Blir det ett andra bröllop för Andrea och Tatiana?

Blir det ett andra bröllop för Andrea och Tatiana?
Annons

andrea-tatiana-casiraghi-st

Visserligen har de redan sagt ja en gång, men nu sägs det att Andrea Casiraghi och Tatiana ska gifta sig en gång till.

Flera tidningar, däribland Hello, säger att prinsessan Carolines son Andrea Casiraghi och hans hustru Tatiana Santo Domingo ska gifta sig en andra gång – nu under en romersk-katolsk ceremoni i Gstaad i Schweiz den 1 februari.

Annons

andrea-tatiana-2-wedding

Paret gifte sig tidigare i somras i Monaco.
Nyheten har ännu inte konfirmerats av hovet men det säga att kyrkan redan är vald, St Josef. Redan den 31 januari ska paret hålla ett fondue-party innan bröllopet och den 2 februari ska en brunch hållas på Palace Hotel.

Av Agneta Nisbeth
Foto: Stella Pictures

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

6 kommentarer till “Blir det ett andra bröllop för Andrea och Tatiana?”

 1. allegra skriver: 13 januari, 2014

  I katolska familjer är det vanligt att man först gifter sig borgerligt dvs i rådhuset och därpå i kyrkan med klädbyte mellan evenemangen.
  Det var känt redan när paret gifte sig borgerligt i Monaco i somras att det skulle bli kyrklig vintervigsel i Gstaad med långt färre
  gäster.


 2. Bo skriver: 13 januari, 2014

  Blir med all säkerhet ett vackert bröllop!


 3. Hammarström BeritIngen skriver: 13 januari, 2014

  Det är inte bara för katolska kyrkan detta gäller. Detta gäller även den protestaniska kyrkan ute i Europa. Den borgerliga vigseln är den juridiska akten (lagliga). De, som så önskar, kan sedan tillägga en kyrklig vigsel som ceremoni. Vår son gifte sig borgerligt först och sedan ett halvår efter i kyrkan (protestantiskt). Samma för vår dotter.
  I Schweiz!
  Irene


 4. Karin skriver: 14 januari, 2014

  1. Allegra "I katolska familjer…" Nu har det inte så mycket med kyrkotillhörighet att göra eftersom i många länder är det bara den borgerliga vigseln som är "laglig". Alla måste gifta sig borgerligt för att äktenskapet ska ha laga kraft, sedan om paret vill vigs de enligt en religiös ceremoni, alltså inte bara katolska familjer utan alla. Det fanns en tid i Sverige när endast vigsel enligt Sv.Kyrkans ordning godkändes, många frireligiösa fick gifta sig två gånger.


 5. Karen M. skriver: 14 januari, 2014

  Hvordan er egentlig arvefølgen i Monaco?
  Fyrst Albert har endnu ingen legale arvinger… men han arvede fyrstedømmet, skønt Caroline er ældst.
  Tronfølgeloven må være ændret for nylig, og ikke som i Sverige med tilbagevirkende kraft, ellers kan Andrea og søn ikke være arvinger.
  Jeg synes man har nogle yderst rodede ‘familieforhold’ i det lille fyrstedømme eller skal måske kalde dem yderst moderne?
  Charlotte og hendes kæreste vælger måske slet ikke at gifte sig. Og deres nu 1 måned gamle søn har de endnu ikke haft lyst til at vise frem.
  Et meget anderledes ‘hus’ end fyrstehuset i Luxemburg og de 7 kongehuse !


 6. norskinnen skriver: 14 januari, 2014

  Caroline er tronpretendent i Monaco, etter henne følger Andrea, deretter Sacha. Om Charlotte eller Pierre kommer på 4. plass er jeg ikke sikker på.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar