Chris och Madeleines kärleksbevis till Adrienne – därför döps hon 8 juni

Chris och Madeleines kärleksbevis till Adrienne – därför döps hon 8 juni
Bröllopsdag och dopdag gånger två! Datumet för prinsessan Adriennes dop betyder verkligen något speciellt för prinsessan Madeleine och Chris O'Neill, samt för prinsessan Leonore!
Annons

Prinsessan Madeleine och Chris O’Neill har en dag under sommaren som betyder extra mycket för dem. Det är dagen då de blev man och hustru, den åttonde juni. Vi minns väl alla Chris tårar, deras alla kyssar, och att Madeleine fick lugna sin make som var så nervös att han var nära att svimma. Ingen kunde missa deras lycka. Den var så äkta som det bara går. Och sedan dess har de lyft denna dag även på andra sätt.

Annons
Chris och prinsessan Madeleine under bröllopsdagen 8 juni.
Chris och prinsessan Madeleine under bröllopsdagen 8 juni.

När paret födde deras första barn, prinsessan Leonore, så valde prinsessan Madeleine och Chris O’Neill att döpa henne just på denna dag, deras allra första bröllopsdag. Och vilket perfekt sätt att fira, omgivna av familjen.

Och nu sker det igen. Prinsessan Madeleine och Chris har valt den åttonde juni, deras kärleksdag, för att hedra deras tredje barn, dottern Adrienne. Hon kommer få samma dopdag som storasyster Leonore. En vacker gest, och fint att familjen under alla år framöver kommer att kunna fira en bröllopsdag och två dopdagar på samma gång!

Det var den 27 mars som hovet avslöjade att prinsessan Adrienne kommer att döpas den 8 juni 2018.

Dopet kommer att förrättas av ärkebiskop Antje Jackelén assisterad av överhovpredikant, biskop Johan Dalman och pastor i Kungl. Hovförsamlingen, ordinarie hovpredikant, Michael Bjerkhagen meddelar hovet.

Foto IBL

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

6 kommentarer till “Chris och Madeleines kärleksbevis till Adrienne – därför döps hon 8 juni”

 1. josefin skriver: 27 mars, 2018

  Firar man ofta dopdagen? Aldrig hört att sa skulle vara fallet. Inte ens KP V eller mamsell Estelle, som bada verkar tycka om “folkets hyllningar” har mottagning pa Borggarden den dagen.


  1. ananas skriver: 27 mars, 2018

   Instämmer.


 2. konsttanten skriver: 27 mars, 2018

  8 juni blir bröllopsdagen, som firas, och eftersom den även passar datummässigt, får det bli dopdag också. Tror inte de firar dopdag!

  Magdalena Ribbing var emot att sammanslå datum, utan varje händelse skulle ha sin egen dag. Det gäller då dagar som firas. Där har M R rätt som vanligt.


 3. Alfhild skriver: 28 mars, 2018

  vilken hemsk min Madde har på denna bild


  1. MONA skriver: 4 april, 2018

   Bara ett dåligt foto.


 4. Christina K. skriver: 5 april, 2018

  Nej, FIRAT har vi aldrig gjort dopdagarna. Möjligtvis att vi kommit ihåg barnens dopdagar och tänkt tillbaka på dem, hur det var då och berättat det för dem.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar