Datumet avslöjat – då kommer Meghans och Harrys baby

Prins Harry och Meghan får barn i vår.
Det finns redan bettingsajter där britterna kan gissa på vilket sjukhus prins Harrys och Meghans första barn ska födas, när barnet kommer och vad barnet ska komma att heta. Nu vet vi mycket mer...
Annons

Det senaste skvallret kring hertigparet av Sussex rör frågan om var Meghan ska föda sitt första barn, om det nu inte blir tvillingar förstås. Det sägs nu att prins Harry och hustru Meghan valt ett helt annat sjukhus än Kate och prins William. De har som bekant fått alla sina tre barn på det nu så kända Lindo Wing på St Marys Hospital i Paddington, London.

Annons

Meghan i röd kappa och lila klänning.

Även prins Harry och prins William föddes på St Marys. Vi minns när prinsessan Diana och prins Charles presenterade sina söner för pressen på trappan till sjukhuset. Diana var annars den första som födde en tronarvinge på sjukhus.

För tidigare föddes prinsarna och prinsessorna på helt andra platser. Drottning Elizabeth födde till exempel sina fyra barn på Buckingham Palace och Clarence House. På bilden nedan ser vi William och Kate med sin senaste familjemedlem, prins Louis, på Lindo Wings nu så berömda ingång på St Marys Hospital. Men nu kanske den traditionen bryts.

Kate och William med baby Louis

Ryktena säger nämligen att prins Harry och Meghan funderar på att föda på Frimley Park Hospital i Surrey. Det är inte ett helt okänt sjukhus för kungligheter det heller, här föddes nämligen prins Edwards och makan Sophies bägge barn, Lady Louise Wessex och Viscount Severn.

Snart får prins Harry och Meghan sitt första barn.

Frimley Park Hospital ligger också betydligt närmare Harrys och Meghans nya hem Frogmore Cottage, men det kanske allra viktigaste är hur bra deras BB tydligen är. När Sophie födde sitt och maken prins Edwards första barn, dottern Louise, så räddade läkarna livet på både mor och dotter efter en dramatisk födsel med akut kejsarsnitt.

prins Edward lady Louise

Nu får vi väl hoppas att något sådant inte inträffar med prins Harrys och Meghans kommande barn, men innan hovet bekräftat platsen för babyns födsel kan vi bara spekulera i vilket sjukhus det blir. Några spekulerar till och med i att Meghan skulle välja att föda barnet hemma, kanske inte så troligt i sig men hon är ju mycket för alternativa metoder…

Meghan är gravid.

Samma spekulationer gäller barnets namn. Om det blir en flicka gissar de flesta på Diana, Alice eller Victoria, om det blir en pojke är det Albert, Philip och Charles som just nu leder betting-ligan. Dessutom tror nu de flesta att det blir en flicka.

Meghan i röd kappa

En annan fråga som diskuteras vilt på nätet är när paret ska få sitt första barn, hovet gick ju ut med i höstas att Meghan var gravid och att barnet skulle födas “till våren 2019”. Mer exakt än har de inte sagt något om officiellt, vilket gör att spekulationer om en mer exakt tid börjat, några menar i april medan andra säger att babyn kommer i slutet av mars. Det finns till och med de som tror att Meghan föder ännu tidigare, tidningen Express skriver att oddsen nu pekar på att födseln kommer ske redan i februari.

Under prins Harrys och Meghans promenad till kyrkan i jul för den årliga julgudstjänsten så fick hertiginnan av Sussex frågan om hon längtade efter att föda sin baby:

– Ja vi är nästan där, sa Meghan då till svar.

Kate i röd kappa med Meghan och Harry

Men så, under ett besök i Birkenhead avslöjar hertiginnan plötsligt när bebisen ska födas, efter en fråga från en person i publiken.

–Vi får barn i april! Men vi vet ännu inte om det blir en pojke eller flicka, vi vill bli överraskade, sa hon under dagen.

Vi vet också att Meghan tänker jobba ända in i det sista, det har hon själv förklarat för en tid sedan. Säga vad man vill om hertiginnan, inte verkar hon lida brist på engagemang eller energi!

Gravida Meghan

Hertiginnan av Sussex har nyligen varit ute på två nya offentliga uppdrag detta år, då fick vi se hur babymagen växt sedan sist. Både här ovan från förra veckan och så bilderna på Meghan i röd kappa tillsammans med prins Harry på bilderna högre upp i reportaget.

Läs mer:

Foto: TT

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

10 kommentarer till “Datumet avslöjat – då kommer Meghans och Harrys baby”

 1. Birthe Vejrum skriver: 15 januari, 2019

  1. Sidst i april eller først i maj forventes babyen/babyerne fødsel.
  Og der spekuleres allerede i, hvem der skal være barnets faddere!
  Jeg har godt set, at der er en vis medieforelskelse i parret Clooney, men den er ikke så troværdig. Amal Cloney har været Mentor for Meghan i spørgsmål om international ret og menneskerettigheder og spørsmål, der omfatter de områder Meghan vil arbejde med som protektor.
  Det er altså et nyt bekendskab.


 2. Birthe Vejrum skriver: 15 januari, 2019

  2. Som faddere er det gamle og prøvede venner, man vælger.
  Så for Harrys vedkommende bliver det skolekammerater.
  Og Meghan vil sikkert vælge Benita Litt, der er mor til hendes gudbørn Ryland 7 og Remi 6 – de var også brudepiger for Meghan. Lindsey Roth veninde fra universitetsdagene og Meghan var hendes “Maid of Honour” i dagene før den første rejse til Botswana med Harry. Andre muligheder er Heather Dorak ejer Pilates Platinum i LA + de nyere veninder Misha Nonoo, Serena Williams og Jessica Mulroney, der også leverede brudepige + brudesvende til brylluppet.


 3. ancibergfeldt skriver: 15 januari, 2019

  Kanske Megans barn kommer till
  min födelsedag i Mars??
  Är nästan 100 på att deta blir en
  flicka.


 4. A skriver: 15 januari, 2019

  Varför envisas hon att hålla handen på sin mage på var enda bild man ser? Fick själv barn för en månad sedan men tycker ändå att det börjar se löjligt ut.


 5. Birthe Vejrum skriver: 16 januari, 2019

  Hånden på den gravide mave ser jeg som en beskyttende gestus – ikke spor andet!


 6. ancibergfeldt skriver: 16 januari, 2019

  A Megan håller handen på
  sin mage, för att hon är förväntansfull och lycklig över att
  känna livet som växer i magen.
  Måste vara en underbar känsla!!även om det kan se lite larvigt ut att ha handen på magen. Många hon träffar frågar säkert om något som har med graviditet att göra.


 7. PernillaA skriver: 16 januari, 2019

  det ser ju lite tillgjort ut


 8. G.u.i.d.v.v.O.Skaffa dig ett liv, Gredeline! skriver: 16 januari, 2019

  Datumet?


  1. josefin skriver: 21 januari, 2019

   MM lär ha sagt vid ett besok nu i januari att hon ar i 6:e manaden. da borde det komma barn i april….o sen far vi väl se om det blir “en ovanligt stor prematur” 🙂
   magen ar i vart fall stor

   och jag haller med de skribenter som tycker magklappandet ar lite löjligt. Nu ar hon ju foralldel en gammal förstföderska, sa det kanske ar “magiskt”


 9. Serena MacDowell skriver: 16 januari, 2019

  For mig kanns det som en mycket naturlig gest. Jag gor likadant & gjorde nar jag vantade vart forra barn ocksa. Det bara blir sa utan att jag tanker pa det.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar