Daniel Nyhlén reder ut alla frågetecken om Sofia och Carl Philip

Daniel Nyhlén reder ut alla frågetecken om Sofia och Carl Philip
Annons

Prins-Carl-Philip,-Sofia-ny

Är ni nyfikna på att veta vad prins Carl Philips nära och kära reagerar på nyheten om att han i största hemlighet träffar Sofia Hellqvist? Då måste ni se vad Daniel Nyhlén hade att säga om detta.

Missade du fredagens kungliga snack i “Förkväll” kan du kolla in klippet här och se vår kungliga bloggare Daniel Nyhlén reda ut alla frågetecken kring den omtalade romansen mellan prins Carl Philip och Sofia Hellqvist.

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

3 kommentarer till “Daniel Nyhlén reder ut alla frågetecken om Sofia och Carl Philip”

 1. Pomperipossachintohs.blogspot.com skriver: 12 april, 2010

  Det värsta skvaller?


 2. Maggie skriver: 13 april, 2010

  “Är ni nyfikna på att veta vad prins Carl Philips nära och kära på nyheten om att han i största hemlighet träffar Sofia Hellqvist? ”

  Mycket kontstig svenska


 3. Marie Johansson skriver: 16 april, 2010

  Vad är det med dom kungliga? Å ena sidan skall man inte säga du och det är prinsen hit och prinsen dit, å andra sidan hittar man partners som dom flesta av oss har svårt att respektera. Verkar finnas en viss dekadens bland dom kungliga,först i Norge, nu skall även vi få det samma. Dom danska prinsarna var väl ganska omdömeslösa också innan dom stadgade sig. Heder ändå till Victoria som valde en man utan “förflutet” och som tycks ha fötterna på jorden.
  Signatur “Vägra fjäsk”


Annons

Laddar