Daniel Westling – får han en roll som toffel?

Daniel Westling - får han en roll som toffel?
Annons

Daniel-Nyhlén

I Förkväll i fredags diskuterades Daniel Westlings framtida roll. Prins Philip och prins Henrik har redan motsvarande roll som Daniel en gång kommer att få. Toffel – eller inte? Ja, det är frågan…

Annons

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

13 kommentarer till “Daniel Westling – får han en roll som toffel?”

 1. Meta Eriksson skriver: 22 mars, 2010

  Toffel? Urlöjligt att ens tänka tanken när det gäller Daniel. Han är en fantastisk kille som jobbat sig upp från ingenting. Han är inte född med “guldsked i mun”. Hur hans och Victorias liv kommer vara med häsynstagande till varandra är väl i allra högsta grad deras ensak. I ett äktenskap är det respekt till varandra som är nyckeln till lycka. Det tror jag de här två personerna klarar alldeles utmärkt utan att en massa journalister och TV-folk ska ha några som helst åsikter om. Sluta upp med att skriva och prata en massa nedväderande saker om Daniel. Försök se killens fanstiska potensial. Av Daniel finns mycket att lära hur du ska bli en bättre människa.
  Om Daniel någon gång kanske måste stå tillbaks något så är det naturligt eftersom Victoria kommer bli drottning i framtiden. Men jag är alldeles övertygad att de här två intelligenta persionerna löser detta på ett utomordentligt sätt som pasar dom.


 2. Bjurfors skriver: 22 mars, 2010

  Urfånigt, undrar vilken Daniel som är toffel???


 3. Margarethasolsken skriver: 22 mars, 2010

  Daniel blir prins och kronprinsessan Viktoria , drottning i framtiden.I sin relation är de säkert jämnbördiga. Viktoria “Sveriges ansikte utåt i världen”tillsammans med maken. Den här frågan är ett dåligt val!!


 4. Louise N skriver: 22 mars, 2010

  Jättebra skrivit Neta, Håller med till fullo! Både Daniel o Victoria vet ju hur det kommer bli i framtiden, men det är ju en himla skillnad på det officiella livet med Victoria som drottning och deras privata liv där de säkerligen är jämställda – varför diskuteras ens en sån här DUM fråga?!


 5. Bridget skriver: 22 mars, 2010

  I ett normalt förhållande tror jag inte Daniel skulle bete sig som en toffel men man måste ju ändå tillstå honom att uppgiften som make till landets kronprinsessan ändå inte bli en lätt uppgift när den nyförälskade tiden är över och Victorias “fina kungliga gener” ska bestämma var skåpet ska stå.


 6. signe skriver: 22 mars, 2010

  Till REDAKTÖREN
  Varför ska alltid mina inlägg granskas? Ser ingen annan som ni gör det med.


 7. Solveig skriver: 22 mars, 2010

  #1
  Bra rutet Meta! Tycker precis som du.

  #6 Signe, jag blir också granskad ibland.


 8. Dembarubin.bloggspace.se skriver: 22 mars, 2010

  Signe.
  Du kan inte se vem som granskas, därför att den kommentar som granskas läggs ut synligt först när den är färdiggranskad. Medan dina kommentarer garanskas kan inte vi se dom. Bara du.


 9. Charlotte T. skriver: 23 mars, 2010

  Självklart blir Daniel en toffel!
  Titta bara på prins Philip i Storbritannien!
  Och han var minsann ingen bondpojk.


 10. Dembarubin.bloggspace.se skriver: 23 mars, 2010

  Och Daniel är heller ingen bondpojk.
  Eller är hans far bonde???


 11. Liselotte skriver: 23 mars, 2010

  Tiderne skifter….. også i et kongehus, men ind imellem virker det som om den står stille hos visse almindelig “dødelige” !
  Officielt vil de få opgaver hver for sig og opgaver sammen og ved disse er det kronprinsesse Victoria, som står i første række. Hvem er det et problem for ? Det svenske folk ? 🙂 I hvert fald næppe for Daniel Westling.

  Vi har en regerende dronning og hun stjæler opmærksomheden fra prinsgemalen og det har han haft det svært med. MEN det ville hun også have gjort, HVIS det var ham, der havde været konge !
  Sådan var det allerede hos parret prins Charles og prinsesse Diana.
  Og sådan har det sikkert også altid været i Sverige, at det var dronning Silvia, der vakte størst interesse under statsbesøg.
  Tror også, at kronprins Frederik kommer til at stå i skyggen af kronprinsesse Mary, men han får æren af at holde talerne, selvom han er den dårligste af dem til det ! 😉

  Også ude i det “virkelige liv” er der i 2010 mange kvinder, der har en højere stilling – måske egen virksomhed – end deres mænd, og der bliver flere og flere…..så DW får mange “lidelsesfæller” ude i befolkningen !!


 12. hilde skriver: 23 mars, 2010

  Tåpelig spørsmål.
  Hva da med mennene til en kvinnelig toppleder i næringslivet,kvinnlig partileder,kvinnlig statsminister etc. Er de også tøffel?
  Det blir feil å jamføre med prins Philip,han tilhører en annen generasjon.
  Daniel må forme sin rolle slik at den er tilpasset vår tid. Både Mary og Mette-Marit og de andre inngiftede har jo egne selvstendige oppgaver,saker de engasjerer seg i. De lever ikke sine liv i skyggen av sine menn.


 13. Dikte skriver: 23 mars, 2010

  Kvinder kan nu om dage godt gifte sig med mænd med lavere indkomst eller mindre uddannelse.

  Mænd kan også gifte sig med kvinder der har en højere uddannelse og tjener flere penge.

  Vi lever ikke i 1900 tallet!


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar