Därför portades Alexandras ex från familjefesten: “I hjärtat är han fortfarande min pojke”

Därför portades Alexandras ex från familjefesten:
Berättar om de svåra känslorna.
Annons

Förra veckan konfirmerades prins Joachims och grevinnan Alexandras yngste son prins Felix. Prins Felix firades av hela danska kungafamiljen och efter gudstjänsten samlades alla på Fredensborgs slottstrappa för gruppfotografering.

Annons

En person var inte inbjuden. Grevinnan Alexandras ex-make Martin Jörgensen.

– Det är helt enkelt inte möjligt eftersom vi ligger i skilsmässa, säger han till veckotidningen Her & Nu som citeras av danska BT.

Alexandra tydligt  sagt att hon inte vill att sönerna ska ha kontakt med Martin Jörgensen, men han sörjer den förlorade relationen med bonussönerna som han levde med i nio år.

– I mitt hjärta är han ju fortfarande min pojke, säger han till Her & Nu.

Foto: IBL, Stella Pictures.

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

19 kommentarer till “Därför portades Alexandras ex från familjefesten: “I hjärtat är han fortfarande min pojke””

 1. Catrin skriver: 11 april, 2017

  Nu vet jag inget närmare om detta förhållande (kanske danska läsare vet mer?), men om pojkarna betraktar Martin J som sin styvpappa och har en bra relation till honom är det väl egoistiskt av Alexandra att vilja hindra all kontakt dem emellan…? Trots allt borde det ligga i hennes intresse att sönerna mår bra och har trygga relationer med de människor i deras liv som står dem närmast…!


  1. G skriver: 11 april, 2017

   Sannheten er iflg dansk presse at Martin burde gå litt stille i døren siden ekteskapsbruddet var utroskap fra hans side med Eva Harlou, hans nåværende kjæreste..så er vi overrasket over at han ikke var invitert? Nei.


 2. Royal skriver: 11 april, 2017

  Han sörjer tydligen inte sitt biologiska barn aldrig hört om denna period av Martins liv. Förstår inte hur man kan avsäga sig kontakten med sitt barn.


  1. Pensionär skriver: 18 april, 2017

   Kontakten med sitt barn är väl inget som vi andra har något med att göra. Barnet är inte någon officiell person. Han kanske väljer att sköta detta utanför tidningarnas rubriker. Eller vet du med säkerhet att han inte har någon kontakt med barnet.


 3. ellinor blomquist skriver: 11 april, 2017

  Åh andra sidan kunde exet tänkt på det innan han var ute på sina krograider. Pojkarna har sin pappa som de verkar ha god kontakt med. Tror säkert pojkarna är nöjda med en pappa. Och man kan ej äta upp kakan och samtidigt behålla kakan. Så det var helt korrekt att Martin ej var med på en familjefotgrafering/bjudning


 4. Stefan den Andre skriver: 11 april, 2017

  Stackars Martin…


 5. Anitra skriver: 11 april, 2017

  Vem vet hur mycket kontakt de har? Har någon här hört Alexandra själv säga det hon påstås ha sagt eller är det en “anka”? Pojkarna är så pass stora nu, att de nog inte går i sin mors eventuella ledband när det gäller personliga kontakter, ffa inte med sin f d styvfar om de tycker om honom.


  1. G skriver: 12 april, 2017

   Som A sa selv i intervju om guttene så M: Nej. Det er noget, jeg ikke tror, de har lyst til. Nu skal jeg ikke tage ordene ud af deres mund. Men når man ser, hvor godt de trives med deres venner, hvor glade, udadvendte og nysgerrige på livet, de er. Og hvordan deres hverdag ikke har ændret sig så meget, er der ikke noget, der mangler,« siger hun med tryk på mangler. Hør alltid fra personen selv så slipper man synsing.


 6. Pia skriver: 11 april, 2017

  Det kan komma att “slå tillbaka” på Alexandra. Sönerna är snart vuxna och kommer troligen att vilja återknyta kontakten med den person som varit en extrapappa till dem. Det är tarvligt att A. låter sin harm gå ut över sönerna.


 7. PernillaA skriver: 12 april, 2017

  Jag förstår inte varför det inte är möjligt att närvara bara för att de ligger i skilsmässa.
  Vad har det ena med det andra att göra.
  Anitra,enig med Dig om att barn i den åldern inte alltid går i mammans ledband
  nio år tillsammans präglar barnet och jag personligen tycker att kontakten är mycket viktig.


 8. Birthe Vejrum skriver: 12 april, 2017

  De ER blevet skilt.

  Den unge mand lider af rampelys delirium!


 9. AnnaKarin Noråker-Nilsson skriver: 12 april, 2017

  Är man skild så är man.


 10. konsttanten skriver: 12 april, 2017

  ellinor blomquist: Du har så rätt i din kommentar!!


 11. Monarkist skriver: 13 april, 2017

  En skilsmässa borde inte förhindra umgänge mellan endera parten och barn, om de trivs tillsammans. Barn mår bra av att umgås med personer de trivs med och gillar. Vuxna ska inte av egoistiska skäl hindra barn från umgänge. Tycker jag.


 12. Tanja skriver: 13 april, 2017

  Alexandra tog jo på en måde også Nikolai og Felix fra Joachim, da hun flyttede til København med dem, og allerede dengang så de mere til Martin end deres far. Smart, at fotografen Martin skulle følge Nikolais første 10 år. (Alexandra mødte ham allerede i 1999 under TV-optagelser ude i Østen) Det er ikke engang prins Christian blevet.
  Synes Martin har forsøgt at holde lav profil. Det er mest medierne, der har skrevet om hans økonomi i forbindelsen med skilsmissen og Alexandra der giver interviews


  1. Birthe Vejrum skriver: 13 april, 2017

   Første gang Martin så Alexandra var til en fotoseance på Schackenborg Slot i efteråret 1999, hvor en nyfødt Prins Nicolai blev præsenteret af et stolt forældrepar.
   Lad nu være med at brodere mere på den historie end den kan bære.


  2. Anita skriver: 13 april, 2017

   Hvad mener du med at brodere på den historie? Sandheden ilde hørt hos dig, når det gælder Alexandra, tja, det har den vel også altid været på SD, tilhører jo samme AllerMedia som BB, de deler artikler og som du læser!
   Godt du kan få lov til at bruge spalterne her til din beundring for hende, anden opfattelse som måske er nærmere sandheden ser man ikke her,virker som den portas ?
   Synes hun har virket usympatisk i forbindelse med begge skilsmisser og ved den sidste udvist en utilgivelig egoisme overfor Nikolai og Felix og deres relation til Martin. De er blevet gidsler, imo !


 13. Obs skriver: 14 april, 2017

  Är inte skilsmässan klar än? Det är alltid barnen som drabbas när de vuxna springer isär, men detta verkar inte bekymra paren så värst mycket. Det är bara att ta in nya kvinnor/män, skaffa fler barn och så leva lyckliga ett tag och hålla media sysselsatta.


 14. Marguerithe skriver: 15 april, 2017

  Felix är en avbild av Joachim och släkten på Kung Frederiks sida på dessa bilder. Nikolai liknar sin mamma.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar