Daniel Westling nu hemma från sjukhuset

Daniel Westling nu hemma från sjukhuset
Annons

Daniel Westling på väg från sjukhuset
Daniel Westling på väg från sjukhuset

Daniel Westling är nu hemma från sjukhuset efter sin njurtransplantation. Han har därmed också återförenats med sin fästmö, kronprinsessan Victoria.

Det var i onsdags kväll vid sjutiden som Daniel Westling åkte iväg från Karolinska universitetssjukhuset i sällskap med sin livvakt. Strax dessförinnan hade han tackat sina sjuksystrar och läkare för deras insatser. Ögonvittnen berättat att Daniel såg riktigt pigg ut när han satte sig i bilen och åkte iväg.

Annons

Daniel ska enligt uppgift nu vila ut på Drottningholm där han säkert kommer att tas om hand av kronprinsessan Victoria. När hon inte är ute på något av sina många kungliga uppdrag förstås.

Av Agneta Nisbeth

Foto: Scanpix

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

105 kommentarer till “Daniel Westling nu hemma från sjukhuset”

 1. Siw skriver: 6 juni, 2009

  Jag tycker Victoria ska göra slut med sjuklingen och skaffa sig en frisk man!


 2. Ann-Christin skriver: 6 juni, 2009

  Siw.
  Hur kan man vara så helt utan känslor som du verkar vara? Om din man (om du nu har någon) skulle bli sjuk, skulle du då överge honom? Jag hoppas att om du blir sjuk att dina ev. anhöriga överger dig då.
  Anki


 3. Monica Karlsson skriver: 6 juni, 2009

  Var nu rädd om dig Daniel! Under hela din livstid får du ju nu äta mediciner samt vara försiktig vid stora folksamlingar och de som är förkylda. Ät inte grapefrukt, grönmögelost, lakritz och bananer.
  Jag är transplanterad för 2:a gången fick min sista njure år 2000.
  Jag önskar dig allt gott och att ni båda får ett gott liv tillsammans.
  Kram
  Monica


 4. Edithedithsomavril.blogg.se skriver: 6 juni, 2009

  Du är riktigt stark Daniel!! Ta vara på tipsen du fick här av Monica även om du kanske inte läser detta så hälsa Victoria för ni i familjen är mina största idoler…

  Kram!!!!


 5. MAGGANMaggans.bloggspace.se skriver: 6 juni, 2009

  Välkommen hem Daniel och var rädd om dig, följ Monica råd sedan ställer jag mig till Edith.


 6. Gun skriver: 6 juni, 2009

  Frågar igen Hur ska han kunna vara prins???? Eller ska han vara macho och offra sig bara för att visa sig? Han vill iaf. annonsera att han åker hem tidigt sen att han har det bekvämare och fler resurser än “vanliga” som transplanterar sig har väl inget med saken att göra när man är hjälte och jäser i framsätet så alla kan se. Hemfärden skulle synas.


 7. Mariann skriver: 6 juni, 2009

  Siv och Gun!

  Skäms på er! Den ena tycker att sjuka människor inte är nåt att ha och hos den andra lyser den svenska avunsjukan igenom. Ni är bara patetiska.

  Jag är inte särskilt royalistisk men de är ju också människor av kött och blod. Önskar snabbt tillfrisknande och all lycka i världen till Daniel och Victoria. En varm tanke till Daniels pappa också!!


 8. brittaolofssonnyhetsbrev skriver: 6 juni, 2009

  Lycka till med Livet både Daniel och Viktoria. Hos alla människor finns det ljusa dagar, lite svåra dagar och mittemellandagar. Det viktigaste är att vi alla respekterar varandra. Jag känner sådan glädje då jag ser Er båda. Ni är sådana fina och duktiga representanter för vårt fina land. Kram Britta


 9. Mia skriver: 6 juni, 2009

  Victoria måste se sig om bättre nästa gång hon letar efter en man! Ta en frisk nästa gång!


 10. Gun skriver: 6 juni, 2009

  Marianne där ser du, du är inte särskilt rojalistisk av dig och därmed kanske du skiter i vilken vårat blivande statsöverhuvud gifter sig med och om denne klarar av att representera dig och mig. Är inte avundsjuk och vet också att de är männisskor av kött och blod så skippa kronan då. Det finns andra som klarar den uppgiften bättre.


 11. osis skriver: 6 juni, 2009

  Det är inte särskilt allvarligt tillstånd Daniel är drabbad av, han är opererad och får nu vila ut för att klara sina plikter. Det viktigaste är att det nu inte jamsas för mycket med honom. Kan hålla med Gun mfl att Victoria borde ha kontrollerat sin blivande mans hälsa något bättre eftersom hennes roll kärver att hon har en stark man vid sin sida. Dessutom är ju flertalet glada över att det kungliga blodet nu skulle blandas ut med lite vanligt för att ytterligare undvika de defekter våra kungligheter är drabbade av, men nu ser det ut att inte bli en kärnfrisk man vid Victorias sida. Vi diskuterade faktiskt detta tema i kompiskretsen – utför hovet fertilitetstest på ev kommande gemåler för kronprinsessan – en av hennes viktigaste uppgifter är ju att föda arvingar. I den här delen blir monarkin aldrig modern. Vi får se om framtiden producerar friska barn, vilket vi får hoppas för alla.


 12. GUDRUN SCHMIDTBIRGITSHAIRSKINTOUCHOFSWEDEN skriver: 6 juni, 2009

  JAG AR SA GLAD ATT DU AR HEMMA OCH KRONPRINSSAN FAR SKOTA OM DEJ JAG TANKER PA ER DAGLIGEN JAG AR SA GLAD FOR ER SKULL

  GUDRUN FRAN BUFFALO N.Y.

  PS SIW DU FAR EN SVART ROS OCH SKAMMAS FAR DU OCKSA HUR KAN VARA SA KALL FY SKAM


 13. Lillemor BjörkDanielkommerhem skriver: 6 juni, 2009

  Tycker att det är oerhört cyniskt att vara så avundsjuk på ett stackars par som aldrig kommer att leva som “svensson” vår kronprinsessa är en fantasktisk person som är värd all lycka hon kan få, och hoppas verkligen att de båda får vara friska och ha ett lyckligt och bra liv. Önskar dem all lycka i livet


 14. Gun skriver: 6 juni, 2009

  Lillemor Björk: Det där med att du önskar att de får vara friska är väl lite sent påkommet, Daniel ÄR sjuk och kommer att vara det i resten av sitt liv. Tror inte det är många som missunnar andra lycka etc. det handlar om, från min sida, att behålla kronan eller ej. Sen de som tror att jag ev. är avundsjuk, glöm det ,har haft en önskan att vår tronföljare gift sig med någon med kunglig bakgrund och DET har inte jag.


 15. Lillemor BjörkDanielkommerhem skriver: 6 juni, 2009

  vad är de för fel på vår drottning hon är inte född kunglig vad jag vet, daniel blir bra


 16. Mariann skriver: 7 juni, 2009

  Gun, du tog visst åt dig! Avundsjukan pyser ur varenda ord du skrivit.
  Daniel blir säkert en bra man till vårt blivande statsöverhuvud och kommer säkert utmärkt väl att representer både dig och mig och det bästa av allt, – hon har valt själv. De har valt varandra och det bådar gott för deras gemensamma framtid.

  NER MED DEN SVENSKA AVUNDSJUKAN!!!!!


 17. Dembarubin.bloggspace.se skriver: 7 juni, 2009

  Jag tror inte att Gun är avundsjuk. Vad skulle hon vara avundsjuk på i det här fallet??? Får inte ihop det riktigt. Gun och jag har inte samma åsikt i frågan, men känner ändå att hon blir orättvist anklagad.
  Tror du Mariann att hon ville ha Daniel själv…eller hur kommer avundsjuka in i bilden?


 18. Pia skriver: 7 juni, 2009

  Siw.

  Ett fruktansvärt uttalande från Siw.
  Min man drabbades av en stroke för 4 år sedan, skulle då jag skilja mig från honom. Jag lovade honom när vi gifte oss “att älska honom i nöd och lust” och det tänker jag leva upp till.

  Pia


 19. Gun skriver: 7 juni, 2009

  Marianne! Du får tycka att Daniel blir bra något du inte vet ett jota om men jag är avundsjuk för att jag har motsatt ståndpunkt vad är det för resonemang och läs Dembas inlägg VAD skulle jag vara avundsjuk på? Och som jag skrev tidigare att det är okej att hon valt honom men att hon då tar sitt ansvar och avsäger sig kronan hon hade ju inte den från början heller så det måste kännas jobbigt att den en gång har tillhört hennes bror.


 20. Monika skriver: 7 juni, 2009

  Nu får Ni väl ändå ge er!!
  Hela tiden får kronprinsessan och hennes tillkommande utstå spott och spe, har Ni inget annat för er?

  Bara för att Daniel har en vanlig “Svensson- bakgrund” är han väl ingen sämre människa för det.
  När det kommer till kritan finns det väl ingen människa som är utan fel och brister..

  Gläds istället åt att Viktoria och Daniel äntligen slipper smyga runt med sin kärlek.
  Jag ser verkligen fram mot nästa års bröllop, och jag tror absolut att de blir lika bra, om inte bättre ambassadörer för vårt land i framtiden!!


 21. Ida Eriksdotter skriver: 7 juni, 2009

  Jag håller med “Monika”. Med “Gun” kommer ingen nå´n vart. Mot dumheten kämpar även gudarna förgäves heter det ju.


 22. Gun skriver: 7 juni, 2009

  Ida Eriksdotter vad fint av dig att kalla mig dum för att jag har en annan åsikt än dig. Du är lite av en censur. Men det är väl det åsiktsfriheten handlar om när du även mästrar journalistena om vad de ska skriva om.

  Är det någon förresten som vet om Christian Westling på Sverigedemokraternas lista är släkt med Daniel, vi vet ju faktiskt så lite om honom.


 23. Britt Persson, Lund skriver: 7 juni, 2009

  Familjen Westling och kungafamiljen hoppades säkerligen på att nyheten om Daniels njurtransplantation inte skulle nå ut till medierna och därmed allmänheten. Cyniska kommentarer om att kronprinsessan nästa gång borde hitta en frisk man; vem skulle göra denna hälsoundersökning?! Eller att Victoria skulle avsäga sig kronan till sin bror om hon gifter sig med Daniel! Hur skulle det fungera? Carl-Philip har ju inte alls den utbildning till blivande statsöverhuvud som sin storasyster? Jag beundrar kronprinsessan i hennes roll men även som privatperson! Tänk vad hon måst kämpa för att få den man hon älskar! Vi är många som ser fram mot den 19 juni 2010 då de äntligen kan säga ja till varandra! Hoppas att man kan sluta upp med all denna kritik som riktats mot Daniel under årens lopp och att han och Victoria får ett långt och fint liv tillsammans!
  Jag beundrar Daniels familj, tänk mamma Eva som väntade under många timmar då njurtransplantationen ägde rum, hoppas att pappa Olle klarar sig bra med sin ena njure, så att dessa tappra föräldrar kanske får uppleva att bli farföräldrar!


 24. Gun skriver: 7 juni, 2009

  Britt Persson!

  Vill bara säga några saker så slutar jag bråka sedan. 1.Har Daniel en bättre utbildning än Carl Philip? 2. Finns det någon speciell regentutbildning? 3. Kungen hann inte heller studera och öva så mycket innan han blev kung vid 26 års ålder. 4. Kungen kommer troligen leva minst 15 år till så tid finns för prinsen att inhämta den kunskap som ev. skulle fallera. 5. Hur vet du att Victoria fått kämpa? 6. Hade inte du gjort samma sak som Eva i samma situation?


 25. MAGGANMaggans.bloggspace.se skriver: 7 juni, 2009

  Britt Persson jag håller med dig till 100% du har helt rätt i allt du säger.
  Till Gun det borde du väl veta att det finns en speciell utbildning för blivande regenter den har Victoria precis blivit klar med, men så är det så att man måste hela tiden förkovra sig i olika ämnen, vad jag ser har inte Britt påstått att Daniel ska bli kung och Carl-Philip har väl gått lite här och där och känt på olika utbildningar så vi ska nog inte jämföra Daniel med sin utbildning och CarlPhilip med sin den ene är inte bättre än den andre de är helt olika. Att inte kungen hann med någon utbildning det är vi väl alla medvetna om, han har under tiden gjort så gott han har haft förstånd till, han har också haft många att rådfråga och som hjälpt honom.


 26. MAGGANMaggans.bloggspace.se skriver: 7 juni, 2009

  GUN,MIA,SIV, OSIS man blir lite konfunderad när man läser vad ni skriver, hur kan NI döma ut folk som ni gör? Det vore kanske bättre att införa ättestupa igen, men för yngre personer, vad jag vet har kungen inte någon större makt, men det var han själv som ville ändra ordningen på tronföljden så att Victoria skulle bli tronarvingen. Det vore kanske allra bäst att avskaffa kungahuset helt och välja president i stället, då behövde ni inte ha sådana bekymmer över Victoria och Daniel.


 27. Gun skriver: 7 juni, 2009

  Maggan, nej det finns ingen specialutbildning för blivande monarker (vilket väl ändå är skönt, så de får utvecklas efter de personer de är). Universiteten i samarbete har knåpat ihop en fil.kand till Victoria. Hon har alltså plockat lite här och där efter egen smak (men God) och det har mynnat ut i en examen som andra studenter inte kan göra så DET är speciellt för henne (inte negativt). Och jag vet att Britt inte påstod att Daniel kommer att bli kung så där har du rätt men angående Carl Philips utbildning tycker jag du är ute och cyklar lite. Carl Philip har en gedigen militär utbildning sedan kan du plusa på allt det andra. Rådgivare har alltid kungar haft och kommer att ha. Kungen var absolut emot kvinnlig tronföljd, det var riksdagen som röstade igenom det efter det att Carl Philip var född som tronarvinge. Och jag har då inte skrivit något om att sjuka människor inte får finnas. Däremot kommer det att bli hårt för Daniel med nedsatt immunförsvar att hela tiden träffa mängder med människor eller få lämna återbud pg.av sjukdom.


 28. MAGGANMaggans.bloggspace.se skriver: 8 juni, 2009

  Gun vad kungen tycker och tänker, för mig har det ingen som helst betydelse, eftersom han själv har frångått att gifta sig med rätt person, och gift sig med en OS-brud som varken har någon bakgrund eller någon som helst titel. Som du vet kan alla skratta och se glada ut till det krävs inget mer än smilband och det har de flesta. Om inte annat så falskhet saknas nog inte i vårt så kallade kungahus heller vad jag kan se. Vad det gäller Carl-Philips gedigna militära utbildning, så spelar det ingen roll om han hade utbildat sig till trollkarl, så hade det förstorats upp och han kanske inte varit med mer än på några övningar, sedan hade han haft en så kallad gedigen hög utbildning. Varför tror du att rikstagen röstade för kvinnlig tronföljd? Att det inte finns specialutbildning för dig och mig till blivande monarker det begriper väl vem som helst, men det GÖRS en special utbildning för exempel Victoria. Det har med all säkerhet gjorts något för Silvia också men sedan klarade hon inte av svenska språket och gör inte det ännu efter så många år, men att ställa stora krav på Daniel det är lätt, det vore bättre att titta på Silvia som har varit SÅ mottaglig för alla infektioner haft problem med hälsan stup i ett. Jag tror inte vi behöver bekymra oss över Daniel ett enda dugg han kommer med all säkerhet att reda ut sin situation den dagen som Victoria eventuellt blir Drottning vilket jag tror inte kommer att ske.


 29. Gun skriver: 8 juni, 2009

  Maggan du har så rätt i mycket du skriver men man behöver väl inte utesluta det ena med det andra. Att riksdagen röstade igenom kvinnlig tronföljd har ju knappast något med Victoria och Carl Philip som personer att göra (Victoria var 2,5 år och Carl Philip några månader) utan det låg i tiden. Att kungen gifte sig med Silvia kunde vi inte göra så mycket åt, eftersom en kung inte behöver fråga om lov ( och i de få situationerna kan det väl vara trevligt med annat än kungligt blod), vilket en kronprinsessa måste göra. Missuppfattade dig att du trodde det fanns en klar utstakad studieutbildning för en blivande monark. Du säger att allt hausas upp det Carl Philip gör men isf. kan inte det gälla Victoria också? Daniels utbildning vet vi med säkerhet att den inte är gedigen. Att ställa stora krav tycker jag vi har rätt att göra, den ingifte ska ju ändå representera vårat land, inte hjälper det väl då hur kär de än är om den blivande inte fixar det mest väsentliga (gäller generellt). Du skriver att du inte tror Victoria blir drottning och då är det ju inget att tjafsa om, men om man som jag vill behålla monarkin kommer det i ett annat läge.


 30. Elaine skriver: 8 juni, 2009

  Jag ser fram emot Victoria o Daniels bröllop nästa år . Önskar dem all lycka och framgång i livet.Alla spekulationer om ditt och datt lägger jag på framtiden.Alla människor har samma värde,alla kan inte allt men alla kan något och man får hjälpas åt .Victoria o Daniel kommer att göra ett toppen jobb för Sverige.


 31. Maria skriver: 8 juni, 2009

  GUN,MIA,SIV, OSIS är säkert en o samma person o en kille från 3:e klass.
  Han är inte värd att kommentera mer än så här!

  Kram till Kronprinsessan och blivande Prins Daniel och

  LYCKA TILL!


 32. Gun skriver: 8 juni, 2009

  Maria! Jag är ledsen men det stämmer inte.Och 3:e klass menade du då jämbördig med den blivande prinsen?


 33. MAGGANMaggans.bloggspace.se skriver: 8 juni, 2009

  Till Gun jag kan bara tala om att jag personligen skulle inget högre önska än att Victoria och Daniel tar över så snart som möjligt senast om fem år. Du vet väl att Silvia blev inte presenterad för den gamle kungen för han godkände inte att Karl-Gustaf skulle gifta sig med en ofrälse. Varför ställs inte större krav på Silvia? det här börja bli löjligt, säg som det är istället för att gå runt, du vill inte ha varken Victoria eller Daniel i maktens boningar, däremot vill du med all säkerhet ha någon av de andra två kungabarnen där ingen av dem skulle klara av att representera vårt land så bra som Victoria. Hur skulle det se ut om Carl-Philip och Emma skulle ta över och bli Kung och Drottning? Emma med en cigarett i handen och Carl-Philip med en grep om han nu kan hålla i en sådan. Jag ställer mig till Elaine och säger Victoria och Daniel kommer att utföra ett toppen jobb för Sverige.


 34. May E. Eriksson skriver: 8 juni, 2009

  Tänka sej så många som har mkt bestämda åsikter, fn ang vår kronprinsessa och Daniel Westling. Eftersom det även är så gott som desamma som hela tiden tramsar med varandra, så kan ni väl istället maila
  sins emellan – vore inte det trevligt, så får ni ju verkligen oändlig plats och tid till , ofta, knepiga åsikter!
  Men, (följande är ett citat, är dock osäker på fr vem, KAN dock vara Gunde
  Johansson som fr början uttryckte det), följande ord tycker jag passar här:
  ” Säg int` emot folk som tramsar med en, det gör di själva om di får hålles”.
  Och visst är det så!
  M.E.


 35. Gun skriver: 8 juni, 2009

  Maggan!

  Jag vet mycket väl att Silvia inte blev presenterad för den gamle kungen av den orsak du uppger. Jag har väl inte försvarat och sagt att Silvia är bättre. Jag tycker att jag så länge jag figurerat i detta forum har varit tydlig med mina åsikter. Personligen vill jag ha manlig tronföljd och det har inget med Victoria som person att göra, utan av tradition. Sedan som det är att det är Victoria som är tronföljare hade jag hoppats på en make med kungligt påbrå tex. Nicholas von Bucquoy, comte de Longueval vilkens mormor var prinsessa av Bayern. Det finns givetvis hundratals till att välja bland. Sedan hade inte Emma dugt för mig heller (plus att det är slut emellan dem) och som du har sett har jag propagerat för en prinsessa som gemål till vår prins oavsett.

  Flera år efter bröllopet mellan Silvia och kungen kom det fram inte alltför smickrande saker om hennes bakgrund för att journalisterna var så flata och man vill så gärna fira bröllop, liksom nu. Kan inte yttra mig om Daniel som person,(mer än att han verkar ha humor och talar dialekt vilket är charmigt), som vissa som är positivt inställda till honom gör, undrar var de får den informationen ifrån eller om de känner honom. Men om man tittar på det rent faktiska som det finns info om honom om, så måste jag säga att det inte gör mig mer positiv och försök förstå alla att jag därigenom inte hatar denna människa utan att det faktiskt handlar om VAD han gifter sig till och att det inte handlar om “granntjejens” kille. Alltså det skulle aldrig falla mig in att förbjuda någon att gifta sig med den denna vill eller tvinga någon att gifta sig med någon denna inte vill gifta sig med.


 36. MAGGANMaggans.bloggspace.se skriver: 8 juni, 2009

  Gun det är nog bäst att lägga ner våra meningsskiljaktigheter det verkar som vissa har ont av det exempel May E Eriksson så för min del är det bra nu. Jag är helt medveten om att det inte är granntjejens kille det handlar om.


 37. Lena skriver: 8 juni, 2009

  Till Gun & Maggan m. fl.
  Håller med 34. May E. Eriksson:
  Sluta använda detta forum till att tjafsa sinsemellan!!! Ni hakar ju upp er på allt man kan tänka sig.
  Jag har fullt förtroende för Kronprinsessan, som själv har valt Daniel och han har valt henne. De har haft en lång prövotid att komma fram till om detta kommer att fungera. Genom media har det framkommit att Daniel klargjorde sitt hälsotillstånd för Kronprinsessan på ett tidigt stadium i deras relation. Så sluta att misstänkliggöra och insinuera! Ingen har rätt att insinuera något utan att först kontrollera fakta. Det gäller också illvilligt tal mot vår fantastiska Drottning Silvia. Hon har hela tiden gjort ett mycket gott arbete för vårt land. Hon är representativ, öppenhjärtlig, professionell och mycket omtyckt.
  Jag ser med stor glädje fram emot den 19 juni 2010 då vi får se Daniel & Victoria säga JA till varandra! Sedan börjar deras liv tillsammans på ett nytt sätt och det kommer bli härligt men också ha molniga dagar, men vems liv har inte det? Jag tror det blir BRA i slutändan!!!


 38. Gun skriver: 8 juni, 2009

  Maggan helt okej för mig också.

  May E Eriksson och Lena!

  Jag ber så hemskt mycket om ursäkt för att jag tog upp plats som ni behövde för era faktaredogörelser. Hoppas inte sidan tar slut under detta inlägg. Så ser jag fram emot att läsa era redogörelser om hur det egentligen ligger till gärna då med källhänvisning.


 39. MAGGANMaggans.bloggspace.se skriver: 8 juni, 2009

  Lena jag tror också att det blir bra med Victoria och Daniel i slutändan har inte betvivlat detta.


 40. Netaadika.bloggspace.se skriver: 8 juni, 2009

  Hej Gun. Jag tror att det verkar som om du och jag är för dumma att kommentera här. Men som den monarkist jag också är, så tror jag inte att Victoria kommer att bli drottning. En tronföljare som går och lägger sig med sin gymtränare går helt enkel bort.


 41. Netaadika.bloggspace.se skriver: 8 juni, 2009

  Till Gun igen. Håller med dig. Carl Philip är inte fel alls. Med en lämplig prinsessa eller någon ur den europeiska arostrakin. Wow!
  Min favorit, prinsessan Madeleine skulle bli världens vackraste och finaste drottning. Hon skulle få all hjälp för sitt uppdrag, märkvärdigare är det inte, men tyvärr så tror jag inte att hon eller Jonas är intresserade. But wait and see.


 42. Gun skriver: 8 juni, 2009

  Neta verkar lurt. Nu tar jag upp mer plats. Väntar fortfarande ivrigt på May och Lenas intressanta inlägg eller också menade de att kommentarsidan skulle vara tom, basta. Ursäkta min spydighet men att kommentera att man kommenterar fast man inte själv har intresse att göra det är ju också dumt tycker jag.


 43. Netaadika.bloggspace.se skriver: 8 juni, 2009

  Sjojar du Gun? Fattar nada.


 44. Gun skriver: 8 juni, 2009

  Dä ä klart ja jö Neta.


 45. Dembarubin.bloggspace.se skriver: 8 juni, 2009

  Jag tror att vilken person som helst som är uppvuxen i en kungafamilj skulle kunna axla regentmanteln. Alla har dom grundläggande kunskaperna och mer eller mindre erfarenhet av det livet. Vad krävs egentligen för att vara en bra regent. Det finns ingen norm eller någon måttstock för vad man ska kunna eller klara.
  Slälvklart passar regentjobbet bättre eller sämre för alla personer. Men vem som helst av våra kungabarn skulle klara det. Men i dagens läge är Victoria bäst rustad för det. Tror inte det finns någon tvekan om det.


 46. Gun skriver: 8 juni, 2009

  Du har slående rätt Demba och det sista är ju klart för denna person är ju fostrad för det specifikt.


 47. Dembarubin.bloggspace.se skriver: 8 juni, 2009

  Precis det Gun.


 48. Dembarubin.bloggspace.se skriver: 8 juni, 2009

  Deesutom tror jag det är viktigare att den blivande regenten är rätt person än att den blivande regentens gemål är rätt person.


 49. MAGGANMaggans.bloggspace.se skriver: 8 juni, 2009

  Jag vågar väl inte uttala mig för då får jag på nöten skulle jag tro av May och andra.


 50. Netaadika.bloggspace.se skriver: 8 juni, 2009

  OK, mina damer. Men jag tycker fortfarande att en blivande drottning skall ha bättre på sig. Hon har skämt ut sig. med sin gymälskare. Men som någon här tidigare har sagt: “Ingen ville ha henne längre” Så hon tar vad hon kan få. Är det bra? Eller? Man kan begära bättre för en framtida regent i Sverige.


 51. Dembarubin.bloggspace.se skriver: 8 juni, 2009

  Nej Neta.
  Jag tror fortfarande inte att Victoria går bort bara för att hon gick och la sig med sin PT. Det är hon som bestämmer det från och med förlovningen. Alla som måste ge sitt tillstånd har gjort det.


 52. Dembarubin.bloggspace.se skriver: 8 juni, 2009

  Det där med att ingen annan ville ha henne vet vi ingenting om. Jag skulle tro att det finns massor med killar som skulle vilja ta Daniels plats. Av olika orsaker.


 53. Netaadika.bloggspace.se skriver: 8 juni, 2009

  Jamen visst är det så Demba. Den kaxiga Victoria bestämmer.(Så länge hon kan hålla på så här). Man kan väl tycka vad man vill om det hela ändå.
  Men nu skall jag sussa. Goder natt till alla.
  Kram Demba och Maggan


 54. Irena. skriver: 8 juni, 2009

  Jag tycker att Carina Axelsson skall bli kung.


 55. MAGGANMaggans.bloggspace.se skriver: 8 juni, 2009

  NETA var det så kungen tänkte tror du, för han tog ju själv en madrass eller vad kallar man sådana, nej du vi ska nog akta oss för att hålla på att klanka på Victoria för även du måste väl ha sett att hon har BLIVIT otroligt snygg sedan förlovningen, nu är det Madeleine som har hästsvans i alla lägen. Min mamma sa alltid man ska akta sig för att kasta sten när man sitter i glashus själv.


 56. Irena. skriver: 8 juni, 2009

  Eller kanske AlexanDRE Dum(as).


 57. MAGGANMaggans.bloggspace.se skriver: 8 juni, 2009

  Irena är inte Carina kung då har trott det hela tiden för drottning kan hon inte bli. Då får vi ropa leve kung Carinoas


 58. NetaGu.bloggspace.se skriver: 8 juni, 2009

  Irena, gud vad kul. Du är med här trots allt. Gulle dej, och en stor kram!
  Så klart att Carina skall blli kung. Hade nån trott nåt annat?


 59. Dembarubin.bloggspace.se skriver: 8 juni, 2009

  Irena….oooooo…vad glad jag blev nu.


 60. MAGGANMaggans.bloggspace.se skriver: 8 juni, 2009

  Neta jag måste bara säga den var otroligt bra (att leva livet).


 61. MAGGANMaggans.bloggspace.se skriver: 8 juni, 2009

  Irena har du inte åkt ännu? eller vänder du tillbaks till oss för vi saknar dig. HA DET BRA.


 62. NetaGu.bloggspace.se skriver: 8 juni, 2009

  Irena igen. Tror du inte att jag fattade, efter en stund iaf att det var skoj med den sk franskan. Men nu har du gjort så att Johannes inte är med oss längre. Men han kommer tillbaks senare. det har han sagt. Kram.


 63. Mingo skriver: 8 juni, 2009

  Neta!
  Jag har också alltid varit monarkist, men nu vet jag inte. Skulle inte ha något emot Sverige som republik. Har från välunderrättat håll hört att det var Victoria som sprang efter Daniel. På privata fester klänger hon på honom helt öppet. Inte en “kunglig” stil precis.Hon tar nog vad hon vill ha och tänker inte på konsekvenserna . Hon är dock kronprinsessa .Dålig stil.!! Däremot har jag inget emot att hon gifter sig med Daniel, men då blir ju kungahuset ytterligare urvattnat. Det justaste vore nog att abdikera, eller hellre att vi får republik. Många av skribenterna på Sv D behandlar kungahuset som vilka kändisar som helst. Gullar och tuttinuttar.Det är vårt statsskick det gäller till syvende och sist .Tänk på det!!


 64. MAGGANMaggans.bloggspace.se skriver: 8 juni, 2009

  Nu orkar jag inte mer utan säger Natti Natti sov gott Kramis till alla som vill ha en.


 65. NetaGu.bloggspace.se skriver: 8 juni, 2009

  Jamen det är ju bara så himla bra, nu är Irena med igen, och det är bara så kul. Men jag orkar inte mer ikväll. Jag älskar er, Demba, Maggan och Irena. Sov gott och vackra drömmar.


 66. NetaGu.bloggspace.se skriver: 8 juni, 2009

  Irena, gillar dig. Natti natti.


 67. Dembarubin.bloggspace.se skriver: 8 juni, 2009

  Mamma ringde precis när jag var exalterad för att du kom tillbaka Irena. Nu stannar du väl här????


 68. Dembarubin.bloggspace.se skriver: 8 juni, 2009

  Sov gott Maggan och Neta.


 69. NetaGu.bloggspace.se skriver: 8 juni, 2009

  Till Mingo. Jag håller helt med dig om allt. Och du verkar veta vad du pratar om. Dessutom vet jag att kronprinsessan inte är så trevlig, alltså, hon är helt enkelt otrevlig när hon är med på pivata fester. Mingo??? Är du en av oss? Svara i så fall.


 70. Kiana skriver: 8 juni, 2009

  God bedring til Daniel. håper på en fin ferietid og rekonvalesens.

  ((( Kram ))) til det flotte paret. Gleder meg til bryllupet neste år!!


 71. Gun skriver: 8 juni, 2009

  Äntligen säger jag som fått slagits för mitt liv. Daniels namn hade nog en påverkan på Victoria, hon trodde att det var “ödet” som bestämt att hon skulle ha en Daniel. Sådana kvinnor finns det gott om och vissa vaknar upp och blir häpna över vem de valt, romantiska tjejer.


 72. chris skriver: 9 juni, 2009

  aldrig har lag läst så mycket trams och så mycket avslöjande av sina egna tillkortakommanden intellektuellt och humanistiskt som här. Vissa gör visst allt för att visa hur osympatiska dom är. Ni talar om människor här. Människor som kanske inte är känslokalla och oempatiska som ni. Helt otroligt faktiskt att det finns ett sådant elittänkande 2009. Man kan ju undra vilka dom verkligt sjuka är här? Nu åker jag till jobbet och försöker bekämpa ondskan. Men bra att jag blev påmind för den är trots 2009 väldigt viktig att bekämpa det är hur tydligt som helst.


 73. Vivi skriver: 9 juni, 2009

  Välkommen hem Daniel och sköt om dig!!

  Till Siv och Gun:
  Förstår inte ens varför Ni är på den här sidan? Svenska avundsjukan har nått sin botten.


 74. Mingo skriver: 9 juni, 2009

  Neta!
  Jag vet inte riktigt vad du menar med en av oss?
  Hör av dig igen!
  Kram


 75. Gun skriver: 9 juni, 2009

  Vivi!

  Det märks tydligt att du inte läst inläggen utan såg att någon annan kritiserat mig och passade på. Varför vi är på den här sidan? Jo för att vi skriver om kungligheter liksom du.


 76. Anne Nordbergsvenskdamtidning skriver: 9 juni, 2009

  Att ni orkar!!!


 77. Annika Birgestrand skriver: 9 juni, 2009

  Allihopa!

  Jag tycker ni verkar helt inskränkta allihopa.Låt dom få vara lyckliga nu.Ni vet ju ingenting om hurudana dom är.Allt är ju bara rykten.Och hur f-n vet du när hon låg med Daniel.Var ni med kanske.
  Skvallerkäringar hela bölet.Ägna er åt något nyttigare!!!!


 78. Marina Petsavano skriver: 9 juni, 2009

  Daniel kom hem från sjukhuset! Sensationellt! Vilken nyhet! Victoria som bekant är, är ju förlovad med grabben! Men varför alla skriverier om “smygande besök” från hennes sida till Daniel på sjukhuset?

  Men kära Konungen och Drottningen! Svenska folket är trött av att en sjuk person ska gifta sig med kroprinsessan! Se till att hon anulera sin förlovning. Snart behöven han en sjuksköterska som följer med honom överallt.
  Visserligen föll Victoria plantaskt för Danne under träningen. Det vet vi alla hur det går till när en man stär bredvid en kvinna. De “tänder” på varandra. Det är ounvikligt. Nu tror jag att deras “kärlek” ebbat ut, lika bra det. Victoria. Än finns det tid. Skaffa Dig en bra och frisk man från Din närmaste vänktretsen, tack. Allt annat är…historia.

  Tessan


 79. Annika skriver: 9 juni, 2009

  För det första tycker jag att du ska lära dig att stava rent. Sen tror jag inte att du förstår riktigt vad Daniel har gått igenom.Han är inte dödssjuk.Och varför skulle deras kärlek ebba ut bara för att han har gått igenom en operation.Då vet du inte vad kärlek är.Gå och gör något annat i stället.Skala potatis t.ex. Kanske du klarar av det.


 80. ps skriver: 9 juni, 2009

  Chris och Vivi mycket bra sagt!!!

  ja ni som vill ha republik kom till Finland så får ni ju se hur det är att ha en gammal gumma till president.

  Låt Victoria och Daniel vara lyckliga för de är de värda!!!


 81. Gun skriver: 9 juni, 2009

  ps:
  Jag VILL ha monarki så därför är jag inte nöjd med Victorias val.


 82. MAGGANMaggans.bloggspace.se skriver: 9 juni, 2009

  Jag vill bara att Daniel och hans far först ska bli friska innan man slår ner dem. Fattar ni inte att vi är inne på fel plats att hålla på med dessa kommentarer, de ska väl handla om att Daniel har kommit hem från sjukhuset om jag inte har läst fel, detta är inte ÅSAS hissar och dissar


 83. Gun skriver: 9 juni, 2009

  Maggan det ena leder ofta till det andra, eller hur man börjar i ena änden och slutari i en annan, så gör väl diskussionerna hemma också.


 84. MAGGANMaggans.bloggspace.se skriver: 9 juni, 2009

  Ja Gun så är det ofta hemma det håller jag med om , men nu tycker jag att det gått lite väl långt med vissa uttalanden om en person som är sjuk och vi drar en massa otäcka slutsatser det kan väl ändå inte vara riktigt.


 85. MAGGANMaggans.bloggspace.se skriver: 9 juni, 2009

  Jag säger NATTI NATTI sov Gott och KRAM!


 86. chris skriver: 9 juni, 2009

  Tänk att några få känner sig manade att tala för hela svenska folket- varav en nämnligen denna prudentliga Gun, vädjar till kungaparet att beakta att svenska folket inte är nöjd med kronprinsessans val. Kan du inte lägga fram ditt ärende direkt till dom så involverad som du verkar vara i familjen. Men en sak har du inte rätt att göra du har aldrig någon som helst rätt att föra min talan. Det är du som inte är nöjd. Och dina uttalanden om Daniels framtida hälsa eller förmåga ligger inte inom din proffession det är mycket tydligt. Jag vidhåller att det finns skrämmande inslag här och jag undrar hur framtiden ser ut om vi inte tillåter att människor blir sjuka. Ska vi sluta donera våra organ? Ska vi sluta forska och söka lösningar? Ska vi lägga energi på skvaller eller svårigheter?
  Ledsamt


 87. Ingegärd Löjdahl skriver: 10 juni, 2009

  Nu har jag läst tusen och en kommentar och åsikt om Daniel och Viktoria. Ska man skratta eller gråta åt dumma inlägg? Bernadottesläkten är kända för att bli mycket gamla. Kungen är 63 år nu. Om han lever och regerar tills han är 90 då? Det är 27 år fram i tiden , Viktoria är då närmare 60 år. Daniel något mer. Vid den åldern har dom nog skolats in flera gånger om. Ingen kommer då att bry sig för att det var en vanlig Svensson Viktoria gifte sig med. Och alla vi som suttit här nu och har åsikter sitter då på något hem, om vi lever, samt ler åt deras söta barn och barnbarn.


 88. Gun skriver: 10 juni, 2009

  Chris!

  Du läser ju som du vet vem läser Bibeln. Jag har aldrig påstått mig tala för hela nationen eller vädjat till kungen och drottningen, vad har du fått det ifrån? Inte mina inlägg iaf. Åsikterna är mina och det framgår tydligt och visst är det jag som person som är missnöjd, men du har glömt orsaken tror jag. Har tydligt skrivit att självklart är folk sjuka och vet du vad det kommer vi att vara i framtiden också, inget “fel” i det. Sedan har jag tydligen större insikt än dig när det gäller dåligt immunförsvar. Fakta man blir lättare sjuk om kroppens krigare inte fungerar och det gäller inte enbart förkylningar utan även sådant som lunginflamation etc. Så skärp dig och läs kommentarerna innan du påstår en massa osanningar.


 89. Salut skriver: 10 juni, 2009

  Det var mycket konstiga kommentarer här. Men man slutar aldrig att förvånas över vad som döljer sig i folks sinnen.Känns faktiskt olustigt läsa . Trodde ej det var sant, var tvungen gå igenom allt för att få klarhet, men blev ej klokare.

  Som tur är läser nog varken Daniel eller Victoria detta trams. Är ni vuxna människor,som håller på så här? Vad sysslar ni med i det privata? Tur man ej har såna vänner!! Hoppas ni har sundare åsikter nästa gång jag kommer in här. Vilken låg nivå!! Fy på er!


 90. MAGGANMaggans.bloggspace.se skriver: 10 juni, 2009

  Till Salut, eftersom det för dig är så låg nivå så rekommendera jag dig att avstå från att läsa vad vi” vanliga svenskar” sysslar med, det är för din del kanske bättre att hålla sig där livet inte är så verkligt.


 91. chris skriver: 10 juni, 2009

  ok gun ursäkta det var visst en av dina kompisar som talade för mig med flera men ok du kanske bara vill se det svåra men utbildad är du knappast det är tydligt. Jag rekomenderar egentligen ingen att vare sig läsa eller skriva här så självdör kanske denna hemsida- bättre den dör än själen för det goda gör det.


 92. Gun skriver: 10 juni, 2009

  Chris!

  Vet inte vem som du syftar på som min kompis. Annars är jag positiv person med forskarutbildning i bagaget, när det kommer till det kungliga har jag konservativa ståndpunkter för jag tror att monarkin är viktig i ett sekulariserat land som Sverige, därav min realism (inte negativism). Utanför denna arena tror jag absolut på alla människors lika värde och har en feministisk hållning.


 93. Åsa Berglund skriver: 10 juni, 2009

  Men Gun, du måste vara den mest trångsynta militanta rödstrumpa som skådatas! Skaffa ett liv å sluta tramsa. Å varför i hela friden är du inne på denna hemsida å gottar dig i kungligt skvaller om du inte är intresserad?
  Gör dig själv & omvärlden en tjänst, sluta upp med dina värdelösa inlägg för dom är helt kassa.
  Grattis blivande Prins Daniel till en ny njure. Organdonations-registret & transplantation behöver ett ansikte utåt & har nu fått det.


 94. Gun skriver: 10 juni, 2009

  Åsa Berglund ärligt talat fattar jag nada av ditt inlägg. Hur kan du kalla mig rödstrumpa som propagerar för manlig tronföljd och hur kan du säga att jag inte är intresserad av kungligt skvaller när det är just det jag är och säger? Är inläggen kassa för att du gillar Daniel som gemål till kronprinsessan och inte jag? Alltså jag har inte samma åsikt som dig och då är inläggen värdelösa? Alla ska tycka som du då är det bra inlägg? Vilka häftiga diskussioner det lär bli.
  Flera inlägg har haft ett väldigt rått språk och mycket mer långtgående negativ bild av tex. Daniel men det är mig du hackar på kan det vara så att du är så pass liten och sett att andra kritiserat mig så då gör du det också så slipper du anstränga dig. Smått är vad det är.


 95. chris skriver: 10 juni, 2009

  jag avser marina i detta fall och jag du är konsevativ men även konsevativa borde ha en etisk känsla vill du ha osjuka människor i ett samhälle ja då har du kommit fel- realiteter kan inte du förändra och elakheter gentemot andra tänker jag alltid bekämpa- jag vet vad vissa vill tror jag- jag tror mig också veta varför men det hör inte hit. DEt är farligt för hela samhället om man inte får bli sjuk och om man inte får älska den man vill älska sen spelar det ingen roll om man är kunglig eller bonde. Och rena personangrepp mot människor är oursäktligt.


 96. MAGGANMaggans.bloggspace.se skriver: 11 juni, 2009

  Är det någon av ER kunniga som vet hur det står till med Olle är han hemma, och hur är det med Daniel det är väl de två personerna som är viktiga på denna sidan, inte vad jag eller du eller du tycker om personen.


 97. MAGGANMaggans.bloggspace.se skriver: 11 juni, 2009

  Nu ska jag gå och fira en kille som tar studenten så jag hör av mig senare


 98. MAGGANMaggans.bloggspace.se skriver: 11 juni, 2009

  Ja nu är jag hemma men det har inte hänt ett skit på denna sidan så jag säger Natti Natti.


 99. Kerstin PaulsenUSA skriver: 23 juni, 2009

  Jag prenumererar på Svensk Damtidning och jag läser den varje vecka från sida till sida – m.a.o allt! Jag kan inte påminna mig att jag sett någonting om att kungaparet besökte Daniel på sjukhuset………….
  Missade jag något????? Vad har förresten tidningen med Gisele Bundchen att göra?????????? Har hon gått och blivit prinsessa nu???
  MVH
  Kerstin Paulsen


 100. chris skriver: 24 juni, 2009

  jag önskar Daniel allt tillfrisknande och Victoria jag är övertgyad om att att du vet vad du gör lycka till och vi ses i vimlet-


 101. Ingalill Falksér skriver: 4 juli, 2009

  Jag hoppas verkligen Daniel och Victoria blir lyckliga och får många barn.
  Hur kan man dömma ut människor för att de blir sjuka. Alla kan bli sjuka
  Daniel kan vara väl så bra som make åt Victoria än en prins eller kung.
  Kärleken är väl viktigaste.
  Jag önskar båda två lycka till i livet.
  Mvh Ingalill


 102. Terezeno skriver: 24 juli, 2009

  Ja, Annika. Det spelar ingen roll hur jag stavar mina mail eller att gå och “skala potatis”. Kanske du passar bättre till det!
  Att Victoria går över allt och alla, även själan HM, är lite “diktatorisk” från hennes sida!
  Må hända att hon är glad över sitt val, men inte DM. Minns ni förlovningen? Lille Danne verkade som en liten unge, första dag i skolan! Dessutom är han sjuk och knappast har någon passade utbildning för en blivande drottning. Ni kan inte jämföra Silvia med Daniel, tack. Silvia är en fantastisk dam, välutbildad och har klas! vad har Daniel? Jag tycker att HM och regeringen ska ta upp saken igen. Tänka igenom det hela. Annars kommer det svenska kungahuset att gå i graven. Tro mina ord!


 103. Terezeno skriver: 24 juli, 2009

  Visst Annika. Alla vi har varit förälskade någon gång i vårt liv och vet väl , vad kärlek betyder för någon!
  Och jag tror inte att Daniel har gått igenom något stort problem. Bara att spela lite kurragöma, det var allt.
  Sensationellt!


 104. Läsare skriver: 23 maj, 2010

  Någon frågade om Daniel Westling är släkt med Christian Westingl. Svaret är ja. De är släkt med varandra enligt Christians egen utsago.

  http://ungsvensk.se/vbtube_show.php?do=tube&tubeid=782&t=4359

  Men det är ju inget nytt för kungahuset med sådana kopplingar.


 105. Läsare skriver: 23 maj, 2010

  Det är dessutom så att Daniel själv har stått på valbar plats för Rikshushållarna, även det ett natinalistiskt parti.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar