Bildspel: Se Daniels uppväxt i bilder

Bildspel: Se Daniels uppväxt i bilder
Annons

victoria-daniel-svt

I den andra delen av Olle Hägers tv-dokumentär ”Kronprinsessan och kungariket” sätts vår blivande prins i fokus. I filmen får vi genom bilder och intervjuer följa Ockelbokillen Daniels väg från privatliv till hovliv.

Annons

Daniel Westling, hockeyliraren och gymägaren som vann kronprinsessan och halva kungariket, föddes samma dag som hans blivande svärfar blev kung, den 15 september 1973.

Det blivande äkta paret  berättar i filmen om sin tid tillsammans och Daniel berättar om sin uppväxt i Ockelbo. I dokumentären får vi även se unika bilder på den blivande prinsen som barn och tonåring, på hans förfäder och en film då en tonårig Daniel åker utomlands på hockeyläger med pappa Olle.

I vårt bildspel nedan ser du några av de unika bilderna på Daniel som liten!

[smooth=id: 297; width:430; height:800; timed:false; arrows:true; carousel:true; links:true; info:true; align:center; frames:true; open:true; text:Alla bilder;]


Läs fler artiklar om Daniel på svenskdam.se:

Av Ann-Sofie Lundin
Foto: Faksimil SVT, kungahuset.se

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

8 kommentarer till “Bildspel: Se Daniels uppväxt i bilder”

 1. A-C skriver: 16 juni, 2010

  Det var ett intressant program.


 2. Astrid skriver: 16 juni, 2010

  Mycket bra intervju och ett intressant program. Daniels karaktär visar sig starkt. Kommer ni som läser denna sida vad jag har sagt om honom tidigare? 🙂


 3. Ida skriver: 16 juni, 2010

  Daniel Westling virker til å være en meget sympatisk person, jeg ønsker han og Victoria all mulig lykke, ser ut som de er utrolig forelsket og veldig glade i hverandre.
  Synes det har vært ufortjent mye kritikk og sure “tantiga kommentarer” her på sidene. La oss slippe det, og glede oss med det fantastisk flotte brudeparet !!!


 4. Anita skriver: 16 juni, 2010

  Et par der virkelig matcher hinanden og giver hinanden plads.
  Dronning Margrethes største fejl er, når hun indgår i et dobbelt-
  interview med prins Henrik, at hun altid afbryder ham og
  tager ordet.
  Det gjorde kronprinsesse Victoria ikke, men Daniel Westling formulerer sig også klart og sikkert og det ved hun jo.
  Kronprinsesseparret formulerer sig bedre end kongeparret !


 5. Kiana, Norge skriver: 16 juni, 2010

  De to er et underbart par, det skinner igjennom i intervjuer både på tv og ellers.

  Jeg har aldri vært negativ i forhold til parets valg av hverandre, og det er jeg glad for. Jeg har aldri sett på Daniel som “ikke bra nok” for Kronprinsessen.

  En persons karakter ligger ikke i hva man jobber med, men hvordan man er som person og hvordan man møter andre mennesker. På dette feltet har jeg et inntrykk av at Daniel er veldig dyktig. Som medmenneske og som en klok og forstandig person.

  Jeg har hele tiden tenkt at om disse to finner ut at det er “vi to”, ja så stoler jeg på at de gjør et klokt valg. Og nå når vi får mer inntrykk av Daniel gjennom intervjuer det siste drøye året, så ser jeg at jeg hadde rett. Det ser ut til å være et par om passer godt sammen, som er veldig forelsket og som jeg ønsker alt godt for videre i livet.

  Gleder meg til lødag. 🙂


 6. Lacas skriver: 16 juni, 2010

  Daniel är som vilken medelsvensson som helst. Hans far tror mycket på honom i idrottssammanhang och vill honom mer än väl. Inte kunde hans familj tro att han skulle komma med kronprinsessan Viktoria och ville att hon skulle ses som en familjemedlem. Daniels familj visste att han skulle presentera henne i familjen men de låtsades som det var det mest naturliga som kunde hända.
  Viktoria började laga mat med Daniels mamma och fick allt att värka naturligt. Viktoria var följsam och intresserad att av all matlagning och kanske var hon tillrättavisad av Daniel att visa sig intresserad för familjens skull.
  Jag tror inte prinsessan Viktoria är säskilt duktig i svensk hushållning.
  Hon har annat att tänka på, eller hur???


 7. Dembarubin.bloggspace.se skriver: 16 juni, 2010

  Lacas # 6.
  Vad är det för svammel??


 8. Hilde skriver: 17 juni, 2010

  Jeg synes Victoria og Daniel er et samstemt, vakkert par. Det virker som om de faktisk er forutbestemt for hverandre, samtidig som de ved å være sammen utfyller hverandre bedre og bedre.
  Alt godt ønskes dem i fremtiden.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar