Camillas oväntade gest blev kvällens stora snackis under middagen med Trump

camilla charles Donald trump melania
Efter det amerikanska statsbesöket verkar britterna alltmer förtjusta i sin framtida drottning, hertiginnan Camilla. Och vi förstår varför!
Annons

Hertiginnan av Cornwall verkar bli alltmer populär i Storbritannien. Under middagen med Donald och Melania Trump visade hon dessutom en ny charmig sida av sig själv!

Drack en kopp te med presidentparet

camilla charles trump

Annons

Presidentparet började sin London-vistelse med att dricka te hemma hos prins Charles och hertiginnan Camilla i Clarence House. De två paren fick då ställa upp sig för fotografering och då passade Camilla på att ge en liten blinkning till fotograferna. Ni kan själva se det ögonblicket i filmen här nedan – så charmigt!

Camilla åter klädd i vitt – Melania i rött

Dag två, på det amerikanska statsbesöket, var det så dags för Donald Trump och hustrun Melania att bjuda tillbaka. Det blev då en middag på den amerikanska ambassadens residens, Winfield House i London – med ambassadören själv Woody Johnson och hans maka Suzanne Ircha.

Camilla och Charles hos Trump

Camilla var då åter klädd i vitt, i en klänning från en av hennes favoritdesigners Fiona Clare. Melania Trump bar en röd hellång ensemble från Givenchy.

meny middag Trump

Maten de bjöd på var helt i Donald Trumps smak, tomat med burrata till förrätt, en rejäl bit kött och potatis till huvudrätt och så jordgubbar och vaniljglass till efterrätt. Vinerna man bjöd på gick, enligt brittisk press, på runt 350 kronor flaskan.

prins Charles Donald Trump

Donald Trump skålade med prinsen och med Theresa May som också satt bredvid honom, kanske fick presidenten också tillfälle att prata lite politik med den brittiska premiärministern.

Kvällens stora snackis – ett glas rött vin

Men det var faktiskt innan middagen som kvällens stora snackis ägde rum. Damerna, det vill säga Camilla och Melania samt ambassadörsfrun Suzanne Ircha, slog sig ner tillsammans i en av residensets salonger för att prata lite. Men av bilderna att döma var det bara hertiginnan som blev erbjuden något i dryckväg, ett glas rött vin.

Camilla och Melania Trump

Detta – tillsammans med hennes blinkning till fotograferna – har nu fått britterna att gå upp i spinn. De uppskattar helt enkelt en kunglighet som visar på humor och vågar ta sig ett glas vin!

Foto: TT

Se filmen på Camilla här:

Här har ni Tiffany Trumps bild på Instagram, innan det var dags för middag:

https://www.instagram.com/p/ByTjMTEhUDN/

Läs också:

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

4 kommentarer till “Camillas oväntade gest blev kvällens stora snackis under middagen med Trump”

 1. charlotte skriver: 6 juni, 2019

  Alla utom Meghan i engelska kungahuset har visat stil och klass vid president Trumps besök.


  1. Johanna pohjanen hollsten skriver: 6 juni, 2019

   Men meghan är ju inte heller kunglig.


 2. Marie S. skriver: 11 juni, 2019

  charlotte
  Nu har ju ej Meghan varit närvarande vid detta Trump besök och därför då ej behövt visa varken det ena eller det andra så det är svårt att förstå din kommentar. Förklara gärna.


 3. Lillamy skriver: 11 juni, 2019

  Meghan var (om jag uppfattade det rätt) mammaledig.. Även kungligheter och ingifta sådana behöver väl få vara just föräldralediga…


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar