Charlene på Peace & Sport

Charlene på Peace & Sport
Annons

ste_charlene_2

Furstinnnan Charlene kom häromdagen till galan Peace & Sport.

Häromkvällen var det stor gala på Sporting i Monaco, Peace and Sport. Furstinnan Charlene fanns på plats och delade ut flera pris under kvällen. Organisationen Peace & Sport vill förena sport och kampen för fred i världen.

Annons

ste_charlene

Furstinnan Charlene på gala för freden.

ste_charlene

Furst Albert förklarar organisationen så här:
– Sport har en unik förmåga att ena folk, oavsett religiös, social eller etnisk bakgrund. Jag är övertygad om att sport kan hjälpa till att skapa fred.

Av Agneta Nisbeth
Foto: Stella Pictures

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

9 kommentarer till “Charlene på Peace & Sport”

 1. caterineg skriver: 11 november, 2013

  Jag är väl inget modeorakel men med dessa breda axlar borde man kanske inte ha sådana urringningar, även brudklänningen var ju sådan. Hon har en simmarfigur med breda axlar och smal underkropp och borde kanske inte fokusera på det viset hon gör. Men visst hon är snygg ändå.


 2. matilda skriver: 11 november, 2013

  #1. Vad är det för fel på "simmaraxlar", breda axlar? Charlene är en fd simmare, en kvinna i en frisk, vältränad, atletisk kropp med muskler. Det är väl ingenting att skämmas för eller försöka att gömma? Hellre en frisk atlet en än pinnsmal porslinsdocka. Jag tycker personligen att hon är ursnygg. Hon kör en egen stil och visar att "less is more"!


 3. Marie skriver: 11 november, 2013

  Jag håller fullständigt med dig, Matilda! Medan de flesta andra kungliga damer ser ut som klonade kopior med långt hår och gnistrande juveler i överflöd blir Charlene med sin avskalade, enkla stil mer genuin och unik!


 4. Lydia skriver: 11 november, 2013

  När förväntas hon producera arvinge då? Hör aldrig nåt om det. Det var ju ett tag sedan bröllopet stod.


 5. Mich. skriver: 12 november, 2013

  #2 mathilda,
  — Charlene har usædvanlig bredde axlar, selv for en tidl. topelitesvømmer. Måske er de ikke fremkommet helt uden brug af andet end daglig træning. Hun er 37-38 år og hun har været samtidig med skandalerne om brug af præstationsfremmende midler, netop indenfor svømning og atletik. Kontrollen blev intensiveret forud for OS i Kina 2008 … og det forlød først, at Charlene ville deltage, men hun stoppede, som aktiv topsvømmer, ganske kort tid før. Har hun brugt noget, det behøver ikke at have været på listen over ulovlige ting dengang, men kan have givet hormonale forstyrrelser, og være en grund til, at hun har svært ved at blive gravid.


 6. matilda skriver: 12 november, 2013

  #5 Hur vet du detta? Källa?


 7. Mich. skriver: 12 november, 2013

  # 6 mathilda, — Ved hvad ? De ting jeg nævner har stået omtalt i aviser og ligger ude på internettet. Charlene datede Albert i 2008 og derfor blev det omtalt, at hun trænede til OS og ville deltage, hvad hun så ikke gjorde alligevel.Hvis du havde lidt kendskab til svømmesporten fra den tid, så ville du vide nødvendigheden af, at man skærpede kontrollen. De kinesiske kvindelige svømmere lignede alt andet end kvinder og vandt alt, og havde skabt mistanke/skandaler i gennem flere år. Du må selv finde/google det frem på internettet. Om Charlene skrev jeg HVIS (har) – og at det kunne være en grund til hendes evt. besvær med at blive gravid, hvilket jeg går ud fra, hun gerne vil blive, med tanke på hende og Alberts alder! Er det min baggrund du vil vide? — ja så er den menneskelige fysiologi og dens påvirkning en del af mit daglige arbejde.


 8. gunda skriver: 12 november, 2013

  håper inderlig at det snart kommer en kunngjøring om at hun er gravid. Hun er vel snart 36 om jeg husker rett, og 2, 5 år siden bryllupet. Men barn kommer ikke på bestilling. Albert har jo vist at han kan med sine to fra før.


 9. matilda skriver: 12 november, 2013

  #7 Jag ville veta vad du har för bevis för att Charlene skulle ha brugt noget som var på listen over ulovlige ting. Din bakgrund, nej den är jag inte intresserad av. Mitt inlägg handlade om ren källkritik till dina påståenden.
  Jag är själv gammal simmare, jag har också breda axlar, av träning ingenting annat. Att Charlene inte har fått barn kan bero på flera saker, kanske det är en stor sorg för henne och Albert? Kanske vill de vänta? Kanske kan de inte av medicinska orsaker?


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar