Chris ute på stan med sin mamma Eva

Chris ute på stan med sin mamma Eva
Annons

chris-eva-oneill-ibl

Eva O’Neill stannade kvar i New York och fick tid med en runda på stan med sonen Chris.

Som vi berättade under tisdagen kom Eva O’Neill till prinsessan Madeleines och Chris lägenhet under måndagen för att hälsa på den lilla nyfödda prinsessan. Men Eva stannade kvar i stan och fick chansen att prata lite extra med sonen Chris O’Neill som nu blivit pappa.

ibl-eva-chris-Oneill

Lite shopping blev det innan hon reste iväg i en taxi som Chris stannat åt henne på gatan.

chris-eva-oneill-ibl

Några dagar tillsammans i New York fick de, mor och son. Prinsessan Madeleine följde dock inte med ut på stan av förklarliga skäl, hon var kvar hemma i lägenheten med sin bebis.

Av Agneta Nisbeth
Foto: IBL

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

40 kommentarer till “Chris ute på stan med sin mamma Eva”

 1. Eva H. skriver: 26 februari, 2014

  När han visar sig med svärföräldrarna klär han upp sig, för att så fort de farit hem bli sig själv. Det är väl så´nt som kallas ögontjäneri, men han är nog glad att få vara den han är i motsatt till stackars Daniel.


 2. Flora skriver: 26 februari, 2014

  När Chris lunchade med svärföräldrarna på en lyxig restaurant klädde han upp sig som brukligt är. Ute med sin mor på sta´n i blåsten är han varmt klädd i jacka. Något att invända mot det? Ögontjäneri vill jag inte kalla det.


 3. Yankee skriver: 26 februari, 2014

  #1, Han skulle äta lunch på en fin restaurang. Han hade en sportkavaj och inte kostym. Ingenting konstigt med det.


 4. Ann skriver: 26 februari, 2014

  Eva H
  Stackars Daniel? Är det synd om Daniel? Hur då och varför? Vad vet du om honom? Känner du Daniel personligen?


 5. konsttanten skriver: 26 februari, 2014

  Eva H, löjligt ord "ögontjäneri"! Det ÄR skillnad på en kung och drottning och hans mamma!
  Chris är alltid bra klädd, men borde leva sundare.


 6. Marja skriver: 26 februari, 2014

  Christopher O´Neil var ju inne i en förnäm restaurang och lunchade med sina svärföräldrar. Då klär man sig i kavaj. Med mamman shoppade han. Hur vet du att han inte var "sig själv" med Kungen och Drottningen? Förmodligen är prins Daniel ingen "stackare" som du skriver nedlåtande, utan är i lediga kläder när han inte har officiella "apanage-plikter". Varför så hånande ton mot svärsönerna?


 7. Gunnel skriver: 26 februari, 2014

  Ögontjäneri?? Suck. Vet du ens vad det betyder?


 8. Marianne skriver: 26 februari, 2014

  1 Eva H
  Är det att " klä upp sig" och ögontjäneri att ta på en snygg blazer när svärföräldrarna ((Sveriges kungapar) kommer på besök? Därefter kommer vanlig vardag igen och då klär man sig väl i regel i vardagskläder. Hur som helst, var nog trevligt att få visa upp sin dotter för mamma Eva och vara på tu man hand med henne en stund i New York!


 9. Sandra skriver: 26 februari, 2014

  #1 Stackars Daniel? Ögontjäneri?

  Nej, jag tror att Chris och Daniel är sig själva hela tiden. Häromdagen åt Chris lunch med svärföräldrarna på en bra restaurang i stan, och var då lite mer upp klädd. Men det hör ju till. Att springa ärenden på stan med mamma är ju inte samma sak.


 10. Hej å hå skriver: 26 februari, 2014

  #1 – Det tycker jag var en löjlig och oförtjänt kommentar..! Det kanske var kallare ute den här dagen så han behövde en jacka? Och om det nu skulle vara så att han klär sig mer propert tillsammans med svärföräldrarna än med sin mor så handlar det ju både om artighet mot dem och att han (förhoppningsvis) känner sig mer avslappnad på tu man hand med sin mor.

  Det som är sympatiskt med Chris är hans artighet, han ordnar taxi åt sin mor, håller upp dörrar och verkar överlag ha fått med sig en god fostran och omtänksamhet mot andra människor.
  – Det är nåt man verkligen önskar att fler svenska killar och män skulle ha också!


 11. Eliza skriver: 26 februari, 2014

  Just det . Fin restaurang med svärmor och svärfar och snygg klädsel. Vardagsshopping i blåsigt NY och vardagskläder. Helt normalt.Vad har detta med Daniel att göra ?


 12. Pboo skriver: 26 februari, 2014

  Härliga, glada bilder – även om det ser ut att vara riktigt blåsigt och kallt! Både Chris och hans mamma är mycket snyggt klädda, inte så mycket "vardagsklädda" i mina ögon, eller så är det att när jag klär mig "vardagsklädd" så är det jeans, t-shirt och tröja som gäller! Tur att vi alla är och har rätten att vara olika!


 13. wiwiCarine skriver: 26 februari, 2014

  #1: Nu råkar det vara en exklusiv Burberry jacka som Chris bär så han är väl inte direkt illa klädd för dagens shoppingrunda med sin mor.


 14. Sthlm skriver: 26 februari, 2014

  Underbara bilder på mor och son. Båda är välklädda.


 15. Marguerithe skriver: 26 februari, 2014

  Nu kommer de snyggare kläderna fram som man anar fanns i hans fyllda garderober. Hans glädje över att ha blivit pappa är mycket synlig och då automatiskt mer intresserad av sitt eget utseende och hur han värderas utifrån. Trevligt att se.


 16. emma_h skriver: 26 februari, 2014

  eva h
  uppenbarligen så bjöd dessa 2 dagar på olika väder… sol respektive kall blåst. har inte du olika plagg för olika sorts väder?? själva syftet för dagen: en finare restaurangmåltid med svärföräldrarna visavi informell shoppingrunda på stan+promenad med mamma utomhus ger viss fingervisning…
  att göra Daniel till offer att ömka är inte rättvist då han frivilligt valde sin nuvarande tillvaro efter cirka 10års väntan ej omedveten om dess villkor på gott o ont


 17. gunda skriver: 26 februari, 2014

  Nå håper jeg at alle besøk fra fjern og nær tar slutt i New York så Chris kan konsentrere seg om den lille og en kone som sikkert er full av hormoner. nå kommer vel mange til å si at de har hjelp osv. Ikke det jeg mener, men han skal vel ikke ha pappaledig veldig lenge og da er det vel hyggelig å være inne og snart ta en liten tur ut med vesla som vi om noen timer får vite hva skal hete


 18. Pia skriver: 26 februari, 2014

  Men hallå! Vad är det för påhopp på 1 "Eva H"? Jag är säker på att hon menar, som jag, att Daniel fått offra mycket för sin kärlek till landets kronprinsessa. Han har gjort det med glädje för att han älskar Victoria och beklagar sig inte. Detta motsäger inte det faktum att han har bytt en vanlig tillvaro i anonymitet mot att numera inte kunna ta ett steg utan kommentarer, inte minst på den här sidan. Det är ur den synvinkeln man kan utbrista:"Stackars Daniel!". Inte är han väl direkt kungaparets "cup of tea" heller, även om han visat sig vara en gudasänd gåva till ett mycket omdiskuterat kungahus. Jag säger heja Daniel; och Victoria, som tänkte "utanför boxen" och gav Sverige en "hyvens" ny prins. (För säkerhets skull: jag har inget emot Chris.)


 19. Eva H. skriver: 26 februari, 2014

  Tack Pia ! Jag tänker också på att Daniel aldrig har fått kungaparets offentliga uppmärksamhet, ute på restarang t.ex., som Chris och Jonas. Han verkar jobba i motvind, hoppas att det lönar sig i längden.


 20. annica, helsingfors skriver: 26 februari, 2014

  "18 Pia

  Tack Pia, dina kommentarer är alltid kloka och insiktsfulla. Den (nästan) enda vettiga på kommentarfälten 🙂


 21. Humaniora skriver: 26 februari, 2014

  Chris verkar befinna sig i det härliga glädjerus som drabbar de flesta av oss när vi blir föräldrar. – En harmoni, tillfredsställelse och lycka som överstiger allt annat i livet….!!


 22. Tanten skriver: 26 februari, 2014

  Varm jacka som är snygg eller kavaj? Ser ingen skillnad. Olika väder och beroende på vad man ska göra är det väl helt naturligt. Tycker Chris ser riktigt proper och fin ut även i jackan. Snygga skor också.


 23. Mona skriver: 26 februari, 2014

  Jag är övertygad om att Daniel och kungaparet träffas
  betydligt mer än vad ni tror. Kanske på en riktigt fin restaurang.
  Media är väl dem inte i hasorna hela tiden.
  Tror ni på fullt allvar att det bara är det som syns i media
  som är deras liv? Minst 95 % av tiden är det utan media bevakning.


 24. tina skriver: 26 februari, 2014

  Skulle jag ut och äta med kungaparet skulle jag också klä upp mig, oavsett! Vilket trams det är här.


 25. Pia skriver: 26 februari, 2014

  19 "Eva H" och 20 "annica, helsingfors". Vad glad jag blir av Era ord. Lite varm om kinderna blir jag också. Jag bugar och tackar. Era ord lyser upp den grå februaridagen. Jag tycker inte om orättvisor och då måste jag säga ifrån. Varsin kram och tack igen från "Pia".


 26. Save skriver: 26 februari, 2014

  Villken super kvinna är Chris mor!!! Så skulle jag också villja se när jag är 75 år gammal.


 27. Erik skriver: 26 februari, 2014

  Såg en annan bild på Chris mamma och hon såg ut som en fågelskrämma. Detsamma på lysningen med flera tillfällen. Tanten har för korta kjolar och för mycket botox-

  Märkligt att hon bor på hotell i NY. Ingen att bo hemma hos?


 28. Vera L skriver: 26 februari, 2014

  Förstår, att Kungen är glad för, att han har fått en svärson, som
  är världsvan, bildad och därtill högt utbildad. Chris behövde inte
  gå i prinsskola för dyra apanagepengar. Man måste förstå, att
  Daniels väg till prinstitel blev lång, eftersom han skulle göras om
  helt och hållet. Det skulle se ut, som om han var någon annan, än den han var. Kan tycka det var synd, men det var nog ett krav
  från svärfar.


 29. gunda skriver: 26 februari, 2014

  # Pia. flott at du skriver så fine ord om Daniel. det fortjener han.


 30. Britt PerssonChrisutepåstan skriver: 26 februari, 2014

  Vera L
  Denne Chris behövde inte gå i prinsskola, han har ju gått på internatskola och pga föräldrarnas pengar studerat vidare och umgåtts med jetsetfolket! Själv har han ju tjänat en hel del som fondmäklare och vill säkerligen inte lämna sitt bekväma liv.
  Men att nedlåta sig till att kritisera prins Daniel och skriva att han har måst göras om helt och hållet för att passa kungen stämmer säkerligen inte! Daniel ville säkerligen sätta sig in i så mycket som möjligt för sin framtida roll som prinsgemål!
  Pengar värderas ibland för högt och om man skulle tro på alla superlativer om Chris så är han utan motstycke!


 31. Karin Nilsson skriver: 26 februari, 2014

  "Minst 95% av tiden är de utan mediabevakning"!
  Betyder inte det samtidigt att de bara representerar 5 % av sin tid?


 32. moi skriver: 27 februari, 2014

  Dags att dra ett streck i debatten nu kanske?
  Moi


 33. Maria skriver: 27 februari, 2014

  26. Jag är snart 75 år men skulle aldrig vilja se ut som Chris mamma!
  Är hon rädd för att bli gammal????


 34. Hilde skriver: 27 februari, 2014

  Vera L
  At Chris ikke har gått" prinsskola" skyldes ene og alene det faktum at han ikke er prins.
  Han er en vanlig mann og trenger således ingen "prinsskola".
  Forøvrig kan jo tillegges at kongen har gått i "kongeskole" hele livet akkurat som Victoria har gått i dronningskole. Også Mary.Mette-Marit,Sonja,Silvia m.f har også gått i "prinsesseskole" så hvorfor ondgjøre seg overfor Daniel?


 35. Ingrid skriver: 28 februari, 2014

  33 Maria

  Fråga drottningen vad hon är rädd för?


 36. realist skriver: 1 mars, 2014

  31 Karin Nilsson
  snarare representerar de 0,5% av sin tid


 37. Ewa skriver: 2 mars, 2014

  Chris har börjat le! Underbart!


 38. Marguerithe skriver: 2 mars, 2014

  "35"
  Ingrid varför är du alltid ironisk och elak utan anledning mot Kungafamiljen? Det är trist att behöva lägga tid på att bemöta fullständig avsaknad stil.


 39. Marguerithe skriver: 2 mars, 2014

  "33" Maria,
  Jag trodde att det var mänskligt att vara rädd för att bli gammal, och att de flesta är det.
  Att kunna möta åldern med tillförsikt är avundsvärt, men jag tycker inte det är fel att ha lite längre blont hår som Eva O´Neill om det stämmer med rörelsemönstret hos personen. Hon verkar röra sig som en ung person.


 40. Karin Nilsson skriver: 2 mars, 2014

  Det finns väl ingen anledning att vara rädd för att bli gammal? (om man bortser från hur de gamla behandlas i dagens samhälle)
  Vi startar alla från noll och ingen är odödlig. I själva verket skall alla äldre som undgått sjukdomar och för tidig död bara njuta av livet så länge det varar och bry sig skit i vad andra tycker om deras livsstil. Efter att ha skött båda mina åldriga föräldrar till slutet i deras hem och fått ta del av deras tankar om livet, åldrandet och döden har jag ingen rädsla för vare sig åldrandet eller döden.


Annons

Laddar