Bildspel: Maries och Joachims totala familjelycka

Bildspel: Maries och Joachims totala familjelycka
Annons

prinsessanmarie_henrik

Prinsessan Marie vägrar lämna sonen hemma.
Prinsessan Marie vägrar lämna sonen hemma.

Lyckan strålar om prinsessan Marie och prins Joachim och orsaken är självklart deras lille guldklimp prins Henrik, som under mammas och pappas officiella vistelse till Hong Kong förra veckan fick följa med.

Annons

Prins Joachim, prinsessan Marie och lillprins Henrik är nu tillbaka på dansk mark efter sin vistelse i Hong Kong. Och det blev några riktigt härliga dagar för den kungliga trion. Galamiddagar och modeshower har varvats med julgranständning och designutställning och lyckan har fullkomligt lyst om den lilla familjen.

Modern prinsessa

Marie släppte knappt lille Henrik för en endaste sekund. Och den lille prinsen har storögt suttit nöjd på mammas arm och charmat alla han mött. Barnflickor gör sig icke besvär – Marie är en modern prinsessa som tar med sig sonen så ofta det bara går.

[smooth=id: 164; width:430; height:800; timed:false; arrows:true; carousel:true; links:true; info:true; align:center; frames:true; open:true; text:Alla bilder;]

Av Camilla Spjuth Palve
Foto: All Over Press

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

15 kommentarer till “Bildspel: Maries och Joachims totala familjelycka”

 1. Irena. skriver: 2 december, 2009

  Sickna sötingar!! och de talar perfekt franska, allihop! 😉


 2. Christina Helsinki skriver: 2 december, 2009

  Lille prins Henrik är min favorit baby:

  Marie utstrålar en lycka, som bara en stolt mamma kan uppvisa.

  Marie är så naturlig, inget friande till pressen. Joachim får nu också glädjen att inte bara se Henrik, enligt en läseordning.

  Dessutom så är lille prinsen, så klok redan, att han inte småler åt vadsomhelst, när det blir för mycket, så säger han bara, yawn, yawn. =gäspa


 3. Hesselena en förvirrad storstadsbo skriver: 2 december, 2009

  Irena, Henrik åxå? skratt , nej jag förstår vad du menar Irena, jeg bare töjser.

  Mvh Hesselena


 4. Gittan skriver: 2 december, 2009

  Kolla bild 6 på Mette Marit…Hmmm…Visst är det en bebismage, eller ?? 😀

  Annars ä dä möe go mad…..

  http://www.finnmarkdagblad.no/bildeserier_fd/bildeserier_anb/article4736743.ece


 5. Gittan skriver: 2 december, 2009

  Jättefina bilder på Henrik´s bröder tillsammans med mor och Martin på en konsert Med UNICEF häromdagen.. 😀

  http://members3.boardhost.com/scandinavia/msg/1259709586.html


 6. Irena. skriver: 2 december, 2009

  Hesse: Snart, Helena, snart…det är bara en fråga om tid innan det franska språket tillrar som små sötvattenspärlor från hans rara mun 😀


 7. Irena. skriver: 2 december, 2009

  Jo, gittan, M-M är tjock på ett misstänkt sätt…har inte trott på snacket tidigare, men det ser onekligen ut som om…


 8. Linea Holm skriver: 3 december, 2009

  Jeg er vild med Danmarks nye Prinsesse Marie……..hun har samme skønne og naturlige udstråling som Sveriges Kronprinsesse Victoria.


 9. Hesselena en förvirrad storstadsbo skriver: 3 december, 2009

  Gittan, Jo visst fanken är det en babymage, speciellt på bild 6 .


 10. Martin skriver: 3 december, 2009

  och snart skall Joachim ater vara “riksforestandare” den 5 och 6 december….


 11. L. Lambert skriver: 4 december, 2009

  Prinsessan Marie would be a better Queen of Denmark than Kronprinsessan Mary ………she cares !


 12. Kikki skriver: 11 december, 2009

  Ja, prinsessan Marie är en härlig person, som man inte får se så mycket av, men desto roligare då hon träder fram, chosefri och glad. Jag läser alltid Billedbladet, som jag prenumererar på. Den är veckans höjdpunkt. Men, jag förstår inte varför Billedbladet ger så mycket utrymme åt grevinnan Alexandra. Och varför sätts hon ofta på samma omslag man sätter prinsessan Marie? Det känns fel. Alexandra borde dra sig undan på ett elegant sätt och leva det liv hon valt själv. Och Billedbladet borde tänka till, eller har man redan gjort det… inte snyggt i så fall.


 13. Prinsessan av Världen skriver: 11 december, 2009

  Lille Henrik är verkligen bedårande! Men jag däremot kan inte komma på någon som ser så högmodig ut som Marie. Det syns ju inte på bilder men på videoklipp ser man på hela hennes kroppsspråk hur hon har höjt upp sig själv och fyrar av konstgjorda leenden i exakt rätt ögonblick. Däremellan sätter hon upp näsan i vädret i en minst sagt högdragen min! Nu är hon ju prinsessa, som hon berättade om att hon såg fram emot (på förlovningsintervjun).
  Hon om någon har väl friat till pressen, varit tidernas linslus och berättat privata detaljer ända från början!!!! Har aldrig hört talas om någon blivande kunglighet som har betett sig så.
  Alexandra anklagas ju ofta (nuförtiden) för att vara en golddigger, men jag tror nog i så fall inte att Marie är ett dugg bättre. Blundar och tänker mig att Joacim jobbade på ICA när deras vägar möttes?! Tror inte alls att han är rätt typ av karl för henne egentligen.


 14. Cecilie skriver: 12 december, 2009

  Er det prinsesse Marie du skriver om………..det virker faktisk mere somom det var kronprinsesse Mary !
  Marie er måske stadig lidt usikker i rollen, men hun er så sød, åben og imodekommende overfor alle, helt usnobbet,……og den slags udnyttes og er blevet det af pressen.
  Og med sine kun 163 cm, , ja så må hun jo se op til folk…..
  Tror du overvurderer det at være prinsesse af Danmark……. så stort er det heller ikke ! De fleste udlændinge tror Danmark er hovedstaden i Stockholm…….


 15. Kikki skriver: 12 december, 2009

  Jag har fått en helt annan bild av prinsessan Marie genom åren. Har läst böcker och sett många längre intervjuer med henne och hon ger inte det negativa intryck som framkommer ovan. Jag uppfattar henne precis som Cecilie beskriver henne. Hennes kroppsspråk är mycket franskt, man får ju inte glömma att hon är latinsk. Där är ju Mary mer nedtonad genom sin anglosaxiska börd. Nej Marie verkar nöjd med att ha fått familj och att vara prins Joachims fru, det sa hon också vid förlovningen. Hur hade det sett ut om hon sagt att hon inte ville bli prinsessa av Danmark? Men, hur man än vänder och vrider på detta, finns någon som opponerar sig. Jag tycker om prinsessan Marie, hon är chosefri och flickaktig och visst har hon en del dyrbara kläder. Men det går inte att jämföra med kronprinsessan Mary, som verkar sätta för stort värde på kläddetaljen.
  t


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar