alle andre ved, at Joachim efter hans eget udsagn, måtte
  overtale Marie til et liv sammen med ham og dansk presse!!

  Dikte! Gider du ikke stoppe med det pjat, vi andre er lidt trætte
  af det. Skriv gerne din beundring for Mary og Alexandra og dit had til Marie, men gør det i dit eget navn ( hvad det så er) – please! Det andet virker lidt skizofrent.
  .


 41. maggi skriver: 5 oktober, 2010

  # 26 – Jeg er ret træt af at folk omtaler Mary som høj og langlivet – hun er – uden høje hæle – ret lav! Der er nogen af os der har set hende i virkeligheden, og hun er i hvert fald ikke over 1,70, nærmere 1,65.
  Det synes jeg så ikke er specielt højt i forhold til nordiske mål.

  Med hensyn til graviditeten, så oplyser hoffet det altid 3 mdr. efter at graviditeten er en realitet – de oplyste det i starten af august, så mon ikke tvillingerne blev undfanget i maj? Dvs at hun i reglen har termin måske i starten af februar – det kan så måske forklare hvorfor hun ikke er så stor som nogle gerne vil have hende til at være. Men kigger man på de seneste billeder af Mary synes jeg altså også at hun ser ret gravid ud!

  Med hensyn til Marie og Joachims forhold, så ja, faldt Marie i fælden og udtalte sig om sine oprigtige følelser, hvilket førte til en konflikt. Synes stadig det er mere tiltalende at tale om sine følelser end at slå dem hen eller skjule sig!


 42. Anita skriver: 5 oktober, 2010

  # 41 maggi
  Jeg er lige på SD i min kaffepause og vil så lige bidrage med
  en oplysning om Marys højde. I følge oplyste kilder fra Hoffet
  er Mary 173 cm høj – Marie 162 cm…. de andre kan jeg ikke
  huske…. jo, Margrethe er vist 182 cm.
  Jeg har også set dem alle tre og de opgivne “højder” virker faktisk troværdige, haha.


 43. maggi skriver: 5 oktober, 2010

  Anita – okay. Det kan måske også have noget at gøre med at jeg selv er 1,78 og derfor synes at prinsesserne er små.
  Dertil også sagt at både Marie og Mary jo er fra andre lande, hvor man har nogle helt andre standarder, både franskmænd og skotter har jeg altid haft indtryk af var lidt lave i det (i forhold til skandinaver).
  Margrethe 1,82? Lyder godt nok højt, hehe, men ja hun ser også høj ud. Maries højde lyder rimeligt. Marys 1,73 tror jeg nu stadig væk er med sko eller hæl i hvert fald.


 44. Ingrid skriver: 5 oktober, 2010

  Anita
  Man er ikke velopdragen society pige når man siger til en journalist at “hun elsker Joachim men at hun ikke har sagt det til Joachim endnu”.

  Man er bare ubegavet. Hvilket den danske presse også mente.


 45. Sally skriver: 6 oktober, 2010

  #39 Inge, Dansk presse ? Og Charli’s englehær!
  #40 Emma,. Haha – utroligt, at hun bliver ved med at være så smådum at skrive den slags !


 46. Lene skriver: 6 oktober, 2010

  Man skal sørme passe på at sige det mindste om Marie – så er der nogen her som går amok 🙂


 47. Anita skriver: 6 oktober, 2010

  #44 Ingrid
  En utrolig barnlig og naiv kommentar fra dig Ingrid!
  På det tidspunkt havde Marie og Joachim kendt hinanden i mindst et år – og tror du virkelig ikke, at de mange gange har sagt: Jeg elsker dig. That’s what lovers do !
  Og det var pressen, der fandt frem til hende i Geneve og udspurgte hende – imens opholdt Joachim sig i Vietnam
  langtfra civilisationen sammen med u-landsorganisationen CARE og anede ingenting. Han kunne ikke advare hende.
  Forholdet skulle ikke have været kendt på det tidspunkt.
  Mere er der faktisk ikke i den historie.
  Men egentlig handler siden her jo om Mary! Så vi er begge to
  på afveje. 😉


 48. Lars skriver: 6 oktober, 2010

  #46 Lene
  Det er sørme fordi her er en jysk sinke løs, som har
  skrevet det samme i snart et år under nyt navn hver gang.
  Måske tror hun selv på det, hun skriver – andre gør det ikke.
  Jeg tror, du nu har fattet, hvem jeg mener ? !!! 😉


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar