Carl Philip och Emma tillsammans igen …

Carl Philip och Emma tillsammans igen ...
Annons

Prins Carl Philip och Emma Pernald

Societetsparet Katarina Lundberg och Carl Martinson fick en lyxig rivstart på sitt äktenskap. Men frågan är om inte prins Carl Philip och Emma Pernald stal den romantiska showen?

Det sparades inte på krutet när miljardären Fredrik Lundberg gifte bort sin dotter Katarina med kändisavdokaten Thomas Martinsons son Carl. I dagarna tre firades det rejält mellan alptopparna i de überlyxiga österrikiska skidorterna Zürs och Lech. Gräddan av ung, svensk societet var förstås på plats och gästlistan innehöll kunglig glans i form av prins Carl Philip och prinsessan Madeleine. Prinsessan hade givetvis sin älskade Jonas Bergström med sig och Carl Philip eskorterade sin gamla flickvän Emma Pernald till altaret, förlåt – kyrkbänken.

Annons

Såg nyförälskade ut

För en tid sedan fick ju den tioåriga kärlekssagan mellan prins Carl Philip och Emma Pernald ett snöpligt slut. Men det hindrar dem inte från att umgås så ofta de kan hemma i Stockholm. Och när de nu fick chansen till en minisemester i snöparadiset såg de till att njuta rejält av vårsolen – och av allt att döma även av varandra. Både Carl Philip och Emma utstrålade lycka och glädje. De skrattade, bytte ömma blickar och såg ut som vilket nyförälskat par som helst. De höll till och med varandras händer! Möjligen har avbrottet i förhållandet lett fram till insikten att de inte kan vara utan varandra. För nog sjutton ser det ut att vara kärlek i luften!

Av Camilla Spjuth Palve
Foto: All Over Press

[smooth=id: 16; width:430; height:850; timed:false; arrows:true; carousel:true; links:true; info:true; align:center; frames:true; open:true; text:Alla bilder;]

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

10 kommentarer till “Carl Philip och Emma tillsammans igen …”

 1. Neta skriver: 25 april, 2009

  Dom är inte ihop igen. Bara kompisar.


 2. Britt, sommarölänning skriver: 26 april, 2009

  Har sett Prins Carl-Philip i verkligheten vid ett flertal tillfällen, han ser ut som en zigenare, sedan klär han sig som en sliskig playboy! Och han uppträder som en diva!


 3. Dembarubin.bloggspace.se skriver: 28 april, 2009

  Aj aj Britt.
  Där får man lite rasistvibbar.


 4. Raija skriver: 28 april, 2009

  När skall Emma Pernald lära sig att inte röka offentligt????? Skall hon bli en represenetant för det svenska kungahuset så röker man inte när det finns fotografer i närheten!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


 5. MAGGAN skriver: 28 april, 2009

  Förhoppningsvis blir inte Emma någon svensk kunglighet, Carl-Philip har nog bättre smak än slänga bort sig till Emma. Jag skulle vilja se Carl-Philip och Charlotte Casiraghi som ett par, de vore nog mycket tjusiga ihop, för bägge två är så enormt snygga.


 6. Dembarubin.bloggspace.se skriver: 28 april, 2009

  Syns tydligt på bilderna att dom är tagna av papparizzifotografer med zoom. Har Svensk Damtidning såna eller är bilderna köpta av någon smygare?


 7. MAGGAN skriver: 28 april, 2009

  Det är väl likadant med papparizzifotografer det har säkert SD själva som med den där personen som skulle förbättra tidningen som bara har gjort det krångligare än tidigare, det enda positiva är att det går fortare än så länge att skrålla ner till kommentarsrutan.


 8. Dembarubin.bloggspace.se skriver: 28 april, 2009

  Maggan.
  Du måste inte skrolla. Kolla på sidan allra länst till höger medan du skrollar. Då ser du en ljusblå rektangel som följer med neråt. På den rektangeln sätter du kursern trycker in vänster musknapp och håller den intryckt. Samtidigt drar du pilen neråt så långt du vill. Sen släpper du musknappen.


 9. Dembarubin.bloggspace.se skriver: 28 april, 2009

  Likadant gör du om du vill uppåt …fast då drar du uppåt förstås.


 10. Gunnel KnuthénDenKungligaWebben skriver: 8 juli, 2009

  Det är onödigt att reta upp folk med att skriva om dessa dyra hand-väskor så som situationen är med ekonomin. “Sådan mo, sådan dotter, ja det gäller ju de små fattiga barnen, det går inte så bra att ta till sig. Skärpning om vi skall vilja läsa tidningen. Inte för mycket privat!!! Tack för mig Gunnel.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar