Daniel Westling på listan bland herrmodets största makthavare

Daniel Westling på listan bland herrmodets största makthavare
Annons

daniel westling

Snart blir Ockelbo-sonen Daniel Westling prins.
Men redan nu är han kung i modevärlden.
Nu ligger kronprinsessans pojkvän på modemagasinets Kings lista över svenskt herrmodets största makthavare.

Han är killen från Ockelbo som lämnade småstaden för Stockholm. Väl i huvudstaden öppnade han gym, började som personlig tränare och förälskade sig i sin klient – kronprinsessan Victoria. Nu är Daniel Westling Sveriges mest kända pojkvän. Men det är inte allt han är. Med sin gymkedja har han lyckats erövra tronen i hälso-Sverige. Han är en entreprenör utan dess like som kan sin sak och inte tvekar att ta i med hårdhandskarna. Idag äger han flera lyxiga succégym och kändisarna köar för att få springa på hans löpband. Men också stilmässigt är han en succé. Nu ligger Daniel på modemagasinet Kings lista över svenskt herrmodes största makthavare. På listan är han i gott sällskap, här trängs designers, modeskribenter och kändisar om vartannat. Och mitt i grytan sticker Daniel ut!

Annons

Av Johanna Frederiksson
Foto: IBL


Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

60 kommentarer till “Daniel Westling på listan bland herrmodets största makthavare”

 1. Bridget skriver: 15 maj, 2009

  Barnsligt reportage! Vem bryr sig?


 2. Bia skriver: 15 maj, 2009

  Känner exakt som du Bridget…Vad är detta för nyhetsvärde i.. Hittills har Daniel klätt sig vansinnigt gubbigt och tråkigt…Och ligger han bra till i listan hur ser då de övriga ut ??


 3. Gun skriver: 15 maj, 2009

  Hoppas männen nu inte ska bli lika levande som reklam Robert för Daniel är en kopia av honom, lika mycket personlighet.


 4. Birgitta skriver: 15 maj, 2009

  Är det ingen mer än jag som förvånat sig över Daniels kutiga hållning, träningsmänniska som han är ?
  På alla bilder av honom hänger skulderpartiet på ett osnyggt sätt. Visserligen blir han nog mera morsk i rollen om ett tag och vågar sträcka upp sig ordentligt..Men jag tycker nog att han bör börja träna redan nu…

  Dessutom går alltid Victoria i en framåtlutad ställning som blir väldig onaturlig..Naturligtvis beror det på klackhöjden och den borde hon begripa att reducera för att få bättre flyt i steget. Nu blir det väldigt styltigt..


 5. Britt skriver: 15 maj, 2009

  Når Daniel först träffade Victoria såg han ut som en A-lagare!


 6. Marie. dagisfröken skriver: 15 maj, 2009

  Ja, han hade samma stil som de som sitter på parkbänkerna och dricker alkohol!


 7. Gun skriver: 15 maj, 2009

  Även om Daniel såg ut som Britt och Marie säger så var det hans stil och personlighet, den har han mist nu.

  Victorias kutighet beror på att hon är så övertydlig så kroppen hänger inte med. Hon verkligen VISAR vad kul det är att träffa den och den personen. Titta hur hon sitter på prisutdelningen av Nobelpriset, där sitter hon så framlutat att hon nästan ramlar av stolen. Hon VISAR även där vad intresserad hon är av vad som sägs, har lärt sig att man ska visa intresse men det gör man även i en avslappnad tillbakalutad kroppshållning också, är man avslappnad tar man in det som sägs. Tycker någon kropprörelseexpert kunde ta sig an henne och förklara att man kan visa intressa genom bl.a vara avslappnad, folk är inte småbarn som vill bli gullade med.


 8. Natasha skriver: 15 maj, 2009

  Hi Ladies,
  Ni har rätt för 100%!!! Nu blir det bara “bla-bla-bla” ang hur vår lilla “prins” ser ut. Nu kommer det att lovsjungas från höger och vänster för att “dra upp” (hittar inte bättre ord) honom till Victorias nivå. Det kanske går?… Heltidsjobb, tycker jag – både för hans stylister och framför allt för honom. Stackare, tycker synd om honom – han har inte ens kunnat lära sig att le “naturligt” – alltid så “konstgjord” eller “stupid” (sorry!) smile på alla bilder…


 9. Gitte skriver: 15 maj, 2009

  Ja, det är helt rätt Gun…Man inger större förtroende om man har en avslappnad attityd och inte sitter spänd som en “vandrande pinne”.
  Folk blir ju stressade av att bli sittade rakt in i ansiktet, det är dessutom oartigt att bete sig så.


 10. Irena. skriver: 15 maj, 2009

  Jag tycker att Daniel, i allmänhet, ser nervös ut och som om han hade tagit Lergigan eller något sådant, under förlovningsintervjun. Missförstå mig inte, jag tyckte synd om honom, han har mina sympatier i sin svåra situation.
  Men modeprins…njaa
  Det är kungaslickarna som är framme och förbereder sig.


 11. Mingo skriver: 15 maj, 2009

  Jaa,suck! Tror absolut inte att Daniel hade kommit med på denna lista, om han inte hade varit Victorias partner. Det är sorgligt att man är så imponerad av honom. Han är en osäker Medelsvensson, som gör sitt bästa att passa in hos noblessen. Vad är så märkvärdigt med hans kläder?? Så här ser väl 1000tals unga män ut. Håller med Irena att det är “kungaslickarnas” val. Sluta att fjäska!


 12. Christina Helsinki skriver: 15 maj, 2009

  Jaa, suck från Finland också. Borde inte Svensk Damtidning bli litet mera objektiv. Daniel som íntelligent´affärsman, fastän det för något år sedan var att hans gym var på konkursens brant. Hans gymimperium har klarat sig till stor del av ´rövslickare´som alltid vill bli med i kretsarna. Sluta upp att säga att han är en mycket hårt arbetande direktör. Sista droppen är att han har blivit herrmodets största makthavande.

  Johanna Fredriksson, börjar skämmas över att vara prenumerant. Bilden av Daniel som ser ut som en villrådig Pelle Jöns, samt att du glömde att nämna att han är herrmodets största makthavare i Ockelby. Skärp er på Svensk Damtidning.

  Se på danskarna. Inte sitter de där och hukar för fel och misstag, de beundrar sin kungligheter, men något så naivt har jag inte läst i deras tidningar, som JS skrivit.

  Skriv istället någonting om Westling och hans föräldrar. Varför fanns de inte på förlovningsbilderna? Varför är Daniel inte med officiellt?

  Danskarna var säkert sambor men inte officiellt. Men efter förlovningar och skilsmässa är de officiella personer.


 13. Gittan skriver: 15 maj, 2009

  Stackars krake vad mycket som läggs på hans sluttande axlar..Ska han nu vara förebild för hur herrarna ska klä sig som någon slags modeikon ??
  Blir säkert samma “gubbabyxor och tråkrandiga slipsar” framöver också..Men det passat ju tantstilen som Victoria kör..
  Modeförebilder !! Jo, jag tackar jag !


 14. Louise, Borgholm skriver: 15 maj, 2009

  En stylist behöver Daniel! Han behöver tydligen få hjälp att hitta mindre “gubbiga” kostymer och snyggare glasögon!


 15. Linda skriver: 15 maj, 2009

  Victoria kan väl ta med honom på en shoppingtur och vara smakråd, med hennes hjälp blir det säkert kostymer med mer ungdomligt snitt!


 16. Ulrika skriver: 15 maj, 2009

  Hehe han får passa på att gå till frisören oxå 😉 det är väl inte så bra att smörja in håret med en massa klibbiga styling grejer. Dessutom get det ett ofräscht intryck.


 17. Ulrika skriver: 15 maj, 2009

  kanske kalla in killarna från Fab5 för att få stil på han 😀


 18. Gun skriver: 15 maj, 2009

  Linda du har verkligen kommit på lösningen!

  Glasögonen bär han sedan han blev omgjord till ReklamRobert, ta för guds skull bort de överhuvud taget, du lurar ingen att tro du är intellektuell. Undrar hur örgotten ser ut efter en natt med all denna vax. Stylingen visar att han inte har någon vilja alls utan gör som folk säger, tex. Victoria som var på och ville ha honom och han som ett mähä följde med, brydde sig inte så mycket.


 19. LizetteDanielWestlingpålistanblandherrmodetsstörstamakthavare skriver: 15 maj, 2009

  Dressman och Grosshandlaren får väl kopiera hans kläder om han ska bli en makthavare inom herrmodet.


 20. Yvonne Lampinen Mwagalanyisvenskdamtidning.se skriver: 15 maj, 2009

  Är egentligen inte en renodlad monarkist – MEN – jag förstår INTE varför de flesta kommentarer av folk jag tagit del av här på sajten har en sådan kritisk hållning vad gäller Victorias val av pojkvän och framtida äkta man, och därmed uttalar en massa ofördelaktigheter och andra elaka saker om honom ..?! Vissa också gentemot Victoria själv vad gäller hennes stil, gång mm. Tycker personligen dessa två passar VÄLDIGT BRA ihop, delar samma intressen, etcetera. De har således vad man kallar för “Äktenskapstycke”. Sedan anser jag det var FINT av Victoria att välja en man av folket, en HELT vanlig kille – och därmed ett val utifrån hennes känslor och hjärta …! Man får heller inte glömma att INGEN a oss är perfekt och eller ofelbar …
  Yvonne L M Gällivare


 21. Gun skriver: 15 maj, 2009

  Ingen av oss som skrivit här har heller den makt Daniel Westlings person har fått. Han anses ju vara en maktfaktor inom modet och det är han enbart för att han är Victorias fästman, det är väl dels det vi opponerar oss emot, något som givetvis inte han rår för, men han har låtit sig stylas sedan han blev tillsammans med henne. Så glöm det där med en vanlig kille, han är och kommer att vara en maktfaktor i samhället och genom det har vi rätt att kritisera oavsett orsaken till den upphöjelsen. Vill stackars Daniel inte finna sig i det finns ju alternativ, abduktion från fästmöns sida eller bryten förlovning. Daniel får oftast fjäskiga/svassande omdömen och en översvallande glädje över att han är en vanlig grabb, speciellt från de som inte bryr sig i monarkin. Obs! tror inte någon missunnar någon att finna någon man trivs med.


 22. Britt skriver: 16 maj, 2009

  Man skulle vilja anmäla Daniel till Gokvälls “Gör om mig”! Deras frisörer och stylister hade kunnat göra underverk med honom! Och underverk behövs…


 23. Isabella skriver: 16 maj, 2009

  Glasögonen är “Prio 1”, de måste bytas ut! Victoria, följ med nästa gång han går till optikern. Med risk för att låta som Caroline af Ugglas men “snälla, snälla” Victoria gör det!


 24. Christina Helsinki skriver: 16 maj, 2009

  Yvonne Lampinen,

  Jag diskuterar inte Victorias och Daniels förhållande. Jag har åsikter om hur han skall kunna representera Sverige. Läs hur de andra europiska kungligheternas partners är välutbildade.

  Fortfarande vill jag se Kung Juan Carlos min , när Olle håller tal till bruden och önskar henne välkommen till familjen i Ockelbo. Sveriges kungahus har sågat av den gren de har suttit på.

  Eftersom du Yvonne är från Gällivare, kommer du ihåg grabben från Gällivare med sin hoj? Fantastisk svensk komiker. Skulle Daniel ens vara så rolig som grabben från Gällivare.


 25. Irena. skriver: 16 maj, 2009

  Eller ens som Steve med Lloyden.


 26. Gun skriver: 16 maj, 2009

  Wow, äntligen några som inte enbart gullar med och bedyrar Daniels förträfflighet.


 27. Bridget skriver: 16 maj, 2009

  Då får väl jag avsluta dessa suveräna kommentarer med att sätta spiken i kistan för visst är väl Daniel en kopia av Jack Nicholsons tolkning av “Joker” när han ler med stängd underläpp!


 28. Christina Helsinki skriver: 16 maj, 2009

  Demba, sliskig skvallerblaska???

  Läser du en sliskig skvallerblaska? Det slutade jag med när jag blev stor. Ha,ha.


 29. Dembarubin.bloggspace.se skriver: 16 maj, 2009

  Nej jag läser inte skvallerblaskan. Går bara in här ibland. Men mer och mer sällan faktiskt.


 30. Ojoj Demba skriver: 16 maj, 2009

  …nu är hon igång igen.
  Demba, om du inte gillar klimatet här på siten är det bara att stänga av, det är frivilligt.
  Om du tycker det som skrivs är såååå obehagligt att du liknar det vid hyenor är det bäst – för din egen hälsas skull att du inte läser denna site mer.

  Ha en trevlig kväll!


 31. Johannesjoberg.blogg.se skriver: 17 maj, 2009

  Var har det fjäskats och gullats med Daniel? Jag tycker kritiken mot honom har varit översvallande sedan förlovningen.
  Och kom ihåg att det är ett år kvar till bröllopet, han har alltså tid på sig att kunna föra sig som en prins, om han nu inte redan kan det…


 32. Dembarubin.bloggspace.se skriver: 17 maj, 2009

  Du behöver inte oroa dig för min hälsa. Och jag får skriva vad jag vill, precis som alla andra.


 33. Janne skriver: 17 maj, 2009

  Daniel kommer att få ett stort inflytande på modet i framtiden! Det han bär fotas och hamnar i tidningen, det påverkar oss medvetet eller undermedvetet!


 34. Alicia skriver: 17 maj, 2009

  Som superkändis kommer Daniel att påverka våra äkta makar, våra pojkvänner, våra fäder, våra bröder och våra söner!


 35. Dembarubin.bloggspace.se skriver: 17 maj, 2009

  Till Oj oj Demba.
  Jag har sett dig kommentera på den här siten endast två gånger. Och båda gångerna har du klagat på det jag har skrivit. Vet inte vad du retar dig på. Och struntar också i det. Men jag struntar inte i att du använder mitt alias. Vill du vara snäll och skaffa dig ett eget.


 36. Steffo skriver: 17 maj, 2009

  En omtalad och omskriven person som Daniel påverkar oss män, det gör alla “kännigendisar”. Det är exempelvis därför reklammakarna använder sig av dem i reklamfilmer.


 37. Irena. skriver: 17 maj, 2009

  Jag tror inte att man skall ta detta forum på så blodigt allvar…då först blir detta löjligt…


 38. Gun skriver: 17 maj, 2009

  Håller med dig Irena. Här kan man göra sin röst hör med lite tillspetsning.


 39. Maria, konstnär skriver: 17 maj, 2009

  Gun, du har liknat honom vid “ReklamRobert”, jag såg reklamen tidigare ikväll. Det finns en viss likhet… Tack för ett gott skratt, Gun! Varm hälsning Maria


 40. Gittan skriver: 17 maj, 2009

  Gun.. Tillspetsat och tillspetsat…Jag, vet väl inte det jag !
  Jag har tagit dina inlägg som seriöst menade och tyckt att du skriver informativt och intresserat….Och är det inte det, det här forumet ger oss möjligheter till att våga “prata ur skägget” ?
  Skulle tro att merparten håller med debattörerna på DAM:s olika kommentarsidor, men blir häpna över att folk vågar ta sig ton.
  Samhället är ju sådant idag att när någon ledande går ut och talar om att “Daniel Westling är vår nästa modeikon”, då blir han accepterad som det genast av folk som omedelbart adopterar andra människors åsikter utan ifrågasätta baktanken i dem.
  För visst jönsas det med Victoria och Daniel bara för att skaffa en bra position för kommande möjliga intevjuer eller vad det kan vara.
  Jag är rojalist i hjärtat. Gillar Victoria starkt och är glad att hon äntligen fick sin Daniel…Men det innebär ju inte att han blir välklädd, aristokratisk, massmedial, verbal, framstående diriktör…and You name it, över en natt..
  Han är en individ som tills helt nyligen kastade jeansen och bytte arbetsstassen till kostym och frack. Det tar tid att bli bekväm i en sådan situation. Och det blir inte bättre genom alla “som villhonom väl ” och försöker påtvinga honom olika stilar för att matcha flickvännen eller sociteten..
  Han kommer att få växa in i den rollen och kommer förmodligen att klara det bra med tiden..Och även hitta sin egna personliga stil som både klär honom och gör honom komfortabel.
  För tillfället är han mera en vilsen och osäker kille som behöver inskolning i det som säkerligen har gått upp för honom “inte var så lekande lätt att hantera” när allt kom omkring….


 41. Irena. skriver: 17 maj, 2009

  Gittan: kunde inte ha sagt det bättre själv.


 42. Gun skriver: 17 maj, 2009

  Tack Gittan och du har rätt i det du skriver. Jag är som du en brinnande rojalist mot mitt förnuft och jag kommer att acceptera Daniel när de är gifta. Det handlar inte om avundsjuka eftersom jag vill se Victoria gift med någon med kunglig anknytning, det finns ett hundratal att välja bland. Många är ovissa om alla dessa kandidater och ser bara de regerande kungliga familjerna och i dem finns ingen lämplig till kronprinsessan. Tycker givetvis inte att man ska tvinga någon till giftermål med en “lämplig”, men tror inte heller att kungabarnen varit ute i Europa på fester, tillställningar och bjudningar för att bli presenterade. Vilket jag tror är en miss och som Christina från Helsingfors skrev “kungafamiljen sågar av den gren de sitter på”

  Tycker också att det är bättre att kritisera innan, än efter som vi har börjat göra med Silvia. Folk tror att Daniel inte kommer att utgöra någon som helst påverkan på olika plan och inte hans omgivning heller. En fråga när och varför blev Opera Källaren hovtraktör? Ägaren är den man Daniel Westling har affärer i Brasilien med. Så nog finns det “kompisar” som ser en fördel med att vara kompis med Daniel mer än att han är en hyvens kille. Folk vill helt enkelt ha ett bröllop vilket även jag vill, det kommer att bli en hejdundrande fest.


 43. Dembarubin.bloggspace.se skriver: 18 maj, 2009

  Jag tror att Operakällaren blev hovtraktör på Tore Wretmans tid. Har för mig att jag sett det på tv och även läst om det.


 44. Natasha skriver: 18 maj, 2009

  Alicia… På vilket sätt och varför skulle det hända? Hoppas att det inte blir så… I alla fall de som har bra självförtroende och egen stil kommer aldrig att påverkas.
  Gittan… Du är SÅ bra och SÅ rätt i det du skrivit!!! “Han kommer att få växa in i den rollen och kommer förmodligen att klara det bra med tiden..Och även hitta sin egna personliga stil” – jag tycker att den bästa rollen/stilen för honom skulle vara att “vara sig själv” – alltså “businessman-Daniel”, ej “prins Daniel”. Han är van vid den första och klarar den väldigt bra. Den andre är betydligt svårare – “För tillfället är han mera en vilsen och osäker kille som behöver inskolning i det som säkerligen har gått upp för honom “inte var så lekande lätt att hantera” när allt kom omkring” – tyvärr, det kommer att ta vädigt lååååång tid – det är alltid lättare för kvinnor att anpassa sig och omvandlas till “princessor” (t ex drottning Silvia, princessa Mary). För karlar är det betydligt svårare, om inte omöjligt… Hur lätt är det för en Man att ha en kvinna med makt och pengar vid sin sida? Hur många har klarat det här “provet” (utan konflikter!) i det “vanliga” livet – jag menar oss – “kreti och pleti” ? utan att omvandlas till “alfonser” (och Daniel är inte den eftersom han jobbar och tjänar egna pengar) eller till “tillbehör” (men hur kul är det att alltid gå i frugans skugga?) Därför tycker jag att den bästa och den lättaste rolen för honom är att vara “sig själv-Daniel”. More respectful, I think – framför allt mot sig själv.


 45. Neta skriver: 18 maj, 2009

  Jag tror att det bästa för de såta paret vore att dom fick leva ett något sånär vanligt liv. Victoria ser alltid onaturligt glättig och tillgjort “intresserad” ut. Pressad på något sätt. För att inte tala om Daniel som mest verkar förvånad över sin” upphöjning”, utan någon som helst utstrålning. Det är Victoria som har varit drivande i hela den här processen, tydligen utan en tanke på vad det kommer att innebära för monarkin. Daniel bara följer efter som en hundvalp. Och töntstämpeln kommer inte att försvinna bara för att han blir prins.
  Carl-Philip finns ju som ett fullgott alternativ, Bernadottarna mognar sent, men jag tycker prinsen redan har börjat ta sig.


 46. Gun skriver: 18 maj, 2009

  Du har rätt och fel Demba, och jag har surrat ihop det. Opera Källaren är kunglig hov”leveratör” och visst var Tore Wretman hov”traktör” precis som Stefano Catenacci nu har blivit, delägare och bror med Alessandro Catenacci, partner i Brasilienprojektet med Daniel tillika delägare i Opera Källaren.


 47. Neta skriver: 18 maj, 2009

  Ja Gun och Demba, så är det ju. Men visst är det bra med vänner och kontakter. You scratch my back, and so on…..


 48. Dembarubin.bloggspace.se skriver: 18 maj, 2009

  Gun.
  Ja jag tänkte nästan göra ett tillägg och skriva att det så klart var Tore Wretman personligen som var hovtraktören.


 49. Neta skriver: 18 maj, 2009

  Man får väl hoppas att herr Westling tar av sig dom fula glasögonen i sängen i alla fall 🙂


 50. Irena. skriver: 18 maj, 2009

  Men Neta, då ser han ju inte vad han gör…


 51. Neta skriver: 18 maj, 2009

  Nämen Irena, spelar det någon roll. Det är kanske lika bra. Victoria kanske inte heller är så himla vacker i bädden.


 52. Johannesjoberg.blogg.se skriver: 18 maj, 2009

  Nämen Neta, det var inte snällt sagt! Men jag funderar på vem av dem som blir mest nedtryckta av din kommentar; Daniel för att vara ett blindstyre, eller Victoria för att vara ful 😉


 53. Neta skriver: 18 maj, 2009

  OK Johannes, det var väl inte så snällt, men tangenterna flyger fortare än tanken ibland. “Upp stiga orden, men tanken stilla står” (Shakespeare)


 54. Johannesjoberg.blogg.se skriver: 18 maj, 2009

  Neta. Jag tyckte det var roligt skrivet, den berömda glimten i ögat fanns ju där.


 55. Neta skriver: 18 maj, 2009

  Tack Johannes, min favorit och godnatt. Det räcker nog för mig ikväll tror jag. See you.


 56. Johannesjoberg.blogg.se skriver: 18 maj, 2009

  Godnatt Neta, tack för idag! Kram.


 57. Gun skriver: 18 maj, 2009

  Neta du chockar mig! Menar du att det blivade kronprinsessparet redan delar säng? De är ju inte gifta!


 58. Johannesjoberg.blogg.se skriver: 18 maj, 2009

  Ja Gun, jag reagerade precis likadant! Vilken fruktansvärd skandal vi har att göra med, jag känner mig rent av lite republikanskt sinnad!


 59. Gun skriver: 18 maj, 2009

  Absolut Johannes det här måste kontrolleras, var är detektiven Demba.


 60. Johannesjoberg.blogg.se skriver: 18 maj, 2009

  Haha, ja hon behövs nu.
  Kul kommentar du skrev om kungliga frisyrer nyss, jag höll på att väcka halva grannskapet med mitt skratt när jag läste det.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar