Bildspel: Kungliga sommar-karameller

Bildspel: Kungliga sommar-karameller
Annons

Kronprins Felipe med sina söta döttrar.
Kronprins Felipe med sina söta döttrar.

Denna veckas påse med kungliga karameller är fylld av sommarbilder, mycket är från semestrande kungligheter på böljan den blå.

Det har som vi tidigare skrivit om varit en kunglig regatta på Mallorca som lockat en massa känt folk till ön, som norske kung Harald som passade på att ta sig en öl efter en dag på havet. Även Zara Phillips, prins Andrew och drottning Sofia har seglat i veckan och så har kronprinsessan Mette-Marit och kronprins Haakon tagit emot pressen i deras sommarhus.

Annons

Läs även:

Av Agneta Nisbeth
Foto: Stella Pictures, All Over Press och IBL

[smooth=id: 344; width:430; height:800; timed:false; arrows:true;carousel:true; links:true; info:true; align:center; frames:true; open:true;text:Alla bilder;]

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

24 kommentarer till “Bildspel: Kungliga sommar-karameller”

 1. Marie skriver: 7 augusti, 2010

  Vad tror ni andra? Blir det tillökning i Norge också? 😉


 2. allegra skriver: 7 augusti, 2010

  Kolla dom spanska småprinsessornas ursöta klänningar.
  Och när det är varmt det absolut svalaste.


 3. nina skriver: 7 augusti, 2010

  Mette-Marit ser bestemt gravid ud, det samme løse, afslappede tøjvalg som Mary!
  Smarte sko, de spaniere har på fødderne 🙂


 4. Maria skriver: 7 augusti, 2010

  Ja,visst ser mette marit ev ut att vara gravid:)Men då gör de flesta kvinnor det,tunikor i den modellen är ju högsta mode.Men visst vore det kul med tillökning i Norge också


 5. Stina skriver: 7 augusti, 2010

  1 # Ja jag tror att Mette- Marit också är gravid. Har för mig att hon har sett lite rundare ut om magen och på vissa bilder. Det syntes ju tydligt att hon hade gått upp några kilon på magen vid Viktoria och Daniels bröllop. Jag slår vad om att det är så. Vänta bara så ska ni få se 🙂


 6. Carin skriver: 7 augusti, 2010

  JAG HÄNGER PÅ, VISST ÄR DET SÅ!


 7. Evelynactionaid.se skriver: 7 augusti, 2010

  Tippar på att Mette Marit har ätit för mycket.


 8. Nettan skriver: 7 augusti, 2010

  Ja snart lär det komma små kottar på löpande band från de nordiska kungahusen. Sann glädje är verkligen delad glädje och jag tror att det i såfall kommer att bidra till att kungaparen kommer att stå varandra ännu närmare. De kommer säkert att hitta på mkt roligt tillsammans, som att åka på semesterresor och fira vissa högtider tillsammans. Det kommer ju kanske dröja innan Viktorias syskon skaffar barn, så jag tror att deras barn kommer att få en extra nära relation till varandra. Ungefär som kusiner kanske.


 9. siv skriver: 7 augusti, 2010

  Ingen konst för dem att skaffa barn,de har ju hela huset nerlusat med personal.Jag tror för min del att får Vickan och Daniel barn så ser dom nog till att ha sin barn omkring sig.Viktoria hade det ju inte så lätt.Det var ju Nenne som var tryggheten för henne har man läst.Sen har dom ju lilla farmor Eva som dom säkert litar på.


 10. nina skriver: 7 augusti, 2010

  # 9 – Nenne?


 11. Evelynactionaid.se skriver: 7 augusti, 2010

  Nenne Björnberg var Prinsessan Sibyllas barns barnsköterska alltså till våran Kung.Hon var 63 år när Victoria föddes.
  Nenne bodde på slottet och dog 1994.

  Vad jag vet så var det Prinsessan Lilian som var Victorias trygghet men hon höll kontakt med Nenne också.


 12. anna-karin skriver: 7 augusti, 2010

  Jag sätter också en peng på att Mette-Marit är gravid, det misstänkte jag redan i början på sommaren. Spaniens små söta sessor är så gulliga, och en stolt far har de.


 13. Evelynactionaid.se skriver: 7 augusti, 2010

  Här kan ni läsa att Mette Marit är gravid

  http://www.aftonbladet.se/nyheter/article148681.ab


 14. Evelynactionaid.se skriver: 7 augusti, 2010

  Det var en gammal notis såg jag nu hehe 🙂


 15. Ulla Forsman skriver: 7 augusti, 2010

  På ZDF såg jag den spanska kronprinsfamiljen på en kryssning, likaså skådespelerskan Barbara Wussow med familj. Ingen av dem hade flytväst, det tyckte jag var konstigt.


 16. emma skriver: 8 augusti, 2010

  Det är stor skillnad på att vara kronprins eller kronprinsesspar och kung/drottning. Att dagens tronarvingar kan vara så mycket med sina barn och leva familjeliv beror ju på att deras föräldrar lever och är monarker. Silvia och Kungen var ju tvungna att dela rollen som föräldrar med ett krävande jobb som regenter. det fanns ingen annan som kunde axla deras jobb. Fredrik och Mary kan ju anpassa sitt offentliga jobb efter familjen för Margrethe och Henrik gör det stora jobbet och likaså i Norge,Spanien osv. Margrethe blev ju själv drottning 1972 när hennes barn bara var 3 & 4 år.
  Därför kommer ju Victoria också den dagen hon blir mor att få en lugnare tid eftersom hennes föräldrar är regenter.
  Sen är det ju klart att alla kungligheter har en uppsjö med tjänstefolk och även fast både Mary och Marie pratade om att inte ha barnflickor så har barnen det.


 17. Netaadika.bloggspace.se skriver: 8 augusti, 2010

  Silvia, Sylvia
  8 augusti
  Namnsdagar
  Silvia

  kommer av latinets silva som betyder skog. Namnet förklaras som flickan från skogen. Det är en sidoform för Sylvia och delar därför dag med detta namn. Antalet namnbärare är runt 1 100, av dessa har knappt 800 det som tilltalsnamn. Namnet har hamnat i almanackan genom vår drottning Silvia. Grattis på namnsdagen ers majestät!
  Sylvia

  kommer också från latinets silva och har alltså samma betydelse som Silvia. Sylvia är ett mycket ovanligt namn i dag. Däremot var det mycket populärt mellan 1910 och 1940. Antalet namnbärare är omkring 11 800, av dessa har runt 4 400 det som tilltalsnamn. Grattis kan vi i dag säga till bland andra den gamla schlagersångerskan Sylvia Vrethammar.


 18. Jonas skriver: 8 augusti, 2010

  GRATTIS till prinsessan Beatrice, hon är född 1988/08/08.


 19. Kiana skriver: 8 augusti, 2010

  Jeg synes Kronprinsesse Mette-Marit var herlig sommerkledd i lyse lette plagg. Nydelig dame! Utstråler masse varme og kjærlighet. 🙂

  Alle ser egentlig mer eller mindre gravide ut i tunika egentlig. Om Kronptinsesse Mette-Marit er gravid så er det koselig. Denne gangen tør jeg ikke si et bastant “nei hun er ikke gravid”, slik jeg gjorde en eller to dager før om Kronprinsesse Mary, og så ble det offisielt at huh ar gravid. Veldig gravid, med tvillinger!!! 😉 🙂


 20. Helena Mabsint.bloggsida.se skriver: 8 augusti, 2010

  Herregud, de förökar sig som frögurkor hehe. Väntar bara på Victoria och Daniels barn,


 21. Elisabeth skriver: 10 augusti, 2010

  De spanska prinsessorna Leonor och Sofia är jätte gulliga. Tro mig, om några år kommer de två vara vackra, unga kvinnor. Just nu väntar jag bara och få se hur dessa små prinsar och prinsessor i de europeiska kungahusen kommer och se ut om några år eller fler. Men det är ändå kul att få njuta av deras gullighet ännu ett tag till.


 22. Stina skriver: 13 augusti, 2010

  Små prinsessorna, ser verkligen ut att vara trygga hos sin pappa. Minstingen ser inte ut att ha något bekymmer i världen, där i sin pappas trygga famn. Han verkar verkligen vara en bra pappa, som månar för sina döttrar.


 23. Nettan skriver: 13 augusti, 2010

  Jag håller med dig Stina. Där hos Felipe, behöver den lilla knappast vara rädd för något..


 24. Marianne (visby) skriver: 14 augusti, 2010

  mettemarit ser bra ut nuför tiden


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar