Charlotte Casiraghi drog alla blickar till sig

Charlotte Casiraghi drog alla blickar till sig
Annons

Charlotte Casiraghi och Alex

Charlotte CasiraghiHon är ung, vacker och stilsäker.
Prinsessan Carolines dotter, skönheten Charlotte Casiraghi, tar världen med storm.
Nu slåss alla om att få jobba med 22-åringen.
Först på tur är brittiska klädskaparen Stella McCartney.

Annons
Annons

Med sitt långa mörka hår, slimmade kropp, fantastiska leende och ödmjuka sätt är Charlotte Casiraghi, 22, Monacos stolthet. Ända sedan tidiga tonåren har hon, prinsessan Carolines vackra dotter, stilsäkert och medvetet kombinerat designerplagg och vintagefynd på ett sätt som ingen annan.
Det är ingen hemlighet att 22-åringen är modeintresserad och hon ägnar mer än gärna dagarna åt lite håglös shopping. Och nu börjar fritidsintresset löna sig! Erbjudande fullkomligt regnar över Charlotte och flera kända designers slåss om att få samarbeta med den vackra kungligheten.
På sylvassa klackar trippade Charlotte häromdagen in på framgångsrika klädskaparen Stella McCartneys privata cocktailparty i Milano. Med en gång drog hon blickarna till sig, de andra gästerna häpnade över blåblodiga Casiraghis vackra yttre. Och nu väntar fler uppdrag av samma typ. Redan nu kämpar flera kända designers om att ha Charlotte på första parkett under höstens modevisningar.

Av Johanna Fredriksson
Foto: All Over Press

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

17 kommentarer till “Charlotte Casiraghi drog alla blickar till sig”

 1. MAGGAN skriver: 28 april, 2009

  Ja en vackrare kvinna än Charlotte Casiraghi får man nog leta länge efter. Tänk er om vår Carl-Philip kunde få henne det vore väl ett perfekt par så snygga båda två.


 2. Kristina från Duvemåla skriver: 28 april, 2009

  Ja, jag håller med, Charlotte och Carl-Philip vore ett perfekt par!


 3. Bia skriver: 28 april, 2009

  Men skulle inte det vara lite vågat med den konstallationen, Kristina och Maggan?
  Anar lite rebellprinsessa och ett antal skandaler i framtiden…Är jag orättvis?
  Jag föredrar nog INTE henne ihop med Carl-Philip…Men de hade onekligen varit ett vackert och “out-standing couple”.


 4. Linda skriver: 28 april, 2009

  När jag var i 20-årsåldern hade jag hennes mamma som modeförebild, nu kanske min dotter får henne som modeförebild!


 5. Annette på Gotland skriver: 28 april, 2009

  Själv hade jag under mina tonår den framlidna prinsessan Diana som min modeförebild, åh vad jag blir nostalgisk…


 6. Irena, trädgårdsdesigner. skriver: 28 april, 2009

  Önska kan man ju alltid (ang. Carlotte Casiraghi och Prins Carl Philip) men tänk efter: Hur toktråkigt skulle inte stackars Charlotte ha det i Sverige?
  Hon är van vid medelhavsvindar, sol och oändligt, blått medelhav. Att ha allt inom räckhåll…
  Vart skulle de bo? I Värmland? Alternativet att Carl Philip flyttar till Monaco finns ju…


 7. Christina Helsinki skriver: 28 april, 2009

  Irena,
  Du har så rätt. Hur kan någon tänkande människa koppla ihop, Charlotte och C-P? Mamisen C-P, och glamourprinsessan???. Carl Philip passar jättebra för Emma. Kommer ihåg när Svensk Damtidning tyckte att Kungen och Caroline skullle vara en bra match. Sedan kom Filiberto och Victoria ihop. Tyvärr, lika barn leka bäst. Sverie har ett underbart kungahus, men utan glamour och pengar.

  Silvia var bra för Kungen. Westling passar bra för Victoria, Madeleine trots sin skönhet, får nöja sig med en bratt från Sverige. Inga adelsmän här, de har sin egen smak.


 8. LizetteCharlotteCasiraghidrogallablickartillsig skriver: 28 april, 2009

  Charlotte Casiraghi behöver inte jobba heltid eller ens halvtid, hon har mer pengar än hon kan göra av med. Men det är stimulerande att jobba lite och har man mode som favoritintresse är det extra stimulerande att sitta på första parkett hos flera modeskapares visningar.


 9. RodgerCharlotteCasiraghidrogallablickartillsig skriver: 28 april, 2009

  Maggan och Kristina. Nej Charlotte har redan ställt in siktet på Alex Dellal. Det blir dom två. De passar väldigt bra ihop, de är ett par som kompletterar varandra, de är olika. Det den ena inte har, har den andra. Det den andra inte har, har den ena. Det är behoven som styrt i detta fall.


 10. Gun skriver: 28 april, 2009

  Tror nog Carl-Philip behöver någon som är äldre än än Charlotte, men kanske prins Willam vill ha henne det vore något för britterna att bita i.


 11. Amie skriver: 28 april, 2009

  Jag hade hennes moster “värstingen” Stéphanie som idol när jag var barn, min första LP-skiva var hennes debutalbum. Stéphanie var furstefamiljens “enfant terrible”(problembarn) och vi barn tyckte hon var så häftig!


 12. Britt Johansson skriver: 28 april, 2009

  Det var tider det, man läste om henne i Svensk damtidning och “förfasade” över alla hennes killar. Hon hade massor och alla var “ruskprickar”!


 13. Estella skriver: 28 april, 2009

  Hon svenska kungariket får en tjej som Charlotte till prinsessa så har dem mkt vara stolta över. Jag själv sett henne på rivieran hon är så vacker att hon fick mig tappa andan så jag har fullförstålese om allas blickar riktas mot henne.Hon ser så äkta ut snäll och ödmjuk hon alltid varit stilmedveten och blivit beundrad av modevärlden. Tillskillnad frn många andra sessor aristokratier i hennes ålder har hon fläckfribakgrund stabil ung tjej lite skillnad på henne och bröderna. Hon är för mig en ung 2000talet mörk Grace Kelly. Jag tycker att C-P och Charlotte skulle vara det vackraste kungliga paret ngn.Hon skulle lyfta upp hela Sverige.Det så stor skillnad på henne och ex.et som försvinner i jämförelse med Charlotte.Det ju ingen tveka om att C-P föredrar brunetter så varför inte satsa på date med henne.


 14. Estella skriver: 28 april, 2009

  Varför är det så att man har bestämt sig för att C-P passar så bra ihop med alldagliga och tråkiga Emma miljonupplaga i Sverige det föredrar svenska folket. Att man inte kan sticka ut frn den lilla rammen och våga va glad istället om charlotte skulle vilja bli Sveriges prinsessa och respresentera detta land. Då skulle kanske inte man tror att Sverige är Schweiz.Alltså ursäkta men Sverige har väldigt tråkigt kunga hus det som lyfter upp kungahuset det Madeline och drottning få hon så färgstark. Jag iallafall glad över att kungen inte valde en brat tjej frn östermalm .


 15. Golfaren skriver: 28 april, 2009

  Ska hennes morbror aldrig gifta sig och få några barn INOM äktenskapet? Han börjar bli lite gammal, det är nog bäst han sätter i gång!


 16. Christina Helsinki skriver: 28 april, 2009

  Estella.

  Wishful thinking. Charlotte väljer definitivt inte en mammas pojke. Glöm bort att Monaco vill ge ett lyft för Sveriges kungahus.

  Madeleine stack till London, kom hem utan prinsar eller pengar. That´s life.


 17. RodgerCharlotteCasiraghidrogallablickartillsig skriver: 3 maj, 2009

  Charlotte och Alex har bägge vuxit upp i rika familjer. Charlottes är förstås rikare än hennes pokjväns. Han är ingen fasadklättrare. Han har suttit på översta våningen redan innan han träffade henne.


Annons

Laddar