Daniel Nyhlén om nya turer i bostadsbråket om Villa Parkudden

Daniel Nyhlén om nya turer i bostadsbråket om Villa Parkudden
Annons
Villa Parkudden.
Villa Parkudden.

Just nu är kungen inblandad i ett hyresbråk rörande den omdebatterade Villa Parkudden,vår egen kungliga bloggare Daniel Nyhlén berättar om nya turer på sin blogg.

Daniel Nyhlén avslöjar nya turer kring den tidigare tilltänkta bostaden för prinsessan Madeleine och hennes forne fästman Jonas Bergström, Villa Parkudden på Djurgården i Stockholm. Nu har en professor beslutat sig för att ta upp kampen om sitt hyreskontrakt.

Annons

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

5 kommentarer till “Daniel Nyhlén om nya turer i bostadsbråket om Villa Parkudden”

 1. Pia skriver: 6 maj, 2010

  Lycka till professorn!!


 2. Sickan skriver: 6 maj, 2010

  Profersson gick ju med på att flytta från början!!
  Lycka Till Kungen 🙂


 3. Håkan AlmgrenHåkan skriver: 6 maj, 2010

  Onödigt bråk, villan tillhör kronan.


 4. mb skriver: 6 maj, 2010

  Vad är det för onödigt med ett bråk där hyresgäster kastas ut efter 20 år? Inte vet jag men jag antar att barn växt upp där etc. Det enda onödiga med detta är att kungen eller hovet eller vem som nu saknade omdöme satte igång hela proceduren. Sådant här försäkrar man sig om att kunna genomföra snyggt innan man ens börjar. Villan tillhör Statens Fastighetsverk och är det så här hovet tror de kan hantera statens egendom bör vi nog se över reglerna för kungens nyttjanderätt av våra fastigheter.


 5. mb skriver: 6 maj, 2010

  Plus att jag ifrågasätter det kloka i det hela. Även om kungen skulle vinna det här, hur snyggt ser det ut att monarken kastar ut människor ur deras hem? Man kan nästan se rubrikerna. Och bilderna. Tänk om barn bor i huset, kungen borde besinna sig, strider i hyresnämnden och tvångsavhysning av barnfamiljer (jag spekulerar nu värsta möjliga scenario), ja det är inte den typ av publicitet jag skulle skaffa mig om jag hade ett val. Och för vad? För att hans dotter plötsligt sett ett hus hon vill flytta in? Sak samma att det redan bor människor där. Att hon redan har fått en bra bostad i Hovstallet gör inte saken bättre. Och har möjligheter att flytta in i tomma villa Beylon, eller kungliga slottet mitt i stan, eller bo på Drottningholm, eller tom köpa vad som helst på egen hand.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar