Bildspel – Här är kändisparen som kan fria på Alla Hjärtans dag!

Bildspel - Här är kändisparen som kan fria på Alla Hjärtans dag!
Annons

Kanske blir det ett kungligt bröllop inom ort mellan prins William och hans Kate.
Kanske blir det ett kungligt bröllop inom ort mellan prins William och hans Kate.

Det är ju Alla hjärtans nu på söndag och vi kartlagt några kära par som kanske kan vara på väg till prästen.  För det finns en hel del  som har varit ihop så länge att något bör hända snart, eller vad säger ni?

Annons

Har ni inte gjort det än, så är det väl ändå dags nu för er att sätta er på knä och be om er partners hand,  det ju ändå Alla hjärtans dag. Här följer några kända par som kanske kan vara på väg mot prästen, både kungligheter och andra, något mer vanliga kändisar.

Prins William och Kate Middleton sägs enligt allt fler rykten vara på väg mot en förlovning. Kanske blir det ett nytt kungligt bröllop att se fram emot nästa år?

Annons

Även hans bror prins Harry har hängt ihop med sin flickvän Chelsy Davy i både upp- och nedgångar. Men nu ser det ut som de är kärare än någonsin.

Svenska Carina Axelsson kanske blir prins Gustav av Berleburgs fru till slut ändå. Prinsen mamma, prinsessan Benedikte har inget emot förhållandet, det är tyvärr bara ett gammalt testamente som spökar.

Stenrika Paris Hilton visar gärna upp sig tillsammans med pojkvännen Doug Reinhardt. Hon säger också att det börjar att bli dags att stadga sig inom kort.

Rolige Jim Carrey lever tillsammans med film- och TV-kollegan Jenny McCarthy och säger sig vara varandras tvillingsjälar. Kanske kommer de att gå till prästen under året?

Annons

Brad Pitt och Angelina Jolie har sagt att de inte kommer gifta sig förrän alla kan gifta sig i USA, det vill säga även personer av samma kön. Men då måste de nog vänta ett tag till.

George Clooney har länge varit den evig ungkarlen, nu ser det ändå ut som han hittat kärleken i den vackra italienskan Elisabetta Canalis som följer med honom på alla galor.

Rykten gör då och då gällande att allas vår James Bond, Daniel Craig, ska ha gift sig med sin flickvän Satsuki Mtichell. Men i skrivande stund är de ännu bara sambor, inte maka och hustru.

Av Agneta Nisbeth

Foto: Stella


[smooth=id: 221; width:430; height:800; timed:false; arrows:true; carousel:true; links:true; info:true; align:center; frames:true; open:true; text:Alla bilder;]

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

Kommentarer till “Bildspel – Här är kändisparen som kan fria på Alla Hjärtans dag!”

  1. Charles skriver: 13 februari, 2010

    The next royal wedding that we will most likely see next year is William and Kate’s.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar