Daniel på fotbollsmatch i Solna – AIK mötte Syrianska

Daniel på fotbollsmatch i Solna - AIK mötte Syrianska
Annons

Prins Daniel ses här på på läktaren under den allsvenska matchen i fotboll mellan AIK och Syrianska FC på söndagen i Friends arena.

Prins Daniel bor som bekant i Haga, inte långt från Friends Arena. Och häromdagen var han på den allsvensk fotbollsmatchen mellan AIK-Syrianska, ni ser honom på läktaren på bilderna här. Matchen slutade 0-0.

Annons

Av Agneta Nisbeth
Foto: Patrik Österberg/All Over Press

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

29 kommentarer till “Daniel på fotbollsmatch i Solna – AIK mötte Syrianska”

 1. Marguerithe skriver: 8 april, 2013

  Sympatiske Daniel! Alltid folklig och naturlig.


 2. Humaniora skriver: 8 april, 2013

  Perfekt klädval för sammanhanget, dessutom mycket klädsamt och snyggt! Fortsätt på denna linje Daniel – du har allt att vinna!!


 3. ingela skriver: 8 april, 2013

  Han ser mycket trevlig ut!

  #1 Marguerithe vad menar du när du skriver att Daniel är folklig?


 4. Palle skriver: 8 april, 2013

  en prins skall inte konsumera fotboll (folkets opium)


 5. Gunilla Lätt skriver: 8 april, 2013

  Vilken kille…kul att se honom i något annat än mörk kostym och slips.

  Även som prins kan man väl vara snyggt klädd utan kostym och slips.

  Gunilla


 6. PBoo skriver: 8 april, 2013

  Två olika matcher, två olika tillfällen – “kräver” olika kläder/stil! Den förra matchen var en landskap och P Daniel var där i egenskap av Prins och representant för Sverige (precis som statsministern). Här är han i egenskap av icke representant för Sverige utan i egenskap av privatperson som går på en match där “hans” lag spelar sin allra första match på sin nya hemmaplan – Friends Arena. De flesta människor klär sig efter tillfället. Sen finns det personer som tror de är intressant om de kommer i exv. jeans till ett bröllop, begravning, 75-års fest osv! Människor med mer finess och bra självförtroende klär sig utifrån respekt o sammanhang!


 7. Sthlm skriver: 8 april, 2013

  Inget fel på Daniel när han representerar, men efter att själv ha testat på högskoleprovet kan jag inte låta bli att fundera över hur han kunde prestera så lågt, som han tydligen gjorde. Att representera på den nivå som han gör med så bristfälligt resultat på det aktuella provet är inte dåligt.


 8. Marguerithe skriver: 8 april, 2013

  “3” Ingela,
  Daniel är och förblir den trevlige väluppfostrade man han alltid varit. Han är jordnära nog att inte låta sin nya titel stiga honom åt huvudet.


 9. PBoo skriver: 8 april, 2013

  # 7 Sthlm

  Finns många som gjort dåligt ifrån sig på högskoleprov, men som gjort väldigt väl ifrån sig i akademiska sammanhang, inom olika väletablerade yrken, som egenföretagare m.m., m.m. Finns personer som gjort väl ifrån sig på högskoleprovet, men som inte lyckats i akademiska sammanhang, inom olika väletablerade yrken, som egenföretagare m.m., m.m. Livet är bra mycket mer månfascitterat än ett högskoleprov!


 10. La Principessa skriver: 8 april, 2013

  #7, Sthlm
  Genom att konsekvent kryssa i samma svarsalternativ genom hela provet lär du sluta på 0,2. Så D:s resultat är uppseendeväckamde lågt, ja.


 11. inga-lisa skriver: 8 april, 2013

  #7 Då fick du tillfälle att tala om att du gjort högskoleprovet med skapligt resultat. Om jag inte läst alldeles fel handlade artikeln om att Daniel besökte en fotbollsmatch!!!!


 12. Maja skriver: 8 april, 2013

  #7, 10
  Lågt resultat från högskoleprovet är en förutsättning för att halka in i kungahuset och har som arbetsuppgift att gå på fotboll.


 13. Humaniora skriver: 8 april, 2013

  4. Idag kan man inte säga att fotboll är “folkets opium”. Intresse för denna sport står numera att finna inom alla samhällsgrupperingar.
  Däremot skulle jag vilja beteckna vissa tv-serier såsom “opium för folket”. Med detta avser jag vissa realityserier, där syftet tycks vara att “ge folket vad folket vill ha”……………!!?? Lite s-x, glamour och allmänna relations-/otrohetsproblem.
  istället behöver vi betydligt fler kvalitetsprogram, där människor tvingas tänka till, ifrågasätta och omvärdera.
  – Fast det kan ju skapa problem för etablissemanget ifall vi människor börjar reflektera för mycket………………?! Då kanske vi ser och inser felaktigheter/brister som vi helst inte bör se för ett betryggat upprätthållande av “status quo”. -Säkrast då med lite “folk-opium” som på ett behagligt sätt grumlar intellektet!!


 14. Humaniora skriver: 8 april, 2013

  9. Tack PBoo för din insiktsfulla kommentar!!


 15. mona skriver: 8 april, 2013

  Man kan ha en dålig dag när man gör provet. Så enkelt är det inte.
  Pröva orddelen får ni se.


 16. Sara skriver: 8 april, 2013

  Jag har skrivit högskoleprovet 2 gånger! Den första gick jag bara dit för att se hur det var. Jag hade inte förberett mig ett dugg och ansträngde mig ingenting, resultatet var inte super men det var ju förväntat.
  Det är många som bara går dit för att testa lite. Det var antagligen det Prins Daniel gjorde. Eller så är han gravt förståndshandikappad, men det är inte så troligt!


 17. Linnea skriver: 8 april, 2013

  Här var Du riktigt bra klädd för för fotbollsmatch,vår Prins.
  Nu kan väl ingen klaga!


 18. Birgitta skriver: 8 april, 2013

  Håller verkligen med de som lämnat positiva kommentarer om Daniels klädval.
  Äntligen har han valt klädsel efter vad han gör! Fortsätt så. Det vr verkligen snyggt


 19. Plusprenumerant skriver: 8 april, 2013

  Snälla SVD ni hela tiden igenom dessa långa kommentarer ????
  10 rader skriver ni, men det stämmer ju inte.


 20. Tina skriver: 8 april, 2013

  19. Instämmer..!
  Dessutom ju längre drapa desto ointressantare..!


 21. Birgitha skriver: 8 april, 2013

  #6. Instämmer.


 22. Olga skriver: 8 april, 2013

  Bra Victoria, att du hade gömt slipsen!


 23. ingela skriver: 8 april, 2013

  #8 Marguerithe då är jag med. Men vem säger att han är samma kille som innan han blev prins? Det kan ju bara någon som känner honom väl tala om.

  Lite stelare tycker jag att han har blivit sedan giftermålet. På bilder ser hans leende ibland mycket ansträngt ut.


 24. Maryou skriver: 8 april, 2013

  Daniel kanske hade svårt för den teoretiska biten i skolan och klarade bättre av den praktiska. Därav också hans sämre prestation på högskoleprovet.


 25. Gerlinde skriver: 8 april, 2013

  Liebe Schweden,
  schätzt euer Königshaus, schaut nicht auf die Kleidung, sondern auf das was die Mitglieder des Königshaus tun.Sie tun viel,viel mehr, als wir aussenstehende sehen können Ich mag diese Familie.
  Schöne Frühlingsgrüsse aus Deutschland..


 26. Karin Nilsson skriver: 8 april, 2013

  # 6. Varken statsministern eller Daniel representerade Sverige när de gick på landskampen. De var där som privatpersoner.
  # 1. Känner du Daniel personligen? Hur vet du annars att han alltid är sympatisk, folklig och naturlig? Det är väl inget fel på honom men att ösa lovord över honom bara för att han går på en fotbollsmatch är väl att ta i lite för mycket.


 27. Hilde skriver: 9 april, 2013

  Sthlm
  Men det er vel ikke så merkelig.
  Evnen til å representere har jo ingenting med hvilke betyg man fikk på en enkelt prøve i skolen. Det krever andre kunnskaper og kompetanse enn gode betyg i matematikk eller geografi. Du kan være en god advokat selv om du fikk dårlige betyg i kjemi eller matte. Du kan være en god arkitekt selv om du fikk dårlig betyg i gym,religion eller geografi.
  Ettersom mange er så opphengt i dette høgskoleprovet, vet dere hvilke resultat Victoria, Carl-Gustaf, Madeleine og Carl-Philip fikk på sin prøve?


 28. Hilde skriver: 9 april, 2013

  Maja
  Sara #19 skriver at hun har tatt prøven flere ganger. Det kan vel tenkes at Daniel oppnår et annet resultat om han skulle ta denne prøven en gang.


 29. Hilde skriver: 9 april, 2013

  En gang til skal det stå i #28.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar