Carla Bruni kan inte hålla kärleken vid liv utan bebis

Carla Bruni kan inte hålla kärleken vid liv utan bebis
Annons

Carla Bruni

Carla BruniCarla Bruni klarar sig fint som Frankrikes första dam. Nu senast imponerade hon stort då presidentparet besökte Madrid och den spanska kungaparet. Men Nicolas får se upp! Carla har inte för vana “att hålla sig lugn”. Det behövs nog en bebis för att kärleken ska hålla!

Annons

Manslukerskan, sångerskan och forna fotomodellen Carla Bruni har krossat många kända mäns hjärtan. Louis Bertignac, Mick Jagger, Eric Clapton och Charles Berling har alla fallit som käglor för fransyskans skönhet och bett på sina bara knän för att få henne till altaret. Men Carla har bara skakat huvudet, plutat med de vackra läpparna och svarat: No!
Det sägs att hon blir “uttråkad” i ett parförhållande.
– Kärlek håller länge, men en het passion varar bara två veckor, har Carla sagt.

Carla BruniCarla Bruni kan verkligen överraska
Omvärlden blev mycket förvånad när det blev känt att Carla Bruni skulle gifta sig den 2 februari 2008 i Élysée palatset i Paris. Brudgummen var ingen mindre än Frankrikes president, Nicolas Sarkozy, som Carla träffat på en middagsbjudning i november 2007.
Nicolas Sarkozy har varit gift två gånger tidigare. För Carla Bruni var det premiär. Hon blev i och med giftermålet fransk medborgare och på kuppen nationens “First lady”.
Spaltmeter skrivs dagligen om Carlas magnifika garderob, och frågan är om någon tidigare fransk president fått så mycket uppmärksamhet. Sarkozys förehavanden följs av en hel värld och anledningen är att man vill se bilder på hans omtalat vackra hustru, som jämförs med stilikonen Jackie Kennedy.

Carla BruniNakenbilden på Carla är glömd

Nakenbilden på en ung Carla (där hon gjorde reklam för Christies aktionshus!) gjorde många upprörda, men skandalen är glömd och begraven. Nu längtar fransmännen efter ett kärleksbarn. Om paret får en gemensam baby, skulle den lille/lilla uppnå en nästan kunglig status. Presidentfruns midja har studeras med lupp, och ett år efter det uppmärksammade bröllopet berättar paret att de vill ha barn:
¬ – Jag skulle älska att få ett barn, men jag tänker inte slåss mot naturen, avslöjar 41-åriga Carla Bruni för tidningen Madame Figaro.
Bruni säger också att hon lika gärna kan adoptera om hon inte kan bli gravid.

– Jag är inte besatt av blodsband. Jag tror man att man kan knyta an väldigt starkt även utan, säger hon.
Nicolas Sarkozy har tre barn, två med sin första fru. Carla Bruni har en åttaårig son tillsammans med filosofiprofessor Raphaël Entoven. Även Nicolas Sarkozy vill bli förälder på nytt:
– Självfallet vill vi ha barn. Bara det blir lik min söta fru!
Och det kan vi ju bara hålla med om.

Av Åsa Bönnelyche
Foto:Stella Pictures

 

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

13 kommentarer till “Carla Bruni kan inte hålla kärleken vid liv utan bebis”

 1. Linda och Loulou skriver: 29 april, 2009

  Vilken häftig presidentfru Frankrike har!


 2. Mats med tjej skriver: 29 april, 2009

  Ja. det är annat än vår nosiga statministerfru!


 3. Gilla skriver: 29 april, 2009

  Vårt statsministerpar är snyggare.


 4. Irena. skriver: 29 april, 2009

  Hon kanske kan hålla kärleken vid så länge som han är president?


 5. Dembarubin.bloggspace.se skriver: 29 april, 2009

  Ja Irena.
  Hon om någon måste vara en golddigger.
  Vad ser hon i den gamle fule gubben???


 6. Neta skriver: 29 april, 2009

  Hon kanske tycker det är kul att vara Frankrikes första dam, men någon golddigger tror jag inte att hon är. Hon har en betydligt bättre (finare) bakgrund än Sarkozy, med gott om slantar dessutom. Jag tycker inte heller att han är en ful gammal gubbe. Han har ju karisma.
  Men iaf så är hon bara sååå rasande snygg !


 7. Estella skriver: 29 april, 2009

  Carla är känd för och vara lyckosökerska .Jag kommer ihåg när hon var tillsammans med en miljonnär sen gick hon i mellan sonnens äktenskap och dumpade pappan blev tillsammnas med sonnen. Hon har alltid dejtat och varit tillsammans med miljonärer och grevar baroner.Men hon själv kommer frn förmögen familj adelsfamilj ,det var inte så länge sedan hon fick reda på vem hennes riktiga far var.
  Jag är övertygad om att hon vill synas och höras men kanske inte direkt golddigger hon vill ha det riktigt bra.Jag är lika övertygad att den dagen Sarkozy inte är Frankrikes president längre kommer hon lämna honom .
  Hon är en sådan som söker sig till det bästa man kan få och nöjer sig inte med vad som helst det kan man se på bakgrund ex mäns val . Status är väldigt viktigt för henne. Hon njuter av varje sekund och minut som FRA first lady.


 8. Estella skriver: 29 april, 2009

  Om man kollar på bilderna känns det som att han är väldigt stolt över henne vill visa upp henne hela tiden. Han är ju i skuggan av henne det ju alltid hon som får mest uppmärksammhet .Hon är så långt man kan komma frn Jackie O media och omvärlden vill skapa en ny Jackie O först hon nu Obamas fru. Jackie hon skapade en helt egen stil och frisyr som kopierades av hela världen hon hade ett IT-utseende. Dem här kvinnorna är modemedveten inget annat.


 9. Martin skriver: 29 april, 2009

  Madame Carla Bruni ar italienska naturaliserad fransyska.


 10. Bia skriver: 29 april, 2009

  Snorkysy eller?? Tycker karl´n ser fåfäng och högdragen ut..
  Kan väl inte vara några egenskaper som tänder glöden,eller…
  Och herregud skaffa barn med honom…Knappast blöjbytartypen


 11. Dembarubin.bloggspace.se skriver: 30 april, 2009

  Bia.
  Jag tror inte att hon heller är blöjbytartypen. Kan tänka mig att hon sticker direkt när hans presidentperiod är slut.


 12. JacquelineCarlaBrunikanintehållakärlekenvidlivutanbebis skriver: 1 maj, 2009

  De känner sig nog “för gamla” att skaffa ett barn. Bägge har barn från tidigare relationer. Deras jobb som presidentpar gör att de har fullt upp ändå. Hon stannar hos honom, det är inte lika lättvindigt att fladdra iväg till nästa man när man kommit upp i hennes ålder.


 13. Dembarubin.bloggspace.se skriver: 1 maj, 2009

  Jag tror inte hon stannar. Hon letar reda på någon ny med mycket hög befattning.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar