Danmarks lilla guldklimp döpt

Danmarks lilla guldklimp döpt
Annons
Prinsen blir här döpt till Henrik
Prinsen blir här döpt till Henrik

Månader av väntan är över. Äntligen har Danmarks lilla prins fått sitt namn: Henrik Carl Joachim Alain. Nu är Danmarks lilla guldklimp döpt efter både pappa, morfar och farfar.

Strax efter klockan sex på söndag kväll stod det klart att Danmark fått en ny liten prins Henrik. Spekulationerna kring prinsens blivande namn har varit många. Förslag som Victor, Louis, Charles och André har lagts fram som troliga alternativ, men hittills har den lille prinsen, ända sedan födseln den 4 maj, kallats ”Lill-Jokke”, efter pappa.

Annons

Och det stämde, åtminstone delvis. Prinsens namn blev nämligen Henrik Carl Joachim Alain. Danmarks kungahus senaste tillskott bär nu både sin farfars, sin fars och sin morfars namn. 140 gäster var bjudna till dopet i Mögeltönders vackra kyrka och samtliga gäster bjöds sedan in till en läcker buffé hemma hos Marie och Joachim på Schackenborgs slott.

Av Johanna Fredriksson
Foto: Stella Pictures


[smooth=id: 67; width:430; height:700; timed:false; arrows:true; carousel:true; links:true; info:true; align:center; frames:true; open:true; text:Alla bilder;]

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

62 kommentarer till “Danmarks lilla guldklimp döpt”

 1. Gittan skriver: 28 juli, 2009

  Nu blev jag besviken…Samma bildsviter som vi redan har sett i stort sett varenda tidningen och nyhetssajt efter dopet..För oss som var nyfikna på dopet är det här “skåpmat”..Synd !
  Namnet är ju redan kommenterat på annan plats här på webben.. Så vad mera att tillägga ?


 2. Martin skriver: 28 juli, 2009

  helt raett Gittan…”Tidningen” som Christine i Helsinki brukar saga…har legat ohjalpligt efter med rapporteringen fran dopet….men den som foljde med i kommentarerna har pa sajten under dopdagen har redan sett 10 ggr mer info an vad SD har rapporterat Tisdag middag….:(…..om Du kollar under “hela Danmark forbereder sig nu for lillprinsens dop” i de 142 kommentarerna ryms massvis med info om dopet…
  SD har underskattat intresset for dopet och skött hela “bevakningen” med inte bara vanster hand utan med lillfingret pa vanster hand….dvs med totalt ointresse….och man kunde inte heller avhalla sig fran en slaeng at kungahuset for att Grevinnan Alexandra inte var inbjuden….:(


 3. Christina Helsinki skriver: 28 juli, 2009

  Lin,

  Har ingen statistik, men tycker nog att arbetsfördelningen i hemmet har här i Finland förändrats radikalt. Unga män här hjälper nog till med matuppköp (därför står de stup i ett i matbutiken och ringer hem för att fråga om uppköpen), lagar mat, för ut slask etc. I gatubilden ser man nog mycket pappor ensamma med barnen.

  I min bekantskapskrets, sticker fruarna ofta iväg på semester med väninnorna och männen sköter det löpande och barnen. Men mina erfarenheter, har ingen statistisk signifikans.

  Ibland tycker jag ändå att männen ofta diskuteras en aning orättvist.

  Undantagen utgör ändå de kvinnor som är ensamstående med barnen. Där tycker jag att männen borde skärpa sig, och ta sitt ansvar.

  Inte för att jag nu riktigt vet hur den mina kommentarer har riktigt någonting att göra med forumet här


 4. Martin skriver: 28 juli, 2009

  vi forbehaller oss friheten att diskutera vad tusan vi vill har…..:)


 5. Christina Helsinki skriver: 28 juli, 2009

  Korrigering: stryk ordet den framför ´mina kommentarer´för undvikande av missförstånd.


 6. Gittan skriver: 28 juli, 2009

  Vad jag förstått – och rätta mig om jag har fel – är Svensk Dam ganska unik i norden som “kunglig tidning”.. Undantaget uppstickaren Queen, som erövrar terräng på oss kungaroade.
  Det är väl bara så att man förväntar sig mycket UNIKT och egenproducerat materialet i en tidning med så mycket stolt egenprofil. Istället väljer man ofta att komma sent i tryck med redan visade bilder och kortfattade texter vid sådana här speciella tillfällen som dopet var…
  På senare tid har tidningen ohjälpligt halkat efter, det är bara att konstatera..
  Varför inte köra ett joursystem och alternera arbetstiderna och ha folk som hela tiden är i farten, det skulle lösa problemet (Fast kanske inte för facket !)..Man kan ju mycket väl arbeta med uppdatering hemmifrån eller var man än befinner sig, behöver ju inte just sitta på redaktionen..


 7. pix skriver: 28 juli, 2009

  Måste nog också ställa mig till skaran av folk som kritiserar SD för att ha tappat stinget. Börjar bli rätt trött på den dåliga rapporteringen av olika händelser.


 8. sofia skriver: 29 juli, 2009

  Ännu en som ställer sig till skaran är jag! SD är också sena i sin rapportering och det lönar sig inte längre att köpa tidningen eftersom de flesta artiklar redan har varit upplagda på hemsidan. Dessutom bör SD kolla sina källor bättre och hålla koll på historien, vem som är släkt med vem osv. Lite bättre är det sedan Jenny Alexandersson slutade.


 9. Netaadika.bloggspace.se skriver: 29 juli, 2009

  Sofia, nu är vi många som tycker att Svenskdam är sena i rapporteringen. Så man kanske kan hoppas på en förbättring???? Om redaktionen läser vad vi skriver.
  Men det är bra att dom tillåter oss att skriva vad tusan som helst här.
  Köper Queen ibland, den är faktiskt riktigt bra.


 10. Martin skriver: 29 juli, 2009

  den basta “kungliga ” tidningen i Europa..(som jag kanner till) ar franska ‘Point de Vue”…overlagset bast…..initierade artiklar och alltid positvit hallna…..tre’s bien….


 11. Solveig skriver: 29 juli, 2009

  I veckans Svensk Damtidning skriver ni att den lille prins Henrik hade samma dopklänning som Prins Christian och Prinsessan Isabella.
  Det är FEL – skriv gärna fakta.


 12. Netaadika.bloggspace.se skriver: 29 juli, 2009

  Solveig, fakta är inte Svenskdams starka sida. Vems dopklänning var det förresten? Felix och Nicolais skulle jag tippa.


 13. Christina Helsinki skriver: 29 juli, 2009

  Och tippningen är helt fel.

  Ny, designer Henrik Hvis.


 14. Christina Helsinki skriver: 29 juli, 2009

  Solveig,

  Varför skulle Maries förstfödda ha burit samma dopklänning som Felix och Nikolai? Antagligen hade Alexandra ett ord med i spelet, då den valdes.

  Låter lika långsökt, som att den lille prinsen fick namn efter Carl af Wisborg. Klart att Carl kommer från hans morbror, Charles, som också blev vald till gudfar. Kände mig som inspector Clouseau, då jag läte Royal Romance på nätet.


 15. Martin skriver: 30 juli, 2009

  inspecteur Clouseau…..han som draeller omkring bevisen utan att se dem…:)


 16. Martin skriver: 30 juli, 2009

  jag har ju tidigare gjort reklam for Mogeltonder med omnejd (Tonder och omgivande lagland som paminner om Holland)…har ar en filmsnutt som visar Tonder samt Mogeltonder med Schackenborg Slott samt en del av de stora slusssytem som finns i trakten for att utvinna land fran havet…..
  de nyaste och storsta visas dock ej…detta ar ett omrade i Danmark som ar relativt okant….aven i Danmark…Innan Prins Joachim bosatte sig dar..!!
  http://www.youtube.com/watch?v=AcMk7mg4cvE


 17. Christina Helsinki skriver: 30 juli, 2009

  För andra som är osäkra om vem Clouseau är, det är han som är geniet i komediserierna, The Pink Panther. Bevisen finns framför honom ( Maries bror Charles) men ändå landar han alltid fel, (Carl af Wisborg).

  Alla tycks vara så unga här, så de var kanske inte födda, då Peter Sellers gjorde dessa filmer.


 18. Martin skriver: 30 juli, 2009

  filmkunskapen i Sverige ar lag….i USA ar film kultur masskultur och man /vi har massor av film kanaler 24/7…..


 19. Christina Helsinki skriver: 30 juli, 2009

  Var det Olle och Eva? Eller Ove och Ulla? Förstår alla som inte vill veta mer om dem.

  Maximas familj skulle ändå vara toppen. Men hur passar det med ovannämnda?


 20. Netaadika.bloggspace.se skriver: 30 juli, 2009

  Jodå, Christina, jag var iaf född då. 🙂 Peters Sellers var rolig, nästan ett geni. Vad hette filmen där han sa “Birdie nam nam”?
  Men han lär ju inte ha varit så särskilt snäll privat.


 21. Christina Helsinki skriver: 30 juli, 2009

  Kan det vara sant? Jag trodde att Finland var det enda land i Norden som har massor av filmkanaler 24/7.

  P****le.

  För de obevandrade. Ovannämnda svordom på finska, är faktiskt en av de mest grova här. Något som man aldrig använder till en annan, ingen har någonsin sagt det till mig. Men i en Kunglig tidning användes detta ord i print, utan att skämmas.

  Så för att upplysa min personal hackspett här (önskar inte att det skulle vara trainer), P Ruotsinen, betyder faktiskt ; Sa***n lilla Sverige. Ruotsinen finns inte i finska vokabulären, alltså en fri översättning.

  Mr. Hackspett, förrän du fortsätter med din spanska kurs, för att klara dig i halva Nord Amerika, visste du att grevinnan von Schack gifte sig med en av våra absolut mest beundrade generaler, Adolf Ehrnrooth. Danska kungahuset och Ehrnrooths har fortfarande mycket god kontakt.

  Schack, Schackenborg? Säger det dig någonting?? P.,


 22. Martin skriver: 30 juli, 2009

  Jag kanner till Greve Schack och Schackenborg sedan artionden thank you very much…!!! Ms Suomi min finska ar mycket begransad….:( men min larare var finne sa jag skyller pa honom….det var battre nar Du holl Dig till Ditt lofte…..och ingen hackar pa Dig….det ar en fobi fran Din sida
  Dina kommentarer lider av lillebrorskomplex…visste inte det fanns i Soumi…

  Neta filmen heter The Party
  http://www.youtube.com/watch?v=t_JWywDqgRs


 23. Christina Helsinki skriver: 30 juli, 2009

  Höll inte mitt löfte att ignorera, men eftersom hackspetten är vacker utombords, och ful inombords, alltså en ´ful fågeli´, kan jag inte låta bli att tillrättavisa. Hur skulle ni här tycka om jag skulle besvara era postningar med ordet S***N? Snart anländer lilla hackspetten, om hon inte har slocknat på sin keyboard. Sluta använda ord som inte behärskas av er.

  Er skriver jag för att min personliga hackspett har börjat kalla sig själv för vi.


 24. Martin skriver: 30 juli, 2009

  tja battre personlig hackspett…an opersonlig viktigpetter….voila…!!
  kanske Du atergar till loftet…?? vi hoppas det,,,,,:)


 25. Christina Helsinki skriver: 30 juli, 2009

  Dra inte dig ur nu. Skylla på läraren??? Soumi det känner jag inte till!!


 26. Martin skriver: 30 juli, 2009

  ja !! Helsinki, Suomi……vs Helsingfors Finland…….ah dessa sprakliga konfussioner….:( ja min larare var en gammal finne som tydligen talade lika dalig finska som svenska…om man far tro Dig…
  sarkaa minon paa…..:(


 27. Christina Helsinki skriver: 30 juli, 2009

  Och du lilla hackspett. Nu var det Peter Sellers R.I.P, tur att vara offer för elakhet.

  Tidningens information är direkt anpassad för dem som skriver här.


 28. Martin skriver: 30 juli, 2009

  vi ser det i kommentar nr 27……ole’…..:)


 29. Christina Helsinki skriver: 30 juli, 2009

  Konfussioner, vad betyder det?


 30. Martin skriver: 30 juli, 2009

  ah det ar ett gammalt finskt ord….tror jag…men ge oss inga mer konfessioner….kitos!! det ar sa forvillande…:)


 31. Netaadika.bloggspace.se skriver: 30 juli, 2009

  Lilla hackspetten, är det jag det? Men Christina, S….N är inte ett så förskräckligt ord i Sverige. Tror att ni är mer fina i Suomi vad det gäller språket. Du är så känslig, lilla vän….


 32. Martin skriver: 30 juli, 2009

  🙂 japp sa ar det…..men nu skall “stora hackspetten” intaga horisontallage
  de narmaste 6 timmarna…ciao 4 now…


 33. Christina Helsinki skriver: 30 juli, 2009

  Kitos, och konfussioner.??

  När hackspetten menar kiitos och konfusioner.

  Snart får vi tips av min personliga hackspett och hans deputy kvinnliga hackspett om börskurserna i världen.

  VI KAN ALLA LÄSA HÄR! Tack, tack Mr. Hackspett för dina ovärderliga uppgifter om Danska kungahusets dop. Tänk, jag skulle aldrig själv ha förstått att läsa Billed Bladet utan hackspettens hjälp. Hackspetten satt förstås och drack, utan att äta, eftersom han fyllde hela forumet med skåpmat från Billed Bladet.

  Finnen som var hans lärare, måste ändå haft en förtjänst. Han lärde hackspetten att läsa geografi och historia. Synd bara att han glömde att lära Hackspetten (härefter HS) att det finns en viss skillnad på 50 och 15%. Hänvisar till att halva Nord Amerika talar spanska.


 34. Netaadika.bloggspace.se skriver: 30 juli, 2009

  Suss gott då.


 35. Martin skriver: 30 juli, 2009

  rattelse ett :skulle varit +166% sorry det ar sent….
  rattelse tva : ingen har riktat svordomar MOT VP (men val mot SVENSKAR),,,VP kan bevisligen inte lasa innantill…..det fina med dessa spalter ar att alla kan fa gora sig horda….aven VP…som sagt Du hade ett bra forslag att ignorera andra STICK TO IT..som vi sager i Halmstad…!!


 36. Christina Helsinki skriver: 30 juli, 2009

  HS, läs på nätet officiell statisik om Amerika. Pga respekt för andra som läser här, så skall vi inte pina dem. Californien och Texas är de stora staterna där spanska råder. Dock ingenting, över 50 % där heller.

  Halva Amerika? Ring till din finska lärare, fråga honom om halva Nord Amerika talar spanska. Han kommer att säga dig att spanska i Nord Amerika talas med så liten del, Martin, kör med engelska.

  Officiellt har spanska ungefär 15% av USAs befolknings talade språk. Källa Wiki The Languages in the United States.

  För att göra samma som om Daniels utbildning, avslutar jag mina kommentarer om spanska är ett språk som halva Nord Amerika talar.


 37. Christina Helsinki skriver: 30 juli, 2009

  HS,

  du väckte mig, nu får du lida. Vem här har skrivit P****le? Jo två. Hackspettskontoret.s VD och assistent.

  Nu har det gått för långt, skulle gärna tala om CPs blivande. Monica hade så rätt, då hon påtalade CPs fråntagna kungatitel


 38. Netaadika.bloggspace.se skriver: 30 juli, 2009

  Vad du är tjatig, Ms Suomi. Och vem är det som tar upp plats här? Gå du ut i din trädgård, så kanske du mår bättre.
  Men nu skall jag dra iväg….Ciao4now som vi säger här på ön.


 39. Irena. skriver: 30 juli, 2009

  Jag har en hackspett bofast här på gården, och han är så förtjusande vacker, men tyvärr så skapar han stora hål i allt trä vi har, även skallarna (p.g.a allt knackande)…rasen, eller arten om man så vill, kallas visst för Spillkråka?


 40. Marita Jakobsson skriver: 30 juli, 2009

  Om Kungahus och deras medlemmar


 41. Martin skriver: 30 juli, 2009

  I Nordamerika ingar tex Mexico dar talar 100% spanska….men som sagt att laesa och att forsta ar tva olika saker….35-40% av Nordamerikas population pratar spanska….och som tidigare sagt halva sydamerikas..


 42. Netaadika.bloggspace.se skriver: 30 juli, 2009

  Martin. Johannes sa en mkt bra sak tidigare när ni talades vid via sajten här. “Vi får inte bli för outhrärdliga” Johannes är en klok kille. Jag tycker verkligen inte att du har blivit outhärdlig, det förstår du nog. Gillar ju allt du skriver. Men det här kalenderbiteriet med procent hit och dit om hur många som pratar spanska resp. portugisiska i staterna det tycker jag har blivit för mycket. (Ms Suomi ligger väl på och tjatar också) Jag tycker det räcker för mig alla fall att veta ungefär hur det är. Tror att resten av damerna här också är nöjda med att veta att det talas spanska och portugisiska i staterna.
  Så var det med det, Martin, jag har stor respekt för dina kunskaper. Men just det här börjar bli lite tjatigt i en damtidning. (Refererar till vår kloke Johannes igen)
  Kram xxx


 43. Johannesjoberg.blogg.se skriver: 30 juli, 2009

  Trevligt och snällt av dig Neta med din något oväntade hänvisning till ett av mina citat. Fint vitsord jag fick också 😉

  Står visserligen fast vid mina ord, men roas likväl av Martins alltid lika faktauppbyggda inlägg, som har blivit ett stående inslag här. Men jag finnes ju å andra sidan inte under kategorin “resten av damerna”…


 44. Martin skriver: 31 juli, 2009

  Neta jo visst men det ar ju inte JAG som driver kampanj….:) jag far ju hela tiden veta att jag har fel fran Ostligt hall…och da “tvingas” jag ju bevisa att jag har ratt och viss annan fel…damen ifraga ar ju valdigt enveten….:)
  hoppas att jag blir ignorerad som tidigare utlovades med bestamdhet…!!


 45. Christina Helsinki skriver: 31 juli, 2009

  Pappersexemplaret av Tidningen dimpade ner i min postlåda för en timme sedan.

  I början har jag aldrig varit hänförd av Marie. Men nu när jag ser Marie med sin EGEN lilla sötnos, så är hon nog av de vackraste jag har sett. Hon strålar som mamma, kvinna och prinsessa. Här sitter något ´byfån´och kritiserar hennes näsborrar??? Borde hon bära en burka för att tillfredställa idioter?

  Marie är en supervacker mor och ingen vet vad framtiden bär med sig. Men gör hon Alexandra åt prins Joachim, kunde jag vrida nacken av henne.


 46. Christina Helsinki skriver: 31 juli, 2009

  Förlovningsfeber i Europas kungahus?

  Victoria och Daniel inspirerar alla ! av Johanna Fredriksson. Johanna, skriver du i panik dessa löjligheter.

  Madeleine och Jonas partajar i ST.

  Verklig PR för ett kungahus som har befolkningen efter sig om en avskaffning av hela skräpet.

  Tidningen bidrar tyvärr inte för att stärka sitt eget lands monarki.


 47. Netaadika.bloggspace.se skriver: 31 juli, 2009

  Ms Suomi, Jag är iaf glad att inte DU är journalist på Svenskdam eller Tidningen, som du av någon anledning envisas att kalla den.
  Lämna tangentbordet ifred ett litet litet tag, please.
  Servus!


 48. Lena skriver: 31 juli, 2009

  Kära Gittan och Martin
  I Norden finns också den danska “Billedbadet” som rapporterar om de kungliga, men Martin har rätt den franska “Point de Vue” är den bäst informerade och den tidning med minst fel vad beträffar de kungliga, om man nu är intresserad. Har just varit i Frankrike och köpte en massa nummer från 1989 på auktion, en guldgruva med informationer.


 49. Lena skriver: 31 juli, 2009

  Sorry, Gittan och Martin. Det skall vara “Billedbladet”, http://www.billedbladet.dk.


 50. Rose skriver: 31 juli, 2009

  Som motvikt till de tyska skandalblaskorna jag nämnt tidigare idag, kan jag rekommendera http://www.bunte.de – har en adelsdel och tidningen bestar av kompetenta journalister.
  Även http://www.gala.de är av klass, men mest skadespelare, show business.


 51. Rose skriver: 1 augusti, 2009

  Eftersom mitt inlägg “granskas av redaktör” delar jag upp det….
  Som motvikt till de tyska skandalblaskorna jag nämnde tidigare idag,
  kan jag rekommendera http://www.bunte.de – har en adelsdel, tidningen bestar av kompetenta journalister.


 52. Rose skriver: 1 augusti, 2009

  Även http://www.gala.de är av klass, men mest skadespelare,show business.


 53. Martin skriver: 1 augusti, 2009

  an en gang Rose ett jatte tack till Dig for dessa laenkar…manga ggr svart att hitta sjalv….kommer Du pa fler sa tveka inte att skriva om dem….Vielen Dank…!!


 54. Martin skriver: 15 augusti, 2009

  Rose….kom tillbaka vi behover Dig har hos oss….!!


 55. Martin skriver: 15 augusti, 2009

  Nu far man val alla pa sig som Trollet brukar skriva, men faktum ar att for mig var detta hojdpunkten pa det “kungliga aret”….jag gar mer upp i det danska kungahuset an i det svenska…..trots tva forlovningar mm…:)
  den kontinentala. integrerade fargrika danske kungafamiljen engagerar
  mer i mitt tycke…och den lille prinsen er sa smukk….!! og moren selvfolgelig ogsa prinsessen er ju dejlig….!!


 56. Kristine, Oslo skriver: 15 augusti, 2009

  Du får nok det, Martin. Jeg er mest for Victoria av alle, nest etter Haakon,da. Victoria og Haakon er de to som har mest å fare med blant våre kongelige. Dessverre er de danske prinsessene noen parveny – noveau royales. Det viser seg særlig hos Mary, som jeg til dags dato ikke har klart å oppfatte har noen som helst andre interesser enn klær og mote. Jeg spår at det kommer seg til å vise seg også ved Victorias bryllup, der Mary kommer til å gjøre alt hun kan for å overstråle bruden. Hun er som sagt en parveny, og kan ikke reglene helt. Mangler litt conduite akkurat på det punktet.

  Men svenskene skal ta dette helt med ro. Victorias bryllup blir et flott kongelig bryllup, meget flottere enn Madeleines også. Det er selveste tronarvingen som gifter seg, og de kongelige vil strømme til fra hele Europa.


 57. Martin skriver: 15 augusti, 2009

  Parvenue hit och parvenue dit…:) jag tycker nog att Mary ar precis sa flott som di engelska kungliga damerna pa 1920 talet….men min favorit ar Joachim o Marie…..inte sa mycket Frederik og Mary….och dronningen och Henri forstas….hans bok om mat ar mkt bra..och en flott bok ..!!
  Victorias brollop blir en hojdpunkt 2010….!!!


 58. Kikki skriver: 23 augusti, 2009

  Jag håller med om att SD sömnigt ligger efter de flesta likvärdiga tidningarna i Europa. Jag efterlyser dessutom mer fackkunskap och bättre och fler bilder och bättre papperskvalité, det skulle betyda mycket.
  För egen del läser jag hellre Point de Vue, Hola och Billedbladet.
  Något jag noterat sista året är att det verkar som man medvetet håller prinsessan Marie i skuggan. Detta gäller även Billedbladet. Däremot framhåller man ständigt kronprinsessan Mary och hur hon alltid är vackrast och tar udden av alla andra vid alla tillställningar. Det börjar bli tröttsamt. SD verkar inte det minsta intresserade heller av den helt bedårande söta och som det verkar sympatiska prinsessan Marie. Hon är ju både vacker och har en fin och sober klädstil, vilken jag hoppas hon behåller. Hon verkar inte tidigare ha varit klädtokig och skulle inte behöva bli det nu heller. Hon duger precis som hon är. Hon verkar ha en styrka inombords, så hoppas hon ej drabbas av anorexi. Marie och Joachim är mina favoriter och hoppas allt går väl för dem!!


 59. Eva skriver: 23 augusti, 2009

  Den danska och franska kungafamiljen är de intressantaste. Billedbladet är bra, men “Point de Vue” höjer sig högt över mängden av tidningar!


 60. Kikki skriver: 26 augusti, 2009

  Håller med Eva.
  Det är ljusår mellan SD, Billedbladet och Point de Vue, de går inte att jämföra på samma dag. Det som ändå är märkligt är hur lite pålästa SDs reportrar är. De verkar inte ha ambitionen ens att hålla en hög nivå på tidningen. Då skulle den ambitionen redan ha visat sig. Det är synd, eftersom man behöver vara språkkunnig för att läsa de utländska tidningarna. SD borde ha en stor potential, men som man inte använder sig av.


 61. Christina Helsinki skriver: 26 augusti, 2009

  Kikki,

  Som urgammal prenumerant av Tidningen, skulle jag säga att nivån går inte att jämföra med någon annan s.k.skvallerblaska.

  På Svensk Damtidning skriver man någonting som kommer i huvudet medan man duschar eller steker potatis. Och kommer man inte på några andra rubriker, så börjar man prisa sig själv och Tidningen. Felstavningar tillåts utan skam.

  Billed Bladet är super. När har Billed Bladet haft rubriker om att de är bäst att rapportera. Aldrig, de fyller uppgiften att promota sitt eget kungahus och gör det med stil.


 62. Kikki skriver: 26 augusti, 2009

  Helt sant Christina i Helsinki,

  SD verkar inte ha högre ambitioner än det som presenteras. Men, man kan inte låta bli att leka med tanken vad som skulle kunna bli om man skärpte sig på redaktionen och man kan inte låta bli att ställa sig frågan: är detta allt de kan prestera eller…Är det så att SD säljer så bra att man inte behöver bry sig?


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar