Bildspel! Victorias och Daniels hockeykväll i Globen

Bildspel! Victorias och Daniels hockeykväll i Globen
Annons

daniel westling, kronprinsessan victoria hockey

St Louis och Detroit startade NHL-premiären i Globen.
St Louis och Detroit startade NHL-premiären i Globen.

Partykvällar på krogen en lördag är ett minne blott för kronprinsessan Victoria, nu är det lugnare aktiviteter med fästmannen Daniel Westling som gäller. Förra helgen var det en stillsam middag på Operakällaren med goda vänner och nu i helgen var det hockey i Globen.

Annons

I helgen drog NHL-säsongen igång och de två första premiärmatcherna spelades i Sverige och Stockholms Globen. Och under lördagens match hejades hockeystjärnorna kungligt. Kronprinsessan Victoria och fästmannen Daniel Westling fanns på läktaren och följde den spännande matchen mellan St Louis och Detroit. Daniel som är en riktig hockeyentusiast ville absolut inte missa denna NHL-premiär och självklart tog han med sig sin sportintresserade kronprinsessa.

Daniels kompanjon

Tillsammans med Daniels kompanjon Patrik Vrbanc och hans flickvän hade de en trevlig hockeykväll på Globen. Patrik är platschef och delägare i Master Training, som Daniel äger 70% av. Victoria som satt bredvid Patriks flickvän levde sig som vanligt in i hockeymatchen och hade riktigt kul på läktaren.
Matchen slutade med en 5-3 seger till St Louis.

[smooth=id: 102; width:430; height:500; timed:false; arrows:true; carousel:true; links:true; info:true; align:center; frames:true; open:true; text:Alla bilder;]

Av Anna Frödell
Foto: All Over Press


Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

16 kommentarer till “Bildspel! Victorias och Daniels hockeykväll i Globen”

 1. tina skriver: 5 oktober, 2009

  varför i sjutton sitter de inte tillsammans konstigt tycker jag


 2. Gittan skriver: 5 oktober, 2009
 3. Birgitha skriver: 5 oktober, 2009

  Stackars Kungliga.Jag hoppas att Ni inte tar åt Er av Övriga skrivnas TRAMS.
  Jag blir glad när jag ser Kronprinsessan så strålande och lägger inte ner ngn energi på hennes kläder.Hon får sitta med vem hon vill och det kanske bara var tillfälligt.
  Börjar förstå varför Nordiska länderna tillhör De mest gnälliga,avundsjuka och ohövliga människorna i världen när de är anonnyma


 4. Martini skriver: 5 oktober, 2009

  Birgitha inte alls bara nar de ar anonyma !!! 🙁


 5. signesigne skriver: 5 oktober, 2009

  Birgitha
  Låt oss som vill ha synpunkter på kläder mm. få ha det………
  jag såg den här i bilden i helgen i någon kvällstidning och regerade också på varför de inte satt tillsammans?låt oss få ha den synpunkten
  jag respekterar dig att du tycker det vi skriver är trams men nu vet jag att du tycker det så låt oss tycka vad vi vill utan en massa pekpinnar……..


 6. Olga61 skriver: 5 oktober, 2009

  Ur min erfarenhet uplevs den hela att det är Viktorias vänner och D. delar inte så mycket i sälskapet / kommunikationen kanske på grund av språket…I alla fall så avläser jag allas kropspråk på bilderna ( och med tanken på mina gäster 🙂
  Till Birgitha- den metoden i systemtänkande beskrivs som ” Lätta på trycket ” – negativa egenskaperna i nordiska länderna kanske beror lite på de högsta skatterna i hela världen för nordiska skattebetalarna ….?


 7. Martini skriver: 5 oktober, 2009

  hmmm kycklingen och agget ??? orsak och verkan ???


 8. Bittan skriver: 6 oktober, 2009

  Victoria verkar vara på ett strålande humör, och bjuder på sig själv,
  medan Daniel ser “obekväm” ut som vanligt.
  Victoria har ju gjort sitt val, men jag är tveksam, hon kommer att kunna representera Sverige på ett alldeles utmärkt sätt, men jag är inte så positiv till Daniel kan sköta detta. Han står bara med ett påklistrat “Robert” leende bredvid. Men det kan ju ändra sig!


 9. sofia skriver: 6 oktober, 2009

  Jag tror att Daniel lider mer från operationen än vad som gått ut i medierna. Undrar om hovet informerats om prognoserna efter en sådan här operation. Hade de känt till riskerna kanske kungen inte gått med på giftemålet. Men jag tror de får ta ett steg i taget och att Victoria får vänja sig vid att D inte alltid orkar representera.


 10. Anna Lindström skriver: 6 oktober, 2009

  Vad gör man inte för kärleken? Victoria går t o m på ishockey!


 11. Anna Lindström skriver: 6 oktober, 2009

  Man ska ju visa intresse för sin partners intressen!


 12. hilde skriver: 6 oktober, 2009

  Men kjære vene, hva man kan klare å tolke ut av noen bilder.
  Daniel både smiler og ler helt naturlig på flere av disse bildene. Han og Victoria titter da på hverandre flere ganger og de ser så glade ut. Enig i at Victoria byr på seg selv, hun har et ganske tydelig kroppsspråk. Men ikke alle er som Victoria,vi uttrykker oss forskjellig kroppslig. Det går an å være glad uten at man smiler og ler hele tiden. Daniel er nok mer interessert i kampen enn Victoria er.
  Se på de som sitter på raden foran de har ikke mye kroppsspråk de heller.
  Jeg sitter ikke alltid sammen med mannen min når vi er ute sammen med andre jeg heller. Jentene vil sikkert ha en jenteprat mens de titter med ett halvt øye på kampen.


 13. signesigne skriver: 6 oktober, 2009

  Bittan
  döm inte ut Daniel i förtid utan låt honom få tid på sig att komma in i sitt nya liv med Viktoria.att de älskar varandra går ju inte att ta miste på.jag tror Daniel kommer att så smånigom bli både älskad och uppskattad av svenska folket. Visst har hans njurproblem ställt till det för honom för alla som gått igenom en transplantion vet hur det frestar både fysiskt och psykiskt därför tycker jag Daniel har visat ett stort tålamod och styrka de gånger han synts officiellt
  natyrligtvis måste hela kungafamiljen vetat om Daniels njurproblem.
  se så bra det gått för Silvia som också kom in i kungahuset från vanliga livet
  jag hoppas att Kungaparet hänger med många år till så Viktoria och Daniel har möjlighet att leva familjeliv med allt vad det innebär i många år innan Viktoria blir drottning…………….


 14. Berith Lide'ngöteborg skriver: 6 oktober, 2009

  Jag blir alltid glad över att se Kronprinsessan Victoria och Daniel, deras
  kärlek lyser om dem. Jag önskar dem all lycka i världen.
  Hoppas att dom inte bryr sig om alla elaka påhopp som avunssjuka människor skriver och ger uttryck för.

  Ser med glädje fram emot ert bröllopp,

  Hälsningar
  Berith


 15. chris skriver: 6 oktober, 2009

  Dom kanske klarar av att vara ifrån varandra efter 7-8 år? Eller också kanske någon/några fortfarande tror att det inte blir något bröllop. Hoppas menar jag. Hoppet är det sista som överger säjer man ju. Trygga människor behöver inte aldrig ligga skeden anser jag. Berith jag är ganska säker på att dom inte bryr sig. Men hoppas dom skrattar bra ihop.


 16. chris skriver: 6 oktober, 2009

  alltid menar jag inte aldrig- om nu nån korrekturläser…


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar