Charlene har satt upp regler för sin make…

Charlene har satt upp regler för sin make...
Annons

Furstinnan Charlene sägs nu ha satt upp bestämda regler för sin make – han får inte längre ha någon kontakt med mamman till ett av sina barn.

Det är tidningen Daily Mail som nu skriver att furstinnan Charlene tröttnat på att furst Albert haft lite väl mycket kontakt på sista tiden med Nicole Coste, mamman till ett av hans barn, Alexandre. Ni ser dem här på bilden till höger, tagen för ett par år sedan.

Till balen

Charlene ska till och med förbjudit Albert att ta med Coste till den pampiga Röda Kors-balen häromveckan, allt enligt den franska tidningen Paris Match.
– Charlene tvingade stå ut med att se Coste under förra årets bal, men nu när hon är gift känner Charlene att hon har lite mer att säga till om, säger en källa till tidningen.

Annons

Speciellt frustrerande för Charlene måste det ha varit att få veta att maken redan anklagats att ha ett eller flera nya kärleksbarn med några nya kvinnor – under tiden de varit tillsammans. Och sedan har vi ju historien om vad som hände innan bröllopet i Monaco…

Av Agneta Nisbeth
Foto. Stella Pictures

Läs även:

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

38 kommentarer till “Charlene har satt upp regler för sin make…”

 1. Maja Larsson skriver: 13 augusti, 2011

  Det gör Charlene klokt i. Det hjälper både henne och Albert. Hoppas hon infört kännbara saktioner mot honom om han bryter mot reglerna.

  Förhållningsregler behövs inte bara i furstepalats utan också inom äktenskap som spårar ur och i förhållandet föräldrar vuxna barn som inte fixar tillvaron själv.
  Stå på dig Charlene.


 2. signe skriver: 13 augusti, 2011

  Mycket konstiga regler! Vill Albert ha kontakt med barnens mammor så måste hon finna sig i det och spec. när hon varit tills med Albert så många år och sett honom träffa sina barn och mammor.Det är jätteviktigt att ha en bra relation med sitt barn och mamma.Tycker Albert varit en bra pappa! Hoppas inte Albert går med på hennes regler! Undra hur länge detta förhållande håller?Egentligen är det inget att bygga på för när barnen ska drabbas så har man gått för långt! Om man gifter sig med någon som redan har barn så “ingår” ju även dessa.Men tyvärr så finns det alltför många liknande händelser.


 3. signe skriver: 13 augusti, 2011

  “1” Maja
  Varför ska Charlene stå på sig! Hon har ju frivilligt gett sig i ett förhållande med Albert som har barn och då måste hon ju även acceptera att dessa finns och att Albert vill träffa dem och deras mammor.Fin gest av Albert att bjuda in Coste till balen förra året.Det visar ju att han bryr sig! Hoppas istället att Albert står på sig och fortsätter träffa sina barn och fortsätter bjuda Coste till balerna.


 4. Alfine skriver: 13 augusti, 2011

  Der står altså ikke noget om, at han ikke må se sine børn.


 5. Tanten skriver: 13 augusti, 2011

  Charlene skulle aldrig gift sig med Albert. Får man veta att det finns ännu fler barn “på bygden” några dagar innan bröllopet, ja då är det inget äktenskap att bygga vidare på. Jag tror att hon gift sig med Albert enbart för att det ska födas arvingar. Hoppas att hon sedan tar steget och skiljer sig. Albert är ingen man att lita på.


 6. Inger K skriver: 13 augusti, 2011

  Självklart ska han träffa sina barn. Men där till att bjuda in en av mammorna till Rosornas bal. Där går strecket tycker jag! Så jag förstår Charlene. Lite självkänsla kan hon väl få ha kvar.
  Hon är säkert mycket väl medveten om att hennes uppgift är att föda barn, som ärver furstendömet. Det gör inte de barn som han har nu.


 7. Sthlm skriver: 13 augusti, 2011

  Självklart bör furst Albert uppföra sig ordentligt mot Charlene, men det faller sig nog ganska naturligt med tanke på att han har hela världens ögon på sig efter vigseln. Lika självklart är det dock att han ska fortsätta umgås med sina barn och då givetvis också träffa barnens mödrar. Om Charlene verkligen vill att det ska fungera så bör hon upprätta en god relation med barnen.


 8. SA skriver: 13 augusti, 2011

  Hvis Charlene vil bestemme og vide hvor Albert er, må hun udstyre ham med en chips. For hvis han vil se Nicole Coste og sønnen, så gør han det uden hendes viden, for de er en del af hans fortid, som hun ikke kan ignorere med forbud.

  Men hvis det kun drejer sig om årets Røde Kors-bal, så er det måske meget forståeligt, hvis altså det er sandt, at NC mødte op i paladset og skreg og råbte helt vildt fire dage før brylluppet, Charlene kan have frygtet en ny scandale ville opstå. Men det er svært at vide, hvad der er sandt og ikke sandt omkring dette par.


 9. Medeachintohs.blogspot.com skriver: 13 augusti, 2011

  Inte direkt min sak,men tycker vart fall det är dumt!Han har barn så måste han väl träffa mammorna ibland?Det finns väl saker att tala om som inte Charlene begriper eftersom hon inte är mor!


 10. Elisabeth skriver: 13 augusti, 2011

  Tro inte allt som skrivs.


 11. Irene Björkeroth skriver: 13 augusti, 2011

  för att behålla kärleken i alla förhållanden finns ett talesätt
  “om du kramar handen för hårt när du har sand i den så rinner sanden ut mellan dina fingrar”….en bra liknelse!
  Såg filmen “Mitt Afrika” igår på SVT , se den!
  Där ger Denys (Robert Redford) sin älskarinna Karen Blixen (Meryl Streep) en verklig lektion i kärlek och livskunskap.
  En tankeställare för alla som fastnat i sitt förhållande.


 12. Marilu skriver: 13 augusti, 2011

  Klart att Charlene ska förbjuda lycksökerskan att befinna sig i deras närhet. Barnet kan ju ha kontakt med sin pappa, men det finns många barn som växer upp bättre utan sin pappa. Mamman är bara ute efter pengar.

  Charlene har ingen anledning att ha något som helst med dessa att göra. Det är ju väldigt kränkande. Albert får ta detta ansvar.


 13. Lydia skriver: 13 augusti, 2011

  Signe håller fullständigt med dig.


 14. kismet skriver: 13 augusti, 2011

  Det kan finnas tillfällen, då föräldrarna måste prata med varandra angående barnet. Men privat kontakt? Nej, det har Charlene rätt i!


 15. pia skriver: 13 augusti, 2011

  Vad trodde Charlene när hon gifte sig med en playboy? Trodde hon att just hon var den som skulle få honom att ändra sig? Är det något typiskt kvinnligt att tro sig vara den som kan “frälsa” mannen och få honom att bli någon helt annan än han är? Hur många alkoholistfruar har inte trott att deras kärlek skulle hjälpa mannen att sluta med sprit t ex? Ränderna går aldrig ur även om en människa för en kort tid kan spela en annan roll än den som naturen gett henne. Bäst vore om det inte hann bli några barn innan detta äktenskap definitivt spricker.


 16. Katarina skriver: 13 augusti, 2011

  Jag tror inte man kan sätta upp en massa regler för den man är tillsammans med.
  Antingen får man ta den personen som han/hon är eller också får man hitta någon som passar en bättre.
  Risken är att han springer ute ännu mer och “hittar på rackartyg” ju mer hon försöker kontrollera honom.


 17. Anitra skriver: 13 augusti, 2011

  Äsch, det här är något som Daily Mail hittat på. Jag tror att Charlene är en klok kvinna och sådana sätter inte upp förbud för sin man att träffa sina barn med mödrar ur förutvarande förhållanden.
  Spekulationer i kända människors privatliv är ju vad vissa tidningar försörjer sig på.


 18. Ulla Forsman skriver: 13 augusti, 2011

  Charlene kan inte vara Alberts fångvaktarinna, trots gyllene bojor. Tvång är inte bra för ett kärleksförhållande.
  Ur Charlenes synpunkt är det dock svårt att se på hur Albert fortsätter förhållandet med Coste. Kan hon lita på sin mans trohet? Mycket svårt blir det.


 19. Christina Helsinki skriver: 13 augusti, 2011

  # 3

  Du får allt att låta som Air av Bach. Vem lider? De barn som aldrig får leva ett helt vanligt familjeliv, som jag själv har uppskattat.

  Det är påfrestande att ha många pappor och många mammor. Då dessa desillusionerade ungdomar blir vuxna, tror du att de kommer att tacka Albert eller Charlene?

  Men kommer ändå att komma ihåg dem då pengarna tar slut.


 20. Ulla Forsman skriver: 14 augusti, 2011

  Pengarna tar inte slut i första taget, barnen kommer få ett ansenligt arv.
  Inte tycker jag synd om barnen. Jag googlade “Jazmin Grace Grimaldi”, Alberts äldsta dotter verkar vara en begåvad och omtyckt ung kvinna som idkar välgörenhet bland annat.


 21. Tina skriver: 14 augusti, 2011

  Denna känslokalla affärsuppgörelse är motbjudande..!
  Sjaskigt och förnedrande för båda parter..!
  Men mest för Charlene..!


 22. Har levt ett tag skriver: 14 augusti, 2011

  Verkar finnas många illvilliga kvinnor här?! Vet ni inte hur jävlig en fd fru kan vara? Har de barn idkar de gärna utpressning för att få mannen dit de vill! DET är ohållbart för ett förhållande om mannen går på det …

  Ni måste var födda igår eller så är ni på samma vis eftersom ni tror så illa om Charlene!


 23. Eileen skriver: 14 augusti, 2011

  #19 Christina Helsinki

  Alltid lika pragmatisk.


 24. Medeachintohs.blogspot.com skriver: 14 augusti, 2011

  Irene,Toppen!jag älskar den filmen!Där fick Karen!


 25. Marianne3 skriver: 14 augusti, 2011

  #12
  Synes faktisk ikke man skal kalde Nicole Coste en golddigger. Ingen tvivl om at fyrst Albert altid har været glad for hende og beholdt kontakt med hende og sønnen, men måske en umulig kærlighed helt fra start, da fyrst Rainier var imod forholdet, så kan man selv gætte sig til grunden.
  Fyrstinde Charlene må have giftet sig med en mand, hvis kærlighed til hende, hun tvivler på, siden hun handler så drastisk — ikke det bedste fundament at bygge et ægteskab på.


 26. Christina Helsinki skriver: 14 augusti, 2011

  #20

  Vid närmare eftertanke tror jag att du har rätt.

  Det är inte synd om barnen, varför skulle de sakna, sådant som de aldrig har haft, ett gammalt tradionellt familjeliv; mamma, pappa och barn.

  Nu då män gifter sig med varandra, kvinnor likaså, kunde Albert få rätt att gifta sig med alla de kvinnor han har barn med.

  Det skulle vara “smaskens”.

  Världen går ändå framåt. LOL


 27. snickarjohn skriver: 14 augusti, 2011
 28. Irena skriver: 14 augusti, 2011

  Kärlek och tvång passar ihop som olja och vatten; vägrar att blanda sig med varandra. Hon kan vinka adjö till honom inom kort…och sälla sig till det oändliga gäng av bittra kvinnor genom historien.


 29. Observant skriver: 15 augusti, 2011

  Om Nicole Coste väntar ett andra barn med Albert tyder väl detta på att det egentligen är henne han vill dela sitt liv med och paret blir nog oskiljaktliga när Charlene har fött Alberts barn. Jag tycker definitivt inte synd om Charlene – hon synes spela teater. Bilderna där hon och Albert står och vaggar på olika dansgolv ser så otroligt fåniga ut.


 30. Karina skriver: 15 augusti, 2011

  Jeg synes heller ikke det er synd for Charlene, tværtimod tror jeg hun er ved at udvikle sig til en primadonna, så det på længere sigt er synd for fyrst Albert. Charlene spiller højt spil, jeg tror hun taber det spil.

  Hvordan er arvereglerne egentlig i Monaco ? Havde han i virkeligheden intet andet valg end at gifte sig, for at sikre Monaco ikke bliver lagt ind under Frankrig, når han gik bort og der ingen legal arving var? Eller ville Monaco måske blive en lille republik i stedet for et fyrstedømme?


 31. Emma_H skriver: 15 augusti, 2011

  30# även Alberts syskonbarn räknas idag som tronföljare
  se bifogad länk: http://en.wikipedia.org/wiki/Line_of_succession_to_the_Monegasque_throne


 32. snickarjohn skriver: 15 augusti, 2011
 33. olga61 skriver: 15 augusti, 2011

  # 27 ; 32 – Vilka fantasier lever på nätet …

  Ja , det är lätt att fota ihop vilket släktträd som helst…verkligheten är bara att regent i fråga bildade familjtn med helt annan kvinna…


 34. signe skriver: 16 augusti, 2011

  här finns ju många åsikter precis som det ska vara ! Jag tycker ändå det är viktigt att Charlene inte lägger sig i Alberts relationer med hans barn och deras mammor utan låta dem träffas så mycket de vill det är jätteviktigt att barn har båda sina föräldrar.Det är ju också konstigt om systrarnas barn står med i tronföljden och inte Alberts!?
  Om det stämmer att Albert väntar sitt andra barn Coste så är det väl henne älskar och vill leva med! Att Charlene vill bli så förnedrad är ju också konstigt ……hade jag varit i den sitsen hade jag tagit ut skilsmässa på stört och rest hem eller det bästa att aldrig gift mig med den mannen. Hon måste ju varit medveten om hans liv hela tiden och att tro att det ska bli bättre vid ett giftermål är helt fel. Charlene får nog ingen bukt med sin make utan han kommer befolka halva Monaco och övriga världen !!!


 35. Ulla Forsman skriver: 16 augusti, 2011

  Men skandalerna kanske är önskad PR för Monaco. Folk vill ju gärna läsa om sådant som är okonventionellt, t.o.m. skandalöst. Albert kan konsten att överraska, vad ska hända i Monaco i framtiden? Jag är intresserad i varje fall.
  “Bad publicity is often the best publicity”, sägs det.


 36. Irene Björkeroth skriver: 16 augusti, 2011

  ja, den här historien bådar inte gott för framtiden för någon?
  kanske blir en tragisk upplösning ännu en gång i furstedömet?


 37. Gunilla skriver: 16 augusti, 2011

  Undras varför Charlene gifte sig med Albert.


 38. tina skriver: 18 augusti, 2011

  Och han borde sätta upp regler för henne och hennes klädsel!


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar